KA Taktvätt AB

KA Taktvätt AB

kataktvatt.se
  • BadgeTwoYears
4.2

KA Taktvätt är specialister på taktvätt och behandling! Vi tar hand om alla typer av tak på ett skonsamt och miljövänligt sätt för att förlänga takets livslängd. Vi har flera års erfarenhet och god kompetens inom takbehandlingar samt erbjuder garanti och ansvarsförsäkring på alla våra arbeten. Genom att vårda och ta hand om...

675 omdömen om KA Taktvätt AB

Sedan starten hos Reco 2023

Cezar S
Skrev om KA Taktvätt AB

1. KA TAKTVÄTT respekterade inte överenskomma tider för Taktvätt och Fasadtvätt. 2. Taktvätt processen genomfördes inte enligt deras löfte och offerten. 3. Städningen efter arbetet utfördes inte korrekt och komplett. 4. Rester av använt material (skräpp) lämnades på garage infarten. 5. Kommunikationen med KA TAKTVÄTT var dålig och dem var inte ärliga.

Anne T
Skrev om KA Taktvätt AB

Vi fick snabbt en offert som var tydlig och begriplig. Redan vid första besöket upplevde vi att personalen var kunnig. Vid besöket då tvätten utfördes blev jobbet professionellt utfört och alla trasiga takpannor byttes ut. De hjälpte oss dessutom med att ta ner en gammal tv-antenn och det uppskattas. Det visar att de vill kundens bästa. Vi vet ännu inte om tvätten blir bra eftersom det kommer ta tid. Men..KA Taktvätt är definitivt ett företag som jag kan rekommendera till andra bekanta.

Britt-Lis S
Skrev om KA Taktvätt AB

1. Erbjöd mig - en snart 80- årig kvinna- att ta hand om all mossa som mestadels hamnat i mina rabatter och jag var rädd om mina växter. Allt det arbetet och att forsa väck det vill jag ha avdrag för. VÄRST: Efter vårt första regn : min altan utanför ytterdörren var delvis översvämmad pgra att mossan sopats ner i stuprännan ca 1/ 2 kubikmeter! Det tog mig över 3 tim.att få rännan rensad med stålvajer och olika redskap! Så får det inte gå till!!! Så får inte ert arbete utföras!!!

Tony T
Skrev om KA Taktvätt AB

Snabb service, bra återkoppling på frågor. Engagerad och trevlig personal. Kan rekommendera deras tjänster.

Bo O
Skrev om KA Taktvätt AB

Våran upplevelse av KA taktvätt var en positiv kontakt både med vid upphandlingen och utförandet av arbetet lyhördhet angående våra behov samt servicebemötande av dom teknikerna som var här och gjorde jobbet hos oss.

Sara L
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemötande, mycket bra utyfört jobb av trevlig personal

Olov P
Skrev om KA Taktvätt AB

Gott intryck i kommunikation, Pålitliga bra kvalitet

Leif T
Skrev om KA Taktvätt AB

Ser bra ut efter någon vecka och skall enligt företaget bli än bättre efter en tid.

Peder C
Skrev om KA Taktvätt AB

Snabba och effektiva med bra resultat.

Linda L
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevliga killar. Vi beställde rensning av mossa på taket och efterbehandling. Bra teknik utan risk för vatten i konstruktionen. Professionella, lyssnade på synpunkter. Gjorde ett bra arbete. Vi är nöjda med resultatet.

Catharina V
Skrev om KA Taktvätt AB

De kom flera timmar för sent. Hade inte tillräckligt med tvättmedel med sig och blev tvungna att komma tillbaka ännu en gång. Även den gången kom de flera timmar senare än utsatt tid. Annars bra och trevliga killar.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Catharina, Tack för din feedback. Vi ber om ursäkt för förseningarna och att arbetet behövde delas upp. Vi tar med oss detta internt för att förbättra vår planering och kommunikation framöver. Tack för att du ändå uppskattade killarnas bemötande.

Hans-Olov M
Skrev om KA Taktvätt AB

Blev lovad taktvätt en lördag. Väntade dem enligt chefen mellan kl 9 och 10. Ingen kom på hela dagen. Dålig kommunikation mellan chef och tvättare. Blev lovad nytt försök nästa lördag. Efter kontakter med tvättarna ledde jag fram dem till målet i Barrud. Skrapning o behandling genomfördes av två killar. En del av taket lämnades utan skrapning över ytterdörren. Jag har nu gjort det själv. Förhoppningen är att allt blir bra. Men bättre samarbete mellan chef o tvättade måste till. Förtroendet för företaget är naggat i kanten. Hälsningar Hans-Olov Moberg

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Hans-Olov, Tack för att du tog dig tid att skriva så utförligt. Vi beklagar verkligen bristerna i kommunikation, förseningarna och att arbetet inte motsvarade dina förväntningar fullt ut. Det ska självklart fungera bättre än så. Vi tar detta vidare internt med ansvariga för att förbättra både planering och utförande. Tack för att du ändå gav oss möjlighet att slutföra arbetet.

