Smidig beställning och bra utfört jobb. Nöjd som kund!
KA Taktvätt AB
KA Taktvätt är specialister på taktvätt och behandling! Vi tar hand om alla typer av tak på ett skonsamt och miljövänligt sätt för att förlänga takets livslängd. Vi har flera års erfarenhet och god kompetens inom takbehandlingar samt erbjuder garanti och ansvarsförsäkring på alla våra arbeten. Genom att vårda och ta hand om...
203 omdömen om KA Taktvätt AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra personal och trevliga
Trevligt bemötande från första kontakt till färdigt arbete. Bra utfört arbete, snabbt och effektivt. Levde upp till mina förväntningar. Vi fick bort all mossa från taket och de städade bort allt på marken.
Bra utfört arbete och proffsigt bemötande. Kan rekommenderas.
Nick från KA Taktvätt var trevlig och noggrann, fasadtvätten gjorde så huset blev av med all smuts och nu är skinande rent.
Proffsigt utfört arbete med mossborttagning samt antimossbehandling "supertrevliga"killar som utförde arbetet,jag kan med varm hand rekommendera KA Taktvätt AB
Snabbt och bra utfört. Välstädat efteråt
Snabb kontakt bra kommunikation bra utfört jobb
Det var lätt att beställa jobbet och dom återkom inom rimlig tid. Jobbet gjordes effektivt och bra. Dom gav bra information om vad som händer med taket efter behandlingen. Vi är nöjda !
Bra kontakt/kommunikation från det att jag kontaktade dem tills arbetet var utfört. Snabb återkoppling med offert och vad den innebar. Konkurrenskraftigt pris.
Snabbt svar och åtgärd. Mycket trevligt bemötande. Taktvätt. Eftersom det kan ta upp till 6 mån innan fullt resultat kan jag nye svara nu.
De var proffesionellt både i sitt bemötande och utförande. Lite strul att få tag i fakturorna. En liten detalj var att de rökte och det är ok allt arbete utförs ju utomhus men vi hittade fimpar på gräsmattan och det är inte ok eftersom våra små barnbarn hade kunnat få tag i dem. Annars perfekt.
Bemötandet var bra. Vi hade blivit uppmanade att täcka känsliga växter, vilket vi gjort. Förväntningarna var att taket skulle bli rent och det blev det, så vitt vi kan bedöma. Vi förväntade oss också att de skulle hålla tidsplanen och offerten, vilket de gjorde. De krattade ihop det som skrapats ner från taket och la i säckar, vilket vi tyckte var bra. Det vi inte förväntade oss och inte heller tyckte var bra var att vi, efter att de åkt, hittade fimpar på gårdsplanen och tre knivar på både gräsmatta och grusplan. Antingen...
Proffsig och trevlig personal även beställningen sköttes bra med snabb återkoppling. Jobbet utfördes bra med rensade häng rännor och fint uppställt efter sig.
Profisionella, resultatet blev över förväntan, kan varmt rekommendera dom.
Beställde tak och fasad tvätt och är supernöjd med resultatet! Hade bra kontakt och blev väldigt bra bemött av killarna. Kommer definitivt att rekommendera KA Taktvätt till mina vänner och bekanta. Tack för ett mycket väl utfört arbete.
Vi bokade en tvätt av huset & det blev mycket renare/snyggare än vad vi förväntade oss! Känns som ett nymålat hus🤩 De som gjorde jobbet var dessutom mycket trevliga & väldigt angelägna om att vi skulle bli nöjda med deras arbete. Vi blev väldigt nöjda m deras jobb.
Proffsigt. Bra jobb. Taktvätt, bra utfört.
Snabbt och bra jobb utfört Trevlig personal
Trevliga och noggrant arbete.
Bra bemött och en supertrevlig kille som utförde jobbet 😃👌 Tvätt av fasad
Trevliga killar som jobbade effektivt. Gjorde en rengöring av taket enligt förväntningar. Städade efter sig.
De får 4 av 5 då jag än inte vet hur resultatet. blir, det ska ta 6-24 månader innan allt är som det ska vara. Savo har ringt innan, bokat jobbet, killarna kom hit, missade lite men kom tillbaka dagen efter och fixade det. Nöjda så här långt
Supernöjda med fasadtvätten som gjordes på huset. Snabba, noggranna utan problem! Rekommenderas verkligen.
Taktvätten på vårt 190 m2 tak är vi mycket nöjda med. Bra kommunikation i förväg, duktiga jobbare och välstädat efteråt. Vi rekommenderar gärna den firman.
