Kask Arkitekter AB

Kask Arkitekter AB

4.1 / 5 baserat på 9 omdömen
Vi på Kask Arkitekter har utfört en rad olika typer av byggprojekt under våra 45 år i branschen. Uppdragsgivarna har varierat från privatpersoner och mindre företag till stora bolag och kommunala eller statliga myndigheter och vi har ofta varit ansvariga för tekniskt avancerade projekt.

Om- och tillbyggnad av historiska objekt, där korrekta material och tekniker är avgörande, är vi vana vid. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, respektive, och även i projekt där våra samarbetspartners tar över specifika delar står vi alltid som ytterst ansvariga.

Välkomna upp till vår vindsvåning på Östermalm för att diskutera din projektidé!

Utmärkelser

9 omdömen om Kask Arkitekter AB

Sedan starten hos Reco 2013
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2021-09-08 Insamlad av företaget
  Väldigt professionell arkitekt som på samtliga områden överträffat de högt ställda förväntningarna. Tack!
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2021-07-02 Insamlad av företaget
  Mycket trevligt bemötande. Kunnigt och mycket professionellt. Lyhörda för mina önskemål. Kask samarbetar med mycket bra byggföretag och hantverkare vilket underlättar för mig som beställare av olika tjänster. Kask och byggföretaget har också varit behjälpliga i bygglovsprocessen.
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2018-03-22 Insamlad av företaget
  Vi tog kontakt med dem för att få hjälp med ritningar till ett hus. Detta hus ska ligga i ett "känsligt" område. Kommunens bygglovsnämnd är väldigt petnoga med exteriört utseende för att det ska passa in i den befintliga bebyggelsen.
  Trots denna info så valde arkitekten först att rita något som vi inte ville ha och som vi visste att kommunen inte skulle godkänna. Detta gjorde att arbetet drog ut på tiden både kalendermässigt och i antal timmar, vilket vi tyckte var onödigt. Pga dessa extra timmar så blev det också väldigt mycket dyrare än vi kunde ana. då arbetet fick göras om flera gånger. Men vi fick till slut vårt bygglov (det blev avslag till en början, trots att vi hade styrt upp arbetet så att utseendet skulle bli godtagbart). Och huset är nu byggt.
  Gilla
 • Göran S
  skrev om Kask Arkitekter AB
  2014-05-15 Spontant omdöme
  Kask arkitekter är en mycket proffsig byrå med rätt attityd och kunskap. Jag har som entreprenör använt mig av många arkitektfirmor för ritningar på enbostadshus. Kask levererar alltid det som är avtalat och resultatet är ypperligt, att dom sen är mycket trevliga är grädde på moset.
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2013-11-13 Spontant omdöme
  - Hur var bemötandet?
  Vädligt bra bemötande! Engagerade, proffessionella och drivna.

  - Hur levde företaget upp till er förväntan?
  Företaget levde upp till mina förväntningar. Däremot hade jag en ganska bestämd bild av vad jag ville åtstadkomma med min lägenhet och på den punkten blev jag lite besviken över att resultatet inte riktigt matchade förväntningarna.

  - Hur var stämningen/miljön/service-nivån?
  Mycket bra service! Engagerade om väldigt måna om projektet!

  - Hur uppfattar du värdet av det ni betalade?
  Bra värde för pengarna! Nu blev som sagt slutresultatet inte vad jag hade förväntat mig vilket innebär att jag troligtvis måste göra egna justeringar innan jag kan gå vidare med min renovering men i övrigt, väldigt nöjd.

  - Hur skulle du sammanfatta upplevelsen?
  Vädligt bra upplevelse! Engagerade, duktiga och måna. Jag är väldigt nöjd med arkitekterna och företaget om än något besviken på slutresultatet,
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2013-06-25 Spontant omdöme
  Har ju egentligen bara erfarenhet av Lars Seitz, som är arkitekt hos Kask. Det har fungerat utomordentligt bra med honom. Pålitlig, snabb, vänlig etc.
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2013-06-17 Spontant omdöme
  professionelt, kunningt, korrekt !
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2013-06-13 Spontant omdöme
  Proffsiga, innovativa och snabb hantering.
  Gilla
 • skrev om Kask Arkitekter AB
  2013-06-12 Spontant omdöme
  gott- vi har alltid blivit bra bemötta och snabt expidierade. Trivs bra med Lars Seitz
  Gilla