Jens Z
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra kommunikation, punktliga, utmärkt slutresultat (fasadtvätt).

Kent L
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemötande, ordning och reda, kom på avtala tider. Trevlig och förtroendeingivande personal. Utförde arbetet på ett föredömligt sätt, med inga skador på växterna. Kan varmt rekommendera detta företag. // Kent

Jimmy P
Skrev om KA Taktvätt AB

Grymt nöjd, Suveränt städat runt huset när jobbet på taket va klart

Martin L
Skrev om KA Taktvätt AB

Jag köpte en fasadtvätt. Vänligt bemötande med hög grad service. Blev försenade men höll ändå en bra dialog. Arbetade kanske något för snabbt, antagligen på grund av den sena timman och mörkrets inbrott. Resultatet väl godkänt men inte helt perfekt med anledning av ovanstående.

Guillermo C
Skrev om KA Taktvätt AB

Det är inte vad vi hade förväntat oss. Även om taket rengjordes blev det inte helt bra

Svar från KA Taktvätt AB

Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar att resultatet inte blev som ni hade förväntat er. Vissa tak behöver tid efter behandlingen innan full effekt syns, men vi tar självklart till oss av din upplevelse och arbetar vidare för att förbättra våra tjänster.

Christina P
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevligt bemötande. Snabb och noggrann mossbortagning. Mycket nöjd med arbetet.

Camilla B
Skrev om KA Taktvätt AB

De var här sammanlagt 55 minuter. Fanns löv kvar i hängrännorna på balkongen.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Camilla, Tack för din feedback. Vi beklagar att det blev löv kvar i hängrännorna på balkongen. Vi tar med oss detta och ska bli bättre på slutkontrollen framöver.

Jörgen J
Skrev om KA Taktvätt AB

Jag är mycket nöjd dom var trevliga och duktiga o allt blev bra Mvh jörgen

Yasar Y
Skrev om KA Taktvätt AB

Dem har gjort fint arbete 👍👍

Larsove A
Skrev om KA Taktvätt AB

De kom efter lite krångel med tiden. Mem jobbet lev tll slut ok

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Larsove, Tack för din feedback. Vi beklagar strulet kring tiden, men uppskattar att du ändå blev nöjd med slutresultatet.

Niklas S
Skrev om KA Taktvätt AB

Huset blev rent och fint! Trevligt bemötande av de som utförde jobbet.

Jonas B
Skrev om KA Taktvätt AB

Anlitade företaget för taktvätt. Det utfördes snabbt, enligt offert och med utmärkt resultat.

Ugur T
Skrev om KA Taktvätt AB

Rekommenderas. Hade 3 trasiga pannor dom kom dagen efter och fixade. Ett företag som är verkligen noga med allt dom gjorde under tak behandlingen.

Jesper L
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra pris och ett noggrant arbete.

Johnny B
Skrev om KA Taktvätt AB

Vet inte har inte sett nått än mvh Johnny

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Johnny, Tack för din feedback. Om du upplever att behandlingen ännu inte gett full effekt kan det ta lite tid innan resultatet syns helt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill att vi tittar vidare på det.

Martin D
Skrev om KA Taktvätt AB

Funkade fint till en början men sen fick arbetsledaren annat uppdrag och drog . När dom andra pojkarna ansåg sig färdiga och åkte gick jag runt och kollade. Det var långt ifrån färdigt. Massa mossa kvar, hängrännorna rågade med mossa. Skrev mail och en vecka senare kom ett nytt gäng och iordningställde taket. Tyvärr blåste dom ner ett fönsterspröjs som gick sönder men detta LIMMADES fast direkt på glasrutan. Ser inte bra ut och blir svårt att måla/underhålla detta i framtiden. Besviken!

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Martin, Tack för din feedback. Det var verkligen tråkigt att höra att ni inte är nöjda med upplevelsen. Vi beklagar att arbetet inte motsvarade era förväntningar från början. Därför skickade vi också tillbaka ett nytt team för att åtgärda det som missats och säkerställa att taket blev ordentligt genomgånget. Angående fönsterspröjsen vill vi gärna att ni kontaktar oss d så att vi kan titta vidare på detta och hitta en lösning tillsammans. Med vänlig hälsning KA Taktvätt

Anna H
Skrev om KA Taktvätt AB

Supernöjd, det ser nymålat ut!

Emilia E
Skrev om KA Taktvätt AB

Så nöjd! Huset gick från grådassigt till att se helt nymålat ut! Trevliga vad de också! Rekommenderas varmt!

