Mäklare no Stockholm

164 revisados mäklare no Stockholm município

• Bergets Ro Fastighetsförmedling

1,981 avaliação
    Rikard J
    Rikard J: William är en otroligt serviceinriktad mäklare. Jag skulle inte kunna vara mer nöjd med hans arbete. Han var positiv, kunnig, optimistisk och hela tiden ärlig med sina åsikter under hela processen. Han arbetade stenhårt för att få till försäljningen. Han var mkt kunnig kring området samt bostaden och förmedlade detta på ett mkt sympatiskt sätt. Jag kan varmt rekommendera William till alla som funderar på att sälja sin lägenhet. En bättre mäklare kan man inte få.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• 3,413 avaliação
    Välkommen till Fastighetsbyrån Vällingby! Vi mäklare här har koll även på Hässelby och Spånga, och hjälper dig med varje steg i bostadsaffären.
    Magnus T
    Magnus T: Vi är väldigt nöjda med Deedar och Fastighetsbyråns arbete i samband med försäljningen av vårt radhus. Deedar är en hängiven och skicklig mäklare som gjorde försäljningsprocessen enkel och trygg för oss som säljare. Deedar är lätt att arbeta med och har mycket god kunskap om området Hässelby/Vällingby. Vi kan varmt rekommendera Deedar till den som vill ha hjälp med försäljningen eller till den som vill ha hjälp med att köpa en bostad. Vi är supernöjda!
  • Fastighetsbyrån Södermalm

4,340 avaliação
    Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
    Marianne G
    Marianne G: Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
  • HusmanHagberg Vasastan

2,321 avaliação
    Med ett genuint engagemang och en passion för yrket vinner våra fastighetsmäklare kundernas hjärtan.
    Vincent L
    Vincent L: Vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare. Madde är superproffsig och duktigt på att återkoppla. Därutöver är hon en duktig strateg och vi fick förtroende för henne direkt. Vi kan inte rekommendera henne nog. Tack Madde!!
  • HusmanHagberg Enskede

2,371 avaliação
    Välkommen till din fastighetsmäklare i söderort och Enskede! Kom gärna förbi kontoret så bjuder vi på kaffe.
    Emmeli G
    Emmeli G: Fantastiskt proffsig och genuint trevlig mäklare som verkligen sticker ut från mängden. Till skillnad från många andra i branschen är Marcus äkta i sitt engagemang för både köpare och säljare, utan floskler eller halvsanningar. Han hanterade alla frågor smidigt och effektivt, och när jag hittade mitt drömboende såg han till att affären var stängd inom 24 timmar. Varmt rekommenderad!
  • HusmanHagberg Östermalm

1,801 avaliação
    Välkommen till oss på HusmanHagberg på Östermalm. Vi hjälper dig genom bostadsaffärens alla steg.
    Vincent L
  • Fastighetsbyrån Farsta

2,240 avaliação
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Farsta! Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig hitta rätt i detta natursköna område i Farsta, Högdalen och Skogås.
    Lovisa L
    Lovisa L: Väldigt nöjd! Upplever Robin som både lugn och professionell. Han har stor kunskap och stort kontaktnät av kunder som han använder för att matcha rätt köpare till rätt bostad. Rekommenderar!
  • 2,851 avaliação
    Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling för en trygg och framgångsrik bostadsaffär i Årsta!
    Sofie D
    Sofie D: Björn är en erfaren mäklare med behaglig och saklig framtoning! Han är trygg i sin roll och känner till området sedan många år! Han sålde min brors lägenhet för 20år sedan, också den i Årsta. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare och mäklarbyrå, kan varmt rekommendera dem till andra utan tvekan!
  • Fastighetsbyrån Vasastan

3,168 avaliação
    Varmt välkommen till Fastighetsbyrån och Vasastan! Här får du en komplett och skräddarsydd mäklartjänst av högsta kvalitet.
    Alexander L
    Alexander L: Mycket trevlig och professionell mäklare. Mycket nöjd genom hela processen.
  • Bronze Fastighetsförmedling

