Jag fick mitt avtal utmärkt välformat och med snabb leverans.
Justiflex AB
Vi skapar digitala juridiska tjänster som vi själva hade velat använda – enkla, smidiga och tillgängliga när du behöver dem. Med våra lösningar kan du snabbt upprätta juridiska dokument direkt via mobil, dator eller surfplatta, oavsett tid och plats. Allt sker på dina villkor, med fokus på trygghet, enkelhet och flexibilitet.
5 omdömen om Justiflex AB
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket bra bemötande och jätte kunnig på sitt jobb!
Efter att tittat runt bland juristbyråer fastnade jag och min man för Justiflex AB. Vi fick snabba klara svar på våra frågor och ett rakt och trevligt bemötande , detta resulterade i varsitt framtidskontrakt och ett gemensamt testamente utformade precis som vi tänkt oss. Birgitta och Jonas
Jag fick ett snabbt och vänligt bemötande. Ofta när man har blivit kund går tempot ner. Men icke så hos Justiflex. Fångar problemet blixtsnabbt och handlar snabbt. Lyssnar noga och är inte överlägsen i tonen om jag inte förstår. Jag är mycket tacksam för skicklig hjälp. Innovationer hela tiden när nya problem uppstår. Håller utlovad kostnadsbedömning. Stort tack!
Allt gick smidigt, snabb och bra hjälp och vi är nöjda med slutresultatet som blev enligt förväntan. Lyhörd inför våra önskningar. Kan rekommendera.