Utmärkelser

Läs vad 7 kunder tycker om Kask Arkitekter AB 2

 • 2018-03-22
  Insamlad av företaget
  Vi tog kontakt med dem för att få hjälp med ritningar till ett hus. Detta hus ska ligga i ett "känsligt" område. Kommunens bygglovsnämnd är väldigt petnoga med exteriört utseende för att det ska passa in i den befintliga bebyggelsen.
  Trots denna info så valde arkitekten först att rita något som vi inte ville ha och som vi visste att kommunen inte skulle godkänna. Detta gjorde att arbetet drog ut på tiden både kalendermässigt och i antal timmar, vilket vi tyckte var onödigt. Pga dessa extra timmar så blev det också väldigt mycket dyrare än vi kunde ana. då arbetet fick göras om flera gånger. Men vi fick till slut vårt bygglov (det blev avslag till en början, trots att vi hade styrt upp arbetet så att utseendet skulle bli godtagbart). Och huset är nu byggt.
  skrev om Kask Arkitekter AB
 • 2014-05-15
  Spontant omdöme
  Kask arkitekter är en mycket proffsig byrå med rätt attityd och kunskap. Jag har som entreprenör använt mig av många arkitektfirmor för ritningar på enbostadshus. Kask levererar alltid det som är avtalat och resultatet är ypperligt, att dom sen är mycket trevliga är grädde på moset.
  Göran S
  skrev om Kask Arkitekter AB
 • 2013-11-13
  Spontant omdöme
  - Hur var bemötandet?
  Vädligt bra bemötande! Engagerade, proffessionella och drivna.

  - Hur levde företaget upp till er förväntan?
  Företaget levde upp till mina förväntningar. Däremot hade jag en ganska bestämd bild av vad jag ville åtstadkomma med min lägenhet och på den punkten blev jag lite besviken över att resultatet inte riktigt matchade förväntningarna.

  - Hur var stämningen/miljön/service-nivån?
  Mycket bra service! Engagerade om väldigt måna om projektet!

  - Hur uppfattar du värdet av det ni betalade?
  Bra värde för pengarna! Nu blev som sagt slutresultatet inte vad jag hade förväntat mig vilket innebär att jag troligtvis måste göra egna justeringar innan jag kan gå vidare med min renovering men i övrigt, väldigt nöjd.

  - Hur skulle du sammanfatta upplevelsen?
  Vädligt bra upplevelse! Engagerade, duktiga och måna. Jag är väldigt nöjd med arkitekterna och företaget om än något besviken på slutresultatet,
  skrev om Kask Arkitekter AB
 • 2013-06-25
  Spontant omdöme
  Har ju egentligen bara erfarenhet av Lars Seitz, som är arkitekt hos Kask. Det har fungerat utomordentligt bra med honom. Pålitlig, snabb, vänlig etc.
  skrev om Kask Arkitekter AB
 • 2013-06-17
  Spontant omdöme
  professionelt, kunningt, korrekt !
  skrev om Kask Arkitekter AB
 • 2013-06-13
  Spontant omdöme
  Proffsiga, innovativa och snabb hantering.
  skrev om Kask Arkitekter AB
 • 2013-06-12
  Spontant omdöme
  gott- vi har alltid blivit bra bemötta och snabt expidierade. Trivs bra med Lars Seitz
  skrev om Kask Arkitekter AB