1,913 avaliação
    Välkommen till bronze fastighetsförmedling - Vi är ett starkt team som ser till att guida dig genom din bostadsaffär!
    Shengmei X
    Shengmei X: Marianna is smart, hardworking, empathetic, and incredibly professional. She not only excels as a broker through her expertise, but she is also a truly charismatic person. We loved her candid communication style, which made the entire buying process highly efficient. She is completely customer-oriented and service-minded, making it easy for her to understand our needs and making the whole experience genuinely fun. She will absolutely be our go-to person for any future real estate needs. Highly recommended!
  • 1,689 avaliação
    Vi har koll på Hägersten! Välkommen!
    Marie O
    Marie O: Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
  • 2,529 avaliação
    Kom gärna in till oss på kontoret och berätta om dina bostadsplaner!
    Ufuk M
    Ufuk M: Vi köpte en lägenhet där Hanna var mäklare. Vi hade innan detta köp träffats på en annan visning och fått en positiv uppfattning om henne. Ett par veckor senare hittade vi en lägenhet som precis lagts ut och den mäklares av just Hanna. Jag skickade direkt ett meddelande till henne kl 22 och frågade om vi kunde få en förhandsvisning av lägenheten. Hon svarade mig kl 7 på morgonen dagen efter. Hon ordnade en visning samma dag kl 16, vi kom överens om pris och kontraktet skrevs 2 timmar senare. Allt gick väldigt smidigt och proffsigt. Hanna är en kunnig och driven mäklare jag kan rekomendera till alla som vill göra en försäljning eller för den delen göra ett köp.
  • 3,590 avaliação
    Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär i Bromma eller på Essingeöarna! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Anette T
    Anette T: Malin har en oerhörd bred kunskap om försäljning o ger de bästa tipsen. Hon ger det lilla extra och finns alltid där oavsett dag eller tid på dygnet. När det gungar och är det känns osäkert skapar hon ett lugn så att man som Kund kan koncentrera sig på uppgiften utan oro- Hon finns där! Stort intresse o inlyssnande skapar tillit. Tydlig o rak i kommunikation. Driven, glad o gör ett oerhört proffsigt intryck. Rekommenderar henne i alla lägen! Trygg försäljning ger trygga kunder som jag rekommenderar alla inför kommande försäljning el köp i Bromma.
  • MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

2,416 avaliação
    MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
    Rose-Marie H
    Rose-Marie H: Kommunikationen fungerade bra och försäljningen gick snabbt 👍
  • 4,545 avaliação
    Vi kan bostadsmarknaden i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Berätta för oss om dina planer!
    Gabriel U
    Gabriel U: Seif blev som en vän under säljprocessen. Han tog hand om allt, lyssnade och hade goda idéer. Seif återkopplade omedelbart om jag ringt eller skickat meddelande. Han tog hand om mina intressen och köparens intressen, han var en förtroendegivande mäklare i ordets rätta betydelse.
  • Fastighetsbyrån Kungsholmen

2,523 avaliação
    Välkommen till Fastighetsbyrån och fina Kungsholmen! Vi är marknadsledande här och vet precis var de bästa boendemöjligheterna finns.
    Alexandra V
    Alexandra V: Stort förtroende för Patrik! Han har extremt bra koll på marknaden och värdet av lägenheter! Fanns där under hela processen och mycket lättillgänglig. Proffsig mäklare från start till slut, kändes mycket tryggt. Rekommenderar starkt!
  • HusmanHagberg Årsta

1,596 avaliação
  • Fastighetsbyrån Östermalm

2,017 avaliação
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Mikael N
    Mikael N: Trevlig och saklig samt professionell hela vägen. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare.
  • Fastighetsbyrån Enskede

1,890 avaliação
    Köpa eller sälja bostad i Enskedeområdet? Vi sitter vid Globen City och hit är du alltid välkommen med din frågor om bostad och boende! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Eva T
    Eva T: Elisabeth levde verkligen mer än väl upp till våra förväntningar. Snabb och förtroendeingivande. Väldigt enkel säljprocess för säljaren.
  • HusmanHagberg Skarpnäck

1,425 avaliação
    Välkommen till HusmanHagberg i Skarpnäck, Bagarmossen och Enskededalen! Kontakta oss - vi har passion för bostadsmarknaden.
  • Fastighetsbyrån Kista

1,698 avaliação
    Välkommen till Fastighetsbyrån och oss i Kista! Vi är marknadens mest anlitade mäklare här i området.
    Lilian
    Lilian: Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
  • 766 avaliação
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Vi har god lokalkännedom om området runt Vasastan och Gamla stan. Här får du hjälp med hela bostadsaffären.
    Julia P
    Julia P: Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
  • 893 avaliação
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på stora Essingen i Stockholm! Här hittar du erfarna mäklare som brinner för att hjälpa dig hitta drömboendet.
    Hampus W
    Hampus W: Emma hanterade affären smidigt. Hon svarade snabbt på sms och mail.
  • 1,394 avaliação
    Köpa eller sälja en bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på läget. Välkommen!
    Hampus W
    Hampus W: Emma hanterade affären smidigt. Hon svarade snabbt på sms och mail.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• 1,029 avaliação
    Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden. Både skärgården och storstan är nära i denna vackra stadsdel. Vi hjälper dig att hitta boendet här.
    Mika C
    Mika C: Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
Mostrar página:
123...7