Snabb kontakt och offert på taktvätt. Professionellt bemötande och väl utfört arbete. Mycket nöjd.
Bra kontakt med säljaren och väl utfört arbete
Bra o snabbt utfört arbete. Trevliga killar. Väldigt serviceminded
Snabb kontakt, tydlig offert (fasadtvätt). Bra och snabba svar på mina frågor. Bra utfört arbete. Och snyggt blev huset.
Smidigt, bra bemötande – och gjorde ett bra jobb!
Suveränt arbete, bra kommunikation och bra uppstädat efter arbetet. Kan starkt rekommendera KA Taktvätt!
KA Taktvätt var snabba att svara via mail och även nåbara per telefon. De kollade taket innan och gjorde efter vad jag kunde se ett bra jobb. Trevligt bemötande rakt igenom. Särskilt positivt överraskade blev vi av städningen runt huset efter all mossa, vi behövde knappt sopa efteråt. Rekommenderas varmt.
Trevliga killar, snabb genomföring av takrengöring och städning efteråt. Dock hade de kunnat nämna att vi borde flytta undan några utemöbler för att undvika att de blev smutsiga, och deras högtryckstvätt lämnade några märken på vårt bord.
Jag fick ett fint bemötande. Är väldigt nöjd med resultatet av fasadtvätten
Rörig offertprocess men god vilja. Trevliga killar som gjorde jobbet men de fick komma två ggr pga att de hade slut på medel. Synd oxå att alla rutor var rejält nedsölade av potentiellt etsande medel. Blev akut fönsterputs. Sammanfattningsvis god vilja men lite kaos i utförandet.
Trevlig, engagerad och noggrann. Vi vart mycket nöjda med att tvätta vår fasad. Viktigt att blötlägga trätrall innan samt skydda växter. Vi missade en yta och där fick vi lite fläckar.
Bra bemötande och rengöringen okej, ungefär som vi hade förväntat oss. Tyvärr tog rengöringsmedlet död på en del blommor och gräs runt huset.
Professionellt och trevligt bemötande.
- Uppdraget var att tvätta väggarna på en Västkuststuga på 70 kvm i 1 1/2 plan + förråd 30 kvm med lika stor carport, allt i trä och byggda 2005 och aldrig tvättade. Läge ca 150 m från havet i Åhus. - Kommunikationen med bolaget i Uppsala från februari till tvättdagen 3/4 (e-post) var utmärkt med snabba och tydliga besked. Samma gäller offert och avtal inkl. beskrivning av utförandet. - Tvättaren ringde ca en halv timme innan avtalad tid och anmälde försening ca två timmar. Bra. - Tvättaren var en professionell...
Trevligt bemötande och bra utfört jobb (fasadtvätt)
Enkel kontakt. Schyssta killar som gjorde jobbet. Fasaden blev jättefin, som nymålad. (Vit träfasad)
Utförde fasadtvätt på ett utmärkt sätt. Kom på utsatt tid. Trevligt bemötande. Vi blev mycket nöjda med resultatet.
Jag köpte fasadtvätt. Jag fick trevligt bemötande och snabbt agerande. Resultatet blev bra och överträffade faktiskt mina förväntningar. Arbetet genomfördes snabbt och utan att skada omgivningen. Jag är helt nöjd och återkommer gärna igen, när det blir dags för ny tvätt.
Snabbt svar med kunning personal och bra service
T o p p !
Snabba återkopplingar, kom snabbt ut ingen lång väntetid för att få jobbet påbörjat. Trevliga och effektiva arbetare, jag är mer än nöjd. Kunde inte föreställa mig att huset skulle se nymålat ut, taket blev oxå över förväntan och killarna bytte ut några takpannor som va dåliga och det ingick i priset. Kan varmt rekommenderas.
Gjorde jobbet med borttagande av mossa men allt det gula alger är inte borta ännu hoppas att taket blir helt rent snart
Beställde taktvätt från KA då vårt tak är relativt hårt utsatt av mossa. Mossa.togs bort manuellt, dvs ingen högtryckstvätt eller tvättrigg används. Arbetet gick snabbt och bra städat efteråt - tog lite mer än en halv dag för ett team på 5-6 pers. Resultatet tar 6-12 månader innan man märker av, därav 4 av 5 just nu.
Smidigt och bra enkla att få tag i och bra bemötande
Beställde en fasadtvätt och taktvätt. Fantastiskt resultat. Mycket vänligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas starkt!