De är jätteduktiga och trevliga.
Scent of Clean AB
Är du trött på att komma hem till ett stökigt hus eller gå in på ett rörigt kontor? Vi är ett städföretag som brinner för att göra ditt hem eller kontor fläckfritt. På Scent of Clean erbjuder vi professionella städtjänster som är effektiva och miljövänliga. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, så du kan...
95 omdömen om Scent of Clean AB
Sedan starten hos Reco 2023
Bästa städningen utförd! Så rent o fint överallt. 😍Trevlig personal också.
Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med resultatet och vår personal. Din feedback betyder mycket för oss!
De var smidiga och bra att göra med. De gjorde ett mycket fint jobb, mycket bättre än de jag anlitat innan. Kommer att använda dem fler gånger!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både samarbetet och resultatet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Scent of Clean
Jag är nöjd med städningen allt bra👍👍
Tack snälla för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med städningen – vi uppskattar verkligen din feedback 💛
Scent of Clean tar alltid uppdraget på allvar och har kundens nöjdhet i fokus. Alltid alltid en ren och fräsch upplevelse när man kommer hem efter en städning.
Städningen var okej men med missar som några ränder på fönster och ugnen som inte rengjordes ordentligt. Kommunikationen fungerade dåligt med ändrade tider i sista stund, felaktig faktura och nyckeln lämnades synligt trots instruktioner. Kändes otryggt och rörigt.
Hej, Jag tror att du av misstag har lämnat ett omdöme på fel företag. Vi har nämligen inte utfört någon städning hos dig. Skulle du kunna ta bort omdömet, eller kontakta mig så hjälper jag dig gärna att reda ut det? Tack på förhand!
Mycket nogranna och helt fantastiskt resultat! Så rent! Trevlig personal, punktliga och effektiva. Kan varmt rekommendera!
Utmärkt kvalite på både service och kontakt. Inga dolda kostnader, endast timdebitering, full transparens. Rekommenderas starkt!
Otroligt duktiga och noggranna. Trevliga och punktliga samt smidiga att ha att göra med. Raka och klara besked om kostnader.
Av en ren slump såg jag dom bland alla andra. Svepte in och räddade dagen. Vilken service, kundkontakt och bemötande. Med sin kunskap tog dom och löste min situation över förväntat. Kan starkt rekommendera scent of clean. Finns inget att bli besviken över. Kommer ringa dom i första hand nästa gång jag behöver hjälp. 10/10!
Väldigt noggrann och bra flyttstädning, trevlig personal och smidig kontakt inför städningen!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med städningen och vår service. Välkommen igen!
Rätt städat och ingen ombesiktning. Rekommenderar starkt att anlita dem!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med städningen och att allt gick igenom utan anmärkningar. Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare – varmt välkommen att anlita oss igen!
Anlitade Scent of Clean för flyttstädningen och är verkligen supernöjd. De gjorde ett otroligt bra jobb, allt blev skinande rent och de var noggranna med detaljerna. Dessutom var de väldigt trevliga och hjälpsamma genom hela processen. Kändes tryggt från början till slut och det märks att de bryr sig om både resultatet och kunden. Rekommenderas varmt!
Så nöjd med veckostädningen! Personligt och professionellt bemötande, flexibla och trevliga. Stor skillnad mellan olika städfirmor och vi är verkligen supernöjda med Scent of Clean!
Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att ni märker skillnaden och känner er så nöjda med både städningen och bemötandet. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er med en ren och fräsch vardag! 🌟
Mycket bra städat och iordninggjort. Jag är supernöjd.
Allt mycket bra. Hela läg glänste.
Proffsiga! God kommunikation och mycket skickliga städare. Vår lägenhet var riktigt grisig, men det tog de väl om hand om. Rekommenderar verkligen!
Städservice som man kan lita på. Lägenheten kändes fräsch och fin efter att ni var här.
Anlitade dem för flyttstäd med kort varsel, de kunde lösa det och genomförde det briljant förutom ett par miss i köket som jag kunde åtgärda själv. Stora helheten är 👍🏻
Vi har i vårt hyreshus under flera år anlitat Scent of Clean som alltid utför arbetet med noggrannhet och fint resultat. Vi brukar rekommendera Scent of Clean när hyresgäster efterfrågar städbolag för städning eller flyttstädning och allt har varit till full belåtenhet. Vi kan varmt rekommendera Scent of Clean.
Mycket bra kundvård! Trevligt bemötande, lätt att ha att göra med, prisvärd samt rent och snyggt.
Very good service from friendly ladies. Will definitely save their number for the future.
Väldigt trevligt bemötande. De gjorde ett kanonjobb, fanns inget att klaga på. Vi kan verkligen rekommendera dem.
Det var lätt att sköta kontakten med ansvarig. Ansvarig var också med på plats vid uppstart. Trevliga städerskor Städningen perfekt! Inget att klaga på!
Veckostädning var 14e dag. Kvaliten på städning varierar. Svårt att få kontinuitet, tider ändras varje gång, även timmarna som debiteras är olika. En gång missade man ett helt rum. När allt funkade var det jättebra. Trevligt bemötande men svårt att ta till sig kritik, kunden har alltid rätt gäller inte här. Vill tillägga att ni i svaret enbart valt att publicera mitt första sms (utan någon tillåtelse från mig) och inte allla sms med klagomål och missar. Och det visar tydligt att ni inte vill ta till er av era misstag utan...
Tack för din omdöme! Vi kommer definitivt förbättra oss. Din omdöme var lite annorlunda innan: Hej, stort tack, det var det första vi sa- detta fantastiska jobb kan inte tagit 4 timmar. Stort tack för ert grundliga arbete. Första gången det varit rent på listerna samt bakom elementet i köket. Grymt jobb! Mvh Madelene Lewander Den 30 okt. 2024 21:09 skrev Scent of Clean <info@scentofclean.se>:
Mycket bra noga städat trevlig personal
Toppenbra 10/10, trevligt bemötande och rent och fint. Mkt nöjd .
Toppenbra, trevligt bemötande, snabba , och rent och fint blev det 👍. 10/10.
Fick våra fönster otroligt fint putsade! De är proffesionella och gör allt för att få ett så bra resultat som möjligt. Svarade snabbt när jag kontaktade dem och de var flexibla så att jag kunde få hjälp så fort som möjligt!
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att du är nöjd med resultatet och vår service. Det är alltid vårt mål att leverera professionellt arbete och vara så flexibla som möjligt för att möta våra kunders behov. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Mvh Scent of Clean!
Väldigt trevlig personal. Flexibla i tid och dag. Glada och trevliga när de kommer. Blir rent och fint och luktar gott. Vi har städning varannan vecka och passar oss utmärkt.
Vi är jättenöjda med Scent of Clean
Personligt bemötande, att bli ihågkommen.
Bara positivt. God inledande kommunikation och stor vilja att tillmötesgå kunden. Mycket bra resultat av städtjänsterna. Inga konstigheter i faktureringen. Rekommenderar.
Jag är utomordentligt nöjd med min flyttstädning och med den kompetenta, trevliga Tatiana som utför den! Skinande rent inför besiktning av vår lägenhet. Kontakten med företaget är enkel och de svarar alltid snabbt. Varmt rekommenderas!
Mycket trevligt och positivt bemötande. Mycket bra resultat! Enkelt att få kontakt med Tatijana och väldigt snabb hjälp. Städar efter önskemål. Kan varmt rekommenderas! ❤️
Toppen Bra service och mycket välgjord flyttstädning Dessutom till ett sanslöst bra pris Kan verkligen rekommendera
Jätte bra bemötande professionella
Min fru och jag var mycket nöjda med arbetet. Tack så mycket för ett väl utfört arbete.
Var mellanhand under denna städning, men upplevde att scent of clean var snabba på att svara och återkoppla. Det är alltid tacksamt.
Det var smidigt och enkelt att få kontakt med Scent of Clean och vi fick ett mkt bra pris på flyttstädningen. Det enda jag saknade var en liten hint om när de var klara.
Väldigt proffsigt bemötande. Började med storstäd hemma och nu har jag abonnemang. Mitt hem har aldrig varit så rent som det är nu. Tack
Mycket bra, Mycket nogrann.. Rekommenderar
Mycket professionella både i sitt bemötande och sitt utförande. Väldigt nöjd med resultatet av städningen, skulle absolut rekommendera företaget till vänner som behöver samma tjänst.
Trevliga! Snabba! Mycket bra slutresultat! Prisvärda!
Själva städningen var bra men kommunikationen hade kunnat vara bättre. Anlitade dem för flyttstäd. När vi kom dit efteråt tillsammans med köparna för att besikta städningen fick vi flera överraskningar. T.ex. så var golvet i bastun täckt av vatten (de hade väl duschat av klinkersgolvet) och ena lådan till kommoden i badrummet gick inte att stänga eftersom den hoppat ur skenorna. Snöret till en persienn var trasig. Alltså, småsaker! Men det hade varit trevligt att veta om dem innan vi kom dit med köparna. Blev lite pinsamt.
Bästa städfirman. Proffsigt utförande, flexibel när jag som virro kund behöver ändringar, trevliga i bemötande och heeelt fantastisk stödresultat ger RO till själen .. tack
Oerhört noggrann! Städar helt utifrån mina önskemål, helt klockrent!
Väldigt nöjda med städningen och smidiga att ha att göra med. /Kerstin Claésson
"Vi tackar mycket för omdömet och kommer sträva efter att ännu bättre motsvara era förväntningar."
Vi har varit kunder i drygt två år och är mycket nöjda med städningen. Allt fungerar klockrent och Tatiana och hennes medarbetare är mycket trevliga och serviceinriktade. Vi har även använt tjänsten fönsterputsning och varit lika nöjda med det som med städet. Alltid trevligt bemötande och snabba svar vid frågor.
Städtjänst som är jättebra Väl bemötande