Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Karlssons Golv och Badrum AB

Karlssons Golv och Badrum AB

4.4

5 omdömen om Karlssons Golv och Badrum AB

RIMON H
Skrev om Karlssons Golv och Badrum AB

Jag anlitade Karlssons Golv och Badrum AB och fick världens bästa platsbyggda bokhylla på plats helt i min smak Mycket trevligt bemötande från början till slut och är verkligen jätte nöjd med resultatet, grymt bra Team!! Otroligt professionellt och verkligen skräddarsytt så som jag ville ha! Jag kan varmt rekommendera Karlssons Golv Och Badrum AB och kommer definitivt att anlita er snart igen Tack för allt

Cozy Coaching - Coco Rosenfeld
5.0/5 i betyg av 3 omdömen 5.0 av 3 omdömen

Coco är en helt fantastisk coach! Lätt att jobba med och helt GRYM! Otroligt stöttande och bra på att vägleda en igenom sin karriär. Coco har mycket erfarenhet inom musikbranschen och gav mig specialiserad hjälp som artist. Jag skulle starkt rekommendera Coco till alla som vill ha en karriär i musikbranschen! Tack Coco!! 🩷🩷🩷

KATARINA ELISABET S
Skrev om Karlssons Golv och Badrum AB

Vi anlitade Karlssons Golv för att bygga vår tv/bokhylla och vi är så extremt nöjda! Resultatet blev helt perfekt och dom var så snabba, ordentliga och jätteproffsiga under hela processen. Vi rekommenderar dom varmt!

KRISTIN S
Skrev om Karlssons Golv och Badrum AB

Vi anlitade Karlssons Golv & Badrum AB för att platsbygga en bokhylla i vardagsrummet och vi är så nöjda med resultatet! Först fick vi hjälp med design av hyllan, där de var väldigt proffsiga och innovativa för att hitta den bästa lösningen för oss. När snickarna sedan anlände för att bygga hyllan så vad de trevliga, noggranna och jobbade i snabb takt. Allt sköttes väldigt professionellt och de lämnade en fantastisk bokhylla efter sig. Vi kan varmt rekommendera Karlssons Golv & Badrum AB för liknande uppdrag!

Alltfix Service AB
5.0/5 i betyg av 2 omdömen 5.0 av 2 omdömen

Otroligt proffsiga och bra kundservice som svara direkt via deras hemsida. Supernöjd med min Flyttstädning

SARA W
Skrev om Karlssons Golv och Badrum AB

Vi anlitade Karlssons Golv för att bygga en platsbyggd bokhylla i vårt vardagsrum och det blev så fint! Från första mötet har fick vi jättebra råd och idéer till de projekten vi ville göra. Tillslut när vi bestämt oss för att börja med den platsbyggda bokhyllan så fick vi bra hjälp med både skissen på den till det faktiska utförandet. Kommer absolut anlita dem igen för nästa projekt.

Viktor Bo Rolf v
Skrev om Karlssons Golv och Badrum AB

Helrenoverade lägenhet med Karlssons Golv och Badrum AB 2018-2019 exkl badrum. Delar av det som utfördes var bra (t.ex. platsbyggd bokhylla, även om målningen var bristfällig) och det fanns ofta en vilja att göra oss nöjda, men helhetsintrycket lämnar en hel del att önska. Flertalet slarvfel upptäcktes under renoveringens gång, inkl viktiga saker såsom skvallerrör/droppskydd där några av vattenrören dragits. Bristfällig dokumentation och offert/fakturahantering. Ojämna i kontakten, svarade ibland direkt med vilja att åtgärda,...

Tecs Bil Bromsten AB
5.0/5 i betyg av 1 omdöme 5.0 av 1 omdöme

Trevliga hjälpsamma proffsiga yrkes män som tar hand om både mig och min bil. Jag är mycket nöjd och trygg när jag lämnar min lilla pärla i deras händer. Tack för att ni finns för oss Det är verkligen en privilegium att ha en bilverkstad man kan lita på och är trygg med.