Jan W
Skrev om KA Taktvätt AB

Kontaktade dom angående taktvätt med behandling mot takmossa. trevligt bemötande, gjorde ett bra arbete, bytte ut äldre slitna/trasiga takpannor, under arbetets gång, städade/krattade runt huset efter arbetets utförande.

Mikaela Å
Skrev om KA Taktvätt AB

Väl utfört arbete, fasaden blev ren och fin!

Anna W
Skrev om KA Taktvätt AB

Lätt att få kontakt med. Svarar alltid på frågor. Vår fasad blev så fin efter fasadtvätten!

Leif D
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevligt bemötande av samtliga, snabb offert. Bra information under processen. Var noga vid utförandet. Jag är jättenöjd rekommenderas.

Alf W
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevligt bemötande av säljare och personal samt prisvärt .

Mona F
Skrev om KA Taktvätt AB

Dåliga på att städa efter sig.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Mona. Tråkigt att höra att du inte är nöjd med efterarbetet. Vi strävar alltid efter att lämna arbetsplatsen i toppskick och tar din feedback vidare internt för att förbättra våra rutiner. Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Tomas N
Skrev om KA Taktvätt AB

Vi är väldigt nöjda med vad de har gjort. De beskriver vad som händer med taket med tiden. Det är fortfarande mossa kvar. Men det ska försvinna enligt plan. Hoppas att det kommer att bli så. Ni var väldigt tillmötesgående.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej! Tack så mycket för de fina orden! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vårt arbete och bemötande.

Morgan S
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra och trevliga grabbar som gjorde jobbet. Återstår bara att se hur det blir .

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Morgan, Tack för din feedback och de fina orden om våra medarbetare. Vi hoppas att ni blir nöjda med slutresultatet och ni är alltid välkomna att höra av er om ni har några frågor framöver.

Annie M
Skrev om KA Taktvätt AB

Mycket trevligt bemötande, smidigt och enkelt, och framför allt en vältvättad fasad!

Elisabeth S
Skrev om KA Taktvätt AB

De arbetade snabbt och effektivt. Jag är glad att de inte använde högtryckstvätt utan ett helt manuellt arbete. Eftersom jag har ett högt hus hade det varit bra om de haft bättre utrustning för hustvätt. Sammanfattningsvis mycket positivt, ser fram mot ny kontakt om fyra år.

Kjell-Arne H
Skrev om KA Taktvätt AB

Bra bemött, gjorde ett bra jobb helt enligt förväntningarna. Utförde manuell borttagning av mossa och lav från takpannor av betong, hus och garage samt avslutade med sprutning av algborttagningsmedel och städning. Helt nöjd, kan rekommenderas

Camilla S
Skrev om KA Taktvätt AB

Blev trevligt bemött och väl genomförd arbete av tvättning av hustak och nocktätning . Rekommenderas att anlita !!

Pelle J
Skrev om KA Taktvätt AB

Professionellt uppträdande i varje del av förberedelse och utförande.

Nils C
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevliga och duktiga killar! Hårt och noggrant arbete! De vart renare runt huset efter de städat efter sitt arbete än när de kom hit! Minimal vatten förbrukning vilket var ett måste då min brunn inte kan leverera tusentals liter!

Lena H
Skrev om KA Taktvätt AB

Superbra resultat och trevlig personal!

Lars Gunnar Ö
Skrev om KA Taktvätt AB

Påbörjade och avslutade arbetet i överenskommen tid. Målning av plåtdetaljer helt okej. Slutresultatet av behandlingen av lertegeltaket visar sig först efter 1-3 år.

Gunnar B
Skrev om KA Taktvätt AB

Kom inte på avtalad tid. Förväntade mig att lav och mossa skulle synligt försvinna. Taktvätt, fasadtvätt var beställt. I samband med taktvätt fick jag rådet att byta nockband efter 14 år, vilket gjordes och fördubblade kostnaden. Personalen på plats var trevlig och tillmötesgående. Lovade dock att spola fönstren efter behandlingen vilket inte gjordes. Frågade chefen varför man inte täcker över fönstren, då medlet är kladdigt och svårt att avlägsna. Fick inget svar.

Svar från KA Taktvätt AB

Hej Gunnar, Tack för din utförliga feedback. Vi beklagar att kommunikationen och utförandet inte levde upp till förväntningarna. Vi tar till oss synpunkterna kring tider, information och efterstädning för att förbättra våra rutiner framöver.

Lars W
Skrev om KA Taktvätt AB

Trevligt bemötande vid offertförfrågan och snabbt jobbat av grabbarna som var här och utförde jobbet👍

Arne C
Skrev om KA Taktvätt AB

Mycket tjänstvillig personal. Uträttade den tjänst jag fått offert på till fullo. Nöjd kund.

Naef M
Skrev om KA Taktvätt AB

Rekommenderas starkt. Bra kommunikation. 5 av 5 Bra arbete. 5 av 5 Inget att klaga.