Städning utan anmärkning men skulle vilja ha ett SMS om vilken tid de kommer för alltid svårt att veta
Ekbergs Fönsterputs & Städ Jönköping
Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Jönköping! Vi är en professionell städfirma som levererar lösningar för företag och hem som är hållbara, miljövänliga och effektiva. Vi är auktoriserade av Almega och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Våra tjänster inkluderar städning och golvvård, fönsterputsning,...
78 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Jönköping
Sedan starten hos Reco 2023
Vi har städ varannan vecka. Det mesta är bra men jag tycker inte alltid de lever upp till vår överenskommelse.
Det var 1:sta. Gången och vi är mycket nöjda med personer som var här. Vi kan varmt rekommendera till våra vänner. MVH/Åke Pettersson
Övervägande bra! Lite önskan om noggrannare städ i vissa utrymmen.
Vi är nöjda med städ som är den tjänsten vi köper. Vi är exceptionellt nöjda med Amela som alltid svarar snabbt och som är smidig och flexibel och hjälper oss när vi har önskemål om ändringar och byten. Städningen är generellt väl utförd och om vi någon gång träffar städpersonalen så är de alltid vänliga och tillmötesgående.
Trevlig personal och enkla att ha att göra med.
Vi är nöjda med både bemötande och utförandet av städningen.
Trevliga, proffessionella och flexibla.
Snabba o effektiva. Trevliga. Mkt små missar kan inträffa men mkt sällan!
Blev mycket bra bemött både vid beställning och av de som utförde arbetet . Sammanfattning är att mina förväntningar blev väldigt väl uppfyllda.
Mycket ordentligt ser fram mot nästa besök Finn Dahlen
Både bemötande och utfört städjobb var till full belåtenhet.
Bra och snabbt utförd fönsterputs, tack. En nöjd kund Alexander Kalkowski
Bra upplevelse och inget speciellt som sticker ut. Märkligt att de inte återkopplat om eventuell fortsättning.
Mycket nöjd med utfört jobb. Inte lika snabba när jag mailade och i mail kommunikationen inför jobbet.
Hej! Vi fick tips av en kompis att ni var ett bra företag och då blev vi väldigt nyfikna. Vi är med super nöjda och vill gärna att dom kommer till baka till oss.. MVH Carina och Ulf Davidsson
Väldigt besviken! Bemötandet utan anmärkning men resultatet bedrövligt!
Bara positivt. Trevliga städerskor som gjorde ett bra jobb.
Mycket duktiga och trevliga gick smidigt att putsa alla fönster och den inglasade balkongen med fint resultat!
Mycket nöjd, trevlig personal och väl utfört arbete ( Fönsterputs)
Trevligt bemötande och bra utfört arbete
Bemötandet från Er personal var mycket trevligt. Förväntningarna var att få våra stora fönsterpartier mot väster rena och klara. Resultatet blev utmärkt. Vi kommer gärna tillbaka som kund.
Smidiga att komma i kontakt med och snabba med att komma på plats för att gör det som behövs. Bra resultat!
Efter 2 städtillfällen känner vi oss mycket nöjda. Bra bemötande och noggrannhet.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Hej vi var mycket nöjda med städningen. Vi vill fortsätta anlita er firma. Ring så vi kan göra upp om tider
Mycket trevlig personal som putsade våra fönster skinande rena.
Bra och trevligt bemötande. Rent och fint också samt effektiva!
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Bra, Amela vänligen och tillmötesgående/lyhörd för ändringar etc.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Trevligt bemötande av alla och ett bra utfört arbete. Punktliga och arbetsamma. Gör sitt yttersta för att tillmötesgå när man vill byta dag eller tid.. Lite svårt med språket ibland.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
När det gäller första informationen var den mycket bra. Vid städningen fanns ringa kontakt. Eftersom jag inte haft städning tidigare har jag inget att jämföra med. Är i stort sett nöjd med den.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Noggranna, punktliga, vänliga och mycket professionella. Vi har anlitat Ekbergs flera gånger och varit nöjda varenda gång.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Utmärkt utfört jobb. Alltid punktliga och trevligt bemötande.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Gott Nytt Åt! Mycket nöjd med alla tre och kommer anlita det goa gänget från Kinna. Marianne Priver
Tusen tack för fina ord! Mvh Amela
Bra bemötande duktig personal
Tack för ett fint betyg! Mvh Amela
Vi har en trea med inglasad balkong på 8:e våningen. Vi använder Ekvergs 2-3 ggr/år. Blir alltid vänligt bemötta nör vi ringer & bokar, samt väldigt trevliga nör dom kommer & putsar Snabba, smidiga & pålitliga. Mvh Roger Odeén 0706-919000 Roger.odeen@gmail.com
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Noggranna snabba och duktiga, kommer inte putsa fönster själv längre när det blir så bra med Ekbergs.
Tack för fint omdöme! Mvh Amela
Duktiga städare. Rent och snyggt när de är klara. Vad jag önskar är att de kommer varje gång på samma tid.
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Bara positivt amela är ett riktigt proffs. God jul
Tusen tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Mycket bra Beställt storstädning o fönsterputs Tack
Tack för ett fint omdöme! Mvh Amela
Jag är så nöjd med Ekbergs stöd! Allt fungera så bra! Jag har underbara ”tjejer” som kommer till mig var 14:e dag!
Tusen tack för fina ord! Mvh Amela
Mina omständigheter gör att jag bara behöver städning en gång i månaden och Ekbergs är mycket flexibla med tide. De kan alltid hjälpa mig med allt från ugnsstädning till att dammsuga trapphuset.
Tack för fint omdöme! Mvh Amela
Bra att ha kontakt med. Gör ett bra jobb. Trevliga och kommer som vi är överens om.
Tusen tack för omdöme! Mvh Amela
Alltid vänligt bemötande och bra städning
Tusen tack för eran tid att ge oss omdöme! Mvh Amela
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått och får. Önskar er alla en fröjdefull jul och ett Gott Nytt År! Hälsningar ANNE-MARIE ALMGARD HALLE PERSGATA 2 55317 JÖNKÖPING
Tusen tack för eran tid att ge oss omdöme! Mvh Amela
Har bara positiv upplevelse av min städhjälp från Ekbergs Städ!
Tusen tack för fint omdöme! Mvh Amela
Trevlig duktig personal. Har aldrig haft det så fint som när de varit hät
Tusen tack för fint omdöme! Mvh Amela
Trevlig personal. Väl utfört arbete.
Vi är väldigt nöjda med städningen. Skönt att dem kommer två stycken. Mycket flexibelt upplägg där jag får bestämma hur ofta och när städet kommer. Flexibelt med kommunikation på mail.
Väldigt bra, kan alltid lösa en tid på kort varsel