Bengt D:
Har hjälpt oss med städning och lite annat i vår stuga på Öland under tre år.
Fantastisk service, mycket bra städning och trevligt bemötande! Rekommenderas varmt!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borgholm?
Lena s:
Mycket god och vällagad mat!! mer än bara fisk på menyn. rekomenderar varmt laxpaj. Återvänder gärna dit. bra priser och en härlig utsikt i hamnen.
Cecilia K:
Om du någon gång i ditt liv tvekat eller tyckt att Lamm det smakar faktiskt kofta och det är inte vidare. Då ska du åka till Lammet & Grisen i Löttorp. Herregud vilken smaksensation öfr din mage. Det kostar kanske lite, men du kan sitta där i 2 timmar och äta nästan allt som kommer från Lamm eller gris. Jag gillade inte lamm innan heller, men sen dess så älskar jag det! De har även världens godaste potatisgratäng!
Björn W:
Käkade på igår, helt ok käk till riktigt bra pris (halva pengen på söndagar). Servicen var ypperlig. Det enda jag kan invända mot var att vi försökte boka bord, det var helt fullt enligt thinnern som svarade i telefon. När vi ändå går dit o kollar så finns det ett flertal lediga bord??
Nåväl, det var trevligt i alla fall
Petra O:
Jocke är min pappa. Jag har själv varit med på jobbet ibland. Ingen av dem sitter stilla ofta. De jobbar all tid de ska. Recentionerna de har fått på Facebook har 5/5. Jobbet de gör ser profsbyggt ut. (Det är det också)
Agnetha L:
En rätt bra lokaltidning om Öland. Intressanta reportage blandat med information. Dessvärre inte helt neutral utan tar alltför ofta ställning för kyrkan och deras aktiviteter. För religiös för min smak. Deras hemsida är dessvärre inte lika bra, känns som om sidan är tio år efter alla andra.
peo j:
Om ni saknar rekommendation så får jag bli den första, gjorde en tuff livspraktik hos dessa 98-99 och åsikter kan man ha men jag står stadigt i dag och det var ni med på. Sedan om detta har med däck att göra så jämför jag ändå.Slirade dit på blankt gummi och har fått fäste efter hand och hade jag inte bytt sulor på Öland vore jag säkert död mot en bergvägg på bara fälgen. Hej på er. Peo Johansson
Kevