Sam flytt & städ
Varmt välkommen till en firma som erbjuder både Flytt och Städ, vi finns här för er!
Sam Flytt&Städ älskar kvalité och målet är att alltid ha en tydlig och varm dialog med kunden, just för att kunna leverera en bra service. Vi värderar planering och ser alltid till att vara ute i god tid.
Behöver du som många andra hjälp med att packa i hop inför en flytt och få en snabb leverans av flyttkartonger alternativt magasinering, ja då hjälper vi till!
Anlita oss för att ta del av vårt specialpris där vi erbjuder både flytt och städ, enkelt!
Utmärkelser
16 omdömen om Sam flytt & städ
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Sam flytt & städ
Flyttkillarna gjorde ett bra jobb! Nu vill jag inte ha mer av detta Tack!
skrev om Sam flytt & städ
1. Företaget gav mig respekt.
2. Jag tänkte på mina gräjer att vara 100 procent oskadat, tyvärr de blev 98 procent oskadat.
3. Jag rekommenderar företaget till mina vänner , bekantar släktingar,o s v. -
Professionella ponktuella och ärliga
Jag ge dem 5 stjärnor -
skrev om Sam flytt & städ
Vi flyttade från linköping till örebro och det gick super smidigt, arbetarna var snälla och duktiga de var även lyhörda och tog hand om våra möbler. Vi är även ganska nöjda med kundservicen och fick alla våra frågor besvarade. Dem var verkligen så bra! Rekommenderas starkt!👍🏻
skrev om Sam flytt & städ
Väldig bra bemötande, trevliga personalen.
Väldig nöjd med båda ständiga och flytthjälpen.
Varmt rekommendera. 😊 -
Snabb ,billigt och lyhörd .tålamod,
skrev om Sam flytt & städ
Bra partner till oss som utför jobb med bra kvalitet
skrev om Sam flytt & städ
De har gjort ett bra jobb, håller vad de lovar och håller tiden
Flyttning
städning -
skrev om Sam flytt & städ
Super trevlig och duktig personal, rekommenderar starkt!
skrev om Sam flytt & städ
Bra bemötande, snabbt jobb, bra kommunikation, jag köpte flytt av möbler
skrev om Sam flytt & städ
Initialt var det inga diskussioner pojkrum med kartonger lite möbler, vid flytt kom diskussion om det var 5 eller 7 kartonger helt plötsligt kostade det extra för garderob trotts att vi hjälpte till att bära flera kartonger detta skulle dom väl kollat upp innan får det inte var så frågande till vad som skulle flyttas.
Personligt o Trevligt
De gjorde mer än jag förväntat mig. Jag var inte närvarande i nya lägheten när de kom med flyttlasset. De hade ställt upp alla sektioner till bokhyllorna på rätt stället, badrumsskåp stod i badrummet och taklampan var upphängd i taket,ben på borden fastskruvade
Kan verkligen rekommendera dem.
Sara -
skrev om Sam flytt & städ
Snabb och smidig vad gäller flytt och städning.
Trevligt bemötande vid all kontakt -
skrev om Sam flytt & städ
Jag kan rekommendera Sam Flytt och Städ AB tills som vill flytta.
skrev om Sam flytt & städ
Underbart & grymt folk :)
Tack på förhand !
mvh/Zain Abbas -
skrev om Sam flytt & städ
Flytthjälp. Inget var omöjligt. Inga sura miner när en del var dåligt packat. Vi fick den hjälp vi så väl behövde.