Alla kategorier Webshop Kafferosteriet Koppar AB

Kafferosteriet Koppar AB

4.9 i betyg av 47 rekommendationer
Kafferosteriet Koppar – Sveriges färskaste kaffe!

Vårt nyrostade kaffe innehåller nästan 1000 olika aromer och är en helt annan smakupplevelse än vi svenskar är vana vid från "vanligt" kaffe i butiken. Kaffe från oss på Kafferosteriet Koppar levereras fraktfritt hem till dig, i vårt smarta Kaffebrev, bara ett par dagar efter att det rostats.

Kaffe från oss är alltid ekologiskt och noga utvalt, varför det klassas som specialkaffe, och vi betalar Fairtradepriser till kaffebönderna. Vi tror på tesen att nöjda bönder producerar godare kaffe! När vi sedan rostar kaffet gör vi det i liten skala, för hand i små maskiner. Vi rostar på låg värme under lång tid för att få ut så mycket smak som möjligt ur varje kaffeböna. Du som kund kan välja mellan hela eller malda bönor och vi rostar både för bryggkaffe och espresso.

Vi erbjuder även 100% nöjd-kund-garanti, vilket betyder att är du inte fullt nöjd med ditt kaffe får du pengarna tillbaka. Välkommen till oss på Kafferosteriet Koppar!

Läs vad 47 kunder tycker om Kafferosteriet Koppar AB

 • Billy K
  Billy K skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer! Bra grejjer!
  Fredrik G gillar detta
 • Daniel D
  Daniel D skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Köpt först en förpackning kaffe som prov innan en eventuell prenumeration. Leverans och bemötande överträffade mina relativt högt ställda förväntningar vilket ledde till att jag valde att börja prenumerera. Bemötande, produkt och leverans har konsekvent varit utmärkt.
  Fredrik G gillar detta
 • Hannes H
  Hannes H skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastisk service och fantastisk kaffe
  Fredrik G gillar detta
 • Per H
  Per H skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  No fuzz! Riktigt bra kaffe, precis som man vill ha det! Det finns ett före och ett efter Koppar. Att slippa oroa sig för att dom ska ha rätt kaffe på snabbköpet eller att man ska behöva lägga ut hela veckopengen på ngt som knappt smakar kaffe på fanzypanzykaffestället (läs vi-ser-hur-långt-vi-kan-ta-begreppet-kaffe-ställen). Det är guld värt! I alla fall om man vill veta vad man får i koppen varje morgon, och det vill jag.
  Fredrik G gillar detta
 • Stina L
  Stina L skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Snabb leverans och mycket lätt med betalning. Trevligt bemötande från leverantör.

  Kaffet smakade toppen! Kommer absolut att beställa igen och verkligen köpa som present då det är lätt att ge bort ett kaffebrev!
  Fredrik G gillar detta
 • Shampa B
  Shampa B skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Friendly, efficient service coupled with excellent coffee! Thank you.
  Fredrik G gillar detta
 • Leif H
  Leif H skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Mycket nöjd med både kaffeprodukterna och servicen från företaget!
  Fredrik G gillar detta
 • Adrian B
  Adrian B skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag har länge letat efter en tjänst som levererar alldeles nyrostade kaffebönor direkt till brevlådan (inte ombud) och, inte minst, till en rimlig kostnad.

  Kafferosteriet Koppar är det första företaget jag stött på som uppfyller alla mina önskemål så jag testade att beställa från dem. Allting fungerade bra, jag gillar att frakten ingår i priset och – förstås – kaffet smakar bra.

  Man ska vara medveten om att de inte rostar varje dag, så man kan få vänta på sin beställning lite, tills det finns färskrostade bönor att skicka. Då företaget är relativt nystartat fick jag ett personligt erbjudande om prenumeration som jag testat sedan i våras och är nöjd med. Varannan onsdag ligger det en påse kaffebönor i brevlådan som är alldeles nyrostade.

  Skulle jag önska något so vore det möjlighet till större variation av bönor att välja mellan, i dagsläget finns det bara olika grader av rostning. Jag gillar att botanisera bland olika sorter, när jag köper bönor från andra rosterier.
  gillar detta
 • Henrik L
  Henrik L skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Kan varmt rekommendera !
  Gott kaffe, coolt att man får gott kaffe i brevlådan .
  Grundaren är hur trevlig som helst .
  2017-08-31 Fredrik G svarar Henrik L
  Tack Henrik,
  då får vi se till att du blir en återkommande kund nu också. Hoppas Lättrosten kommer att smaka!
  Fredrik, KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Johanna D
  Johanna D skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag har haft prenumerationen av kaffe från kafferosteriet i några månader, det är smidigt och kaffet kommer alltid i tid varannan vecka
  2017-08-30 Fredrik G svarar Johanna D
  Tack Johanna för fin rekommendation. Tveka aldrig höra av dig till oss om det är något vi kan göra bättre eller om du undrar över något. Ha en fortsatt fin vecka!
  hälsningar,
  Fredrik, KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Daniel B
  Daniel B skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Riktigt gott och trevligt kaffe! Har just nu en prenumeration på det mörkrostade kaffet och är lite sugen på att lägga till det ljusrostade.

  Överlag en kul grej och det är alltid lika trevligt när man överraskas av paketet kaffe som ligger i brevlådan.
  2017-08-25 Fredrik G svarar Daniel B
  Hej Daniel, tack så jättemycket för en fin recension. Maila mig direkt så ska vi nog kunna snacka lite lättrostat också. ;-) Varje kund är en seger, stort tack för att du uppskattar kaffet och tjänsten. Ha en fin helg! hälsningar, Fredrik, KOPPAR
  Daniel B, Fredrik G gillar detta
 • Michael F
  Michael F skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Enkel och smidig tjänst, som ger gott nyrostade kaffebönor i brevlådan varannan vecka. Räcker utmärkt för två vuxna som tar några koppar per dag.
  2017-08-25 Fredrik G svarar Michael F
  Tack Michael för en fin recension! Precis så. Min fru och jag gör också åt ungefär ett Kaffebrev på två veckor för frukostkaffet. Stort tack för att du är min kund, betyder supermycket. Ha en skön helg!
  hälsningar,
  Fredrik, KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Hans A
  Hans A skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag har fått bra hjälp från företaget hela tiden. Leveranser kommer som det ska! Jag har köpt mest espressokaffe och lite bryggkaffe!

  Jag är mycket nöjd kund!
  2017-08-30 Fredrik G svarar Hans A
  Tack Hans för fin rekommendation! I dagarna bör du få ditt nya kaffe, hoppas det fortsätter att smaka. Ha en fortsatt fin vecka!
  hälsningar,
  Fredrik, KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Erika S
  Erika S skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Positivt! Väl bemött. De tog tid för mig som kund och svarade utförligt på mina frågor
  2017-08-25 Fredrik G svarar Erika S
  Tack Erika för en fin recension. Hoppas att du fortsätter att uppskatta både vårt kaffe och vår tjänst. Ha en härlig helg!
  Hälsningar,
  Fredrik, KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Tobias R
  Tobias R skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Gott kaffe. Bra service. Smart tjänst.
  Fredrik G gillar detta
 • David T
  David T skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag har väl inte fått något personligt bemötande, men kaffet har kommit i brevlådan och det är gott! Bra tjänst!
  Fredrik G gillar detta
 • Sebastian D
  Sebastian D skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Ett fantastiskt litet kafferosteri med underbart gott kaffe och utomordentlig kundservice. De gör sitt yttersta för att sina kunder ska bli nöjda. Jag lyckades få dem att göra en speciallösning med deras kaffebrev där jag fick testa på alla deras kaffesorter, och när jag råkade få fel en gång så skickade de genast rätt produkt utan extra kostnad :)
  Fredrik G gillar detta
 • Maria S
  Maria S skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Helt otroligt gott kaffe. Smakar mycket mer och godare än ”vanligt” kaffe. Alltid superfärskt och jag har verkligen ingenting att klaga på! Dessutom är det mycket uppskattat att ge bort som present.
  Fredrik G gillar detta
 • Björn H
  Björn H skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Gott, smidigt, ekologisk, rättvist... Jag är så glad att jag testade Koppar! Jag har varit kund i över ett år nu och har inga som helst planer på att sluta!
  Fredrik G gillar detta
 • Åsa N
  Åsa N skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Mycket trevligt, personligt, snabbt och framsynt bemötande.
  Enkelt att beställa via hemsidan, bra med tydliga förklaringar kring olika malningar och kaffesorter. En av anledningarna till att jag valde Koppar är att de har en uttalad miljö- och rättvisetanke med sitt kaffe, och att det är ett litet företag.
  Inom timmar från min beställning (presskaffe mörk- och mellanrost) fick jag, förutom orderbekräftelse, ett personligt mail där man ville förvissa sig om att jag uppfattat leveranstiden (vilket jag hade eftersom den framgick tydligt).
  På utgivet datum kommer kaffet, snyggt och smart förpackat. Det är tydligt att man utformat förpackningen för att kunna hanteras i vanliga posten. Jag uppskattar de mindre förpackningarna eftersom jag dricker inte kaffe själv, utan har det för gäster, och då har en lite mindre och ojämn förbrukning. Det är också bra att det inte finns något extra, onödigt emballage.
  Alla har hitintills varit mycket uppskattande kring smaken.
  Jag kan varmt rekommendera Kafferosteriet Koppar och kommer definitivt handla igen så snart nuvarande förrådet tagit slut.
  2017-07-23 Fredrik G svarar Åsa N
  Wow Åsa, vilket betyg!! Att få sådana här omdömen känns verkligen helt otroligt och sporrar oss att fortsätta jobba för att göra tjänsten ännu bättre. Skulle det vara något som du kommer på vi kan göra bättre - hör gärna av dig! Ha en superhärlig sommar!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Anton J
  Anton J skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Detta är verkligen vad alla kaffeälskare behöver! skickade en beställning på måndagen och fick kaffebönorna i brevlådan på onsdag. Kaffebönorna var så färska att de behövde vila lite innan jag kunde använda dem till espresso (vilket är ett mycket bra betyg). Resultatet av de mellanrostade espressobönorna gav en mycket söt och fyllig espresso med lite syrlighet, precis som jag vill ha den. Hade de rostat bönor varje vecka hade de fått 10 av 5 i betyg!
  2017-07-22 Fredrik G svarar Anton J
  TACK Anton!! Det betyder jättemycket att ha dig som kund! Hör av dig direkt till mig om det är något vi kan göra ännu bättre, förutom att rosta varje vecka (som vi också ser väldigt mkt fram emot, för det kan vi göra när vi har tillräckligt många kunder!).
  Ha en bra sommar!
  Fredrik
  Fredrik G gillar detta
 • Julianna G
  Julianna G skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Åååhh så gott och smidigt det här är. Kan inte ge annat än högsta betyg. Jag njuter av varje kopp!!!
  Fredrik G gillar detta
 • Erik J
  Erik J skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag blev oerhört glad när jag såg att det äntligen fanns en bra tjänst för att prenumerera på nyrostat kaffe. Allting är verkligen tipp-topp, kundbemötandet, enkelheten att nyttja tjänsten och framför allt kaffet.

  Rekommenderas starkt!
  Fredrik G gillar detta
 • Peder W
  Peder W skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag var super nöjd med både produkten och leveransen. Kaffet var fantastiks gott och smakrikt, men med en otroligt smidig leverns. Har nu en stående leverans.
  Fredrik G gillar detta
 • Lina M
  Lina M skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Nymalet kaffe direkt i brevlådan - genialiskt! Jag kan varmt rekommendera det till alla kaffeälskare!
  Fredrik G gillar detta
 • Ulf I
  Ulf I skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag får fylligt och gott mörkrostat kaffe hemskickat som kaffebrev varannan vecka. Det är alltid perfekt. Alltid bra kommunikation i samband med köp eller frågor. Rekommenderas.
  Fredrik G gillar detta
 • Anders G
  Anders G skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Blev övertygad att kaffet skulle vara bättre än normalkaffet i vanliga butiker. I början när vi provade märkte jag ingen större skillnad, nu smakar det däremot renare och godare.
  Fredrik G gillar detta
 • Joel M
  Joel M skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastisk support och bra produkter.
  Fredrik G gillar detta
 • Per S
  Per S skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Har nu en längre tid prenumererat på kaffebrev från Kafferosteriet Koppar.
  Mycket smidigt sätt att få kaffet levererat direkt hem i brevlådan. Enkla rutiner och betallösningar. Kaffet kommer med jämna mellanrum färdigmalet och vakuumförpackat i påsar, som går ner i brevlådan, utan att jag behöver komma ihåg att beställa. Ingen risk att jag blir utan! Servicen håller samma höga klass som kaffet!
  Fredrik G gillar detta
 • Marcus B
  Marcus B skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Otroligt snabb leverans, direkt i brevlådan!

  Kaffet är bättre än något alternativ jag prövat på i Lund och Malmö. Beställde ett engångsutskick för att testa och kör vidare med en prenumeration. Fortsätt med det ni gör!

  Beställde espresso mörkrost #1 som smakade fantastiskt. Väldigt balanserad och fyllig i smaken.

  Rekommenderat för familj och vänner!
  2017-06-28 Fredrik G svarar Marcus B
  Wow Marcus,
  tack för fina ord. På återhörande och ha en härlig sommar!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Kristian L
  Kristian L skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Underbar upplevelse att varannan vecka få ett litet paket med nyrostade bönor, Redan när man tar i påsen känner man doften av riktigt gott kaffe. Att sen få brygga en kopp av dessa bönor och njuta av den... Gillar man kaffe så är det en känsla som måste upplevas. Punktliga och billiga leveranser, och när jag nyligen var i kontakt med dom för att ändra adress så fick jag ett mycket trevligt och snabbt svar. Bara positivt att säga.
  Fredrik G gillar detta
 • Daniel L
  Daniel L skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastiskt koncept! Det bästa kaffet och den bästa servicen till rätt pris. Och snabbt går det också! 5/5
  Fredrik G gillar detta
 • Olivia E
  Olivia E skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastisk doft och smak som upplever förväntningarna. Snyggt designat paket och snabba leveranser.
  Fredrik G gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastiskt! Jättegott kaffe som jag numera inte kan starta dagen utan! Jättebra med prenumeration på kaffe så att jag slipper bli utan.
  Fredrik G gillar detta
 • Karolina B
  Karolina B skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Lätt att komma igång, lätt att avsluta. Trevligt bemötande. Gott kaffe!
  Fredrik G gillar detta
 • Linus C
  Linus C skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag har en prenumeration på Espresso #1 och är väldigt nöjd!

  Kafferosteriet Koppar löser tre problem för mig:
  1. Svårigheten att hitta ett bra ekologiskt kaffe där jag bor
  2. Svårigheten (eller rättare sagt helt omöjligt) att hitta färskrostat kaffe där jag bor. Nu får jag kaffet i brevlådan 2-3 dagar efter rostning)
  3. Krånglet med att behöva beställa nytt kaffe i tid när det börjar bli tomt, och då leta efter en leverantör som anger rostningsdatum och har något som är färskt nog.

