Trevliga och mycket duktiga killar. Putsade den inglasade balkongen och övriga fönster i lägenheten. Rekommenderas varmt! Bara bra om man blir meddelad vid försening, Vi hade bokat 5/5 till 7.30 men de kom ca 8.30. Annars absolut inget att anmärka på
Ekbergs Fönsterputs & Städ Varberg
Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Varberg! Ekbergs Fönsterputs & Städ är ett etablerat företag baserat i Varberg som erbjuder förstklassiga städningstjänster för hem och företag. Vi strävar efter att lösa våra kunders behov med effektiva och miljöanpassade metoder som förbättrar trivseln i hemmet eller på företaget....
177 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Varberg
Sedan starten hos Reco 2023
Första gången jag anlitar Ekbergs i Varberg, hittat lite som de missat, skåpluckor under, städat ur kylskåpet? plasten var kvar på hyllorna i dörren. Inga stora saker men noterat. Fönsterputs jättefint.
Väldigt trevligt bemötande, hög servicegrad och fint utfört arbete. Vi är supernöjda, tack!
Mycket trevlig och kompetent personal! Lyssnade in mina önskemål. Mycket bra slutresultat.
Duktiga trevliga pojkar som putsade våra fönster
Kan inte bli bärtre …………………………………………………………………
Bra jobb, fina fönster, trevlig personal.
Mkt trevligt bemötande, bra priser, snabba och glasklara fönster. Fortsätt med denna stil.
Vi är mycket nöjda med arbetet och killarnas uppträdande när de var här stort tack 🌞
Puts av fönster på balkong. Mycket noggrann och trevlig kille!
Bra utfört arbete. Önskar att personal hör av sig i god tid om man är försenade.
Puts av uterum 3 våning.vi är helt nöjda med städningen snabbt och fint
Perfekt utförd fönsterputs. Punktliga och snabba killar.
Snabb o effektiv är Diana alltid o alltid lika trevlig. Våra balkongfönster blir skinande och köket glänser!
Pratade med en jätte trevlig tjej.Hon var mycket hjälpsam då jag dessutom behövde snabb hjälp. Hon ringde tillbaka samma em och sade att det skulle ordna sig.. Jag köpte slutstäd i pappas lilla lägenhet på Kungsängens seniorboende . Jag är tacksam och mycket nöjd och kan varmt rekommendera Ekberg’s
Löste vårt akuta behov av hjälp med flyttstäd. Ingen anmärkning på städningen. Priset upplevs som rimligt.
Jag är nöjd med både utfört arbete och resultat.
Anlitades för flyttstädning, trevligt bemötande vid bokning.
Blivande hyresgästen tyckte det var ok , men lite slarvigt avtorkade ytter.
Hör gärna av dig om det är är något vi kan rätta till. Vänligen Anneli
Så nöjd med putsningen av min inglasade balkong. Trevlig kille och bra utfört arbete.
Bra bemötande och perfekt utfört arbete. Vi är mycket nöjda. Mvh Anna och Rolf
Har bara anlitat dem en gång än så länge, men är mycket nöjd med både städ, fönsterputs och bemötande. Fick bra pris (introduktionserbjudande) och jag upplevde att de tagit sig tid att "göra det lilla extra". Jag kommer att anlita dem igen.
Mycket snabb noggrann trevlig , är mycket nöjda
Trevligt bemötande och snabbt utfört och bra resultat
Jag kan rekommendera Ekbergs fönsterputs
Är så nöjd med det utförda arbetet. Fönstren var glasklara. Snabbt svar vid kontakt och trevligt bemötande
Vi har trappstädning i en BFR det fungerar aldeles utmärkt . Alltid bra bemötande vid telefonkontakt och av de som utför städningen . Vi har anlitat Ekbergs sedan 2015 ,då föreningen var ny . Lena
Lätt att kommunicera med. Flexibla. Bra med lokalt städföretag. Alltid trevliga
Bra. Men det vore bra om ni meddelade mig om ni blir försenade och inte kan hålla den tiden som vi avtalat.
Får inte fram de på mobilen men de va mycket bra!!!
Väldigt trevligt bemötande vid all kontakt o tjejerna som va här o städa vår lägenhet va jättetrevliga .
Lyhörda och proffsiga! Kan varmt rekommenderas Ekbergs, både för pus och städ.
Det var rent, en härlig känsla när man kom hem.
Mycket bra, från bokning till slutresultat. Kan varmt rekommendera Ekbergs och har använt mig av deras flyttstädstjänst flertalet ggr nu. Alltid lika nöjd.
Hej! Mycket nöjd med mina fönster och en mycket duktig putsning jätteklara fönster tack jag återkommer Hn. Anita
Köpte en flyttstädning av Ekbergs. Mycket trevligt bemötande vid förfrågan, beställning, genomförande och perfekt utfört. Jag är nöjd!
Alltid lika bra som vanligt med vårat samarbete i många år och mycket bra ötfört arbete med både städ och fönsterputsning . Mycket trevlig personal.
Mycket trevligt! De skulle städa ett sommarhus innan julfestligheter som har stått tomt en lång tid. Med kort varsel dessutom. Var mycket fräscht och trevligt att komma hem till!
Bra bemötande.Bra jobb utfört.
Har endast använt den 1-2 gånger. Bara positivt !
Städning av kök och badrum. Jag är mycket nöjd Städningen var snabbt och väl utförd av trevliga damer. Detta var första gången jag anlitade er. Jag återkommer gärna! M.v.h Birgitta Fransson
Vi är mycket nöjda med bemötandet och utförandet av arbetet.
Arbetet gick snabbt och mycket bra Vi är nöjda och återkommer MVH Bertil
Bra arbete och trevlig personal
Mycket trevligt mottagande jätteduktiga tjejer som städar fantastiskt bra, jag har aldrig haft så rent och fint förut.rekommenderar gärna Ekbergs om någon undrar vem som städar ho mig.
Personalen är trevlig. Har dock lite bråttom och upplever att det inte alltid blir noggrant städat. Många olika som kommer. Önskvärt om samma personal kommer varje gång. Två arbetslag är mina föräldrar jättenöjda med och skulle helst se att de kom varje gång. De får hjälp men mer att önska i hur noggrant städningen utförs.
Tack, jag är sååååå nöjd! Med bemötande, personal städ mm. Jag har badrum o kök ”ordentligt ”. I de andra rummen har jag själv dammtorkat så de tar i huvudsak golv o lister. I
Kan inte vara mer nöjd. Proffsigt och väl utfört arbete. Därutöver tydlig kommunikation inför kommande besök i hemmet.
Jag är mycket nöjd med insatsen från Ekbergs Städ i mitt hus…
Bra gjort och trevliga gubbar.............