  Med min utrustning märker jag en enorm skillnad på bönor som används inom 2 veckor, och bönor som stått i butik i 3 månader eller längre. Perfekt crema varje gång med nyrostat!
  2017-06-28 Fredrik G svarar Linus C
  Hej Linus!
  Tack för din rekommendation. Tack även för ditt stöd i att vara med och utveckla tjänsten, det betyder jättemycket. Ser fram emot att förse dig med perfekta cremor också fortsättningsvis. Ha en supersommar!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  gillar detta
 • Tobias F
  Tobias F skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastisk tjänst. Smidigt att få färskt kaffe direkt hem i brevlådan. Och det är ju inte helt fel att kaffet är riktigt gott. Prova...
  2017-06-27 Fredrik G svarar Tobias F
  Tack Tobias,
  för de här fina orden. Varje kund betyder mycket för oss och är det något du tycker vi kan bli ännu bättre på i framtiden - hör gärna av dig. Berätta gärna för dina vänner och bekanta om tjänsten!
  Tack för att du är kund!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  gillar detta
 • Elisabet L
  Elisabet L skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Fantastiskt gott kaffe och uppskattar också att få det hemskickat!
  2017-06-26 Fredrik G svarar Elisabet L
  Tack Elisabet,
  för de fina orden! Det betyder mycket att ha dig som kund. Berätta gärna om oss för dina vänner och bekanta!
  Ha en härlig sommar!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Claes E
  Claes E skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Den här tjänsten kan inte annat än att få högsta betyg av oss. Vi tar emot fyra Kaffebrev varannan vecka till kontoret och medarbetarna är nu helt beroende av att kaffet måste vara nyrostat…... Smaken är enastående och att kaffet är ekologiskt är såklart ett stort plus! Det enda som är dåligt med tjänsten är att det är så mycket svårare att dricka annat kaffe på andra möten än de vi har själva på kontoret. Jag tror till och med att några anställda blivit prenumeranter på Kaffebrev hem, kul bonus för Koppar - det borde man ju ha provision på! ;-)
  2017-06-26 Fredrik G svarar Claes E
  Tack! Det var en rolig recension. Vi tycker det är fantastiskt kul att vi kan leverera även till kontor, särskilt när man får sådan här feedback!
  Tack för att ni är kunder!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Per I
  Per I skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag har köpt kaffe flera gånger och är mycket nöjd! En gång råkade jag beställa fel sort men det rättades till direkt när jag kontaktade dem. Kaffet är magiskt och det är så enkelt när det kommer direkt i brevlådan.
  2017-06-26 Fredrik G svarar Per I
  Tack Per,
  fina ord! Så länge vi inte har skickat ut leveranserna så ändrar vi självklart i våra ordrar, bra att det klaffade!
  Tack för att du är kund, ha en fin sommar!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Markus E
  Markus E skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Verkligen gott kaffe, kul med färskrostat, märker faktiskt skillnad. Smart med kaffebrev som går ned i brevinkastet och leveranser kommer snabbt och punktligt!
  2017-06-26 Fredrik G svarar Markus E
  Tack Markus för de här orden och kul att du märker skillnad!
  Nyrostat kaffe innehåller nästan 1000 aromer och smaker, så det är verkligen skillnad tycker vi som smakar av kaffet dagligen. Härligt att det också är tydligt för våra kunder. Sprid gärna nyrostens lov till nära och kära, vänner och bekanta, och tack för att du är kund hos oss!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Nils K
  Nils K skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Mycket gott nyrostat kaffe. Gillar att kaffebrevet kommer direkt hem i brevlådan - jämfört med att hämta ut det på något utlämningsställe.
  2017-06-26 Fredrik G svarar Nils K
  Tack Nils för den här fina recensionen. Varje kund betyder allt för oss och vi strävar ständigt att förbättra både produkten och tjänsten. Tveka inte höra av dig till oss i framtiden om det är något vi kan göra för dig!
  Tack för att du är kund!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Anna L
  Anna L skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Kafferosteriet Koppar AB ger ett professionellt, modernt och trevligt bemötande. Snabb återkoppling från dem och snabba leveranser.
  2017-06-26 Fredrik G svarar Anna L
  Hej Anna!
  Många tack för denna fina recension. Varje ny kund är en seger och att få femstjärniga omdömen från dem - WOW. Tack för att du är kund!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Katarina B
  Katarina B skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Snabb frakt och fantastiskt kaffe!! Rekommenderas varmt. Kommer absolut att handla igen!
  2017-06-26 Fredrik G svarar Katarina B
  Hej Katarina!
  Vilka fina ord. Vi är väldigt stolta över vår tjänst, kul att den går hem hos våra kunder! Då vi är ett nystartat bolag och Kaffebreven en ny produkt så får du gärna berätta om oss för dina vänner, nära och kära. Tack för att du är kund, det betyder mycket!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Philip S
  Philip S skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Väldigt bra bemötande, bra kundservice och framförallt en grym produkt! Älskar deras kaffe och sjukt smidigt med kaffebrev rätt ner i brevlådan. Kan inte leva utan det!
  2017-06-26 Fredrik G svarar Philip S
  Wow, vilken fin recension! Tack Philip för denna. Varje kund betyder mycket så här i början, så berätta gärna om oss för dina vänner och bekanta. Återigen, tack och vi ser fram emot att ha dig som återkommande kund!
  Fredrik G gillar detta
 • Fredrik R
  Fredrik R skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Jag prenumererar på färskrostade kaffebönor från Koppar och är väldigt nöjd. Bönorna kommer välpaketerade direkt i brevlådan. Rostningen är perfekt för min smak och jag älskar idén med att prenumerera på kaffe.
  2017-06-26 Fredrik G svarar Fredrik R
  Tack Fredrik för detta fina omdöme. Våra kunder betyder allt för oss, så berätta gärna om oss och våra Kaffebrev för nära och kära!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
 • Clas V
  Clas V skrev om Kafferosteriet Koppar AB
  Koppar har förutom fantastiska produkter en leverans som man kan lita på. Jag upplever att produkterna lever upp till vad de lovar och att det alltid levereras som det ska helt enkelt.
  2017-06-26 Fredrik G svarar Clas V
  Hej Clas! Det var verkligen kul att höra, och ännu roligare att du letat dig fram till att kunna rekommendera oss på Reco.se. Varje kund betyder otroligt mycket så här i början, så berätta gärna om dina upplevelser för nära och kära! Tack, ser fram emot att ha dig som återkommande kund!
  hälsningar,
  Fredrik KOPPAR
  Fredrik G gillar detta
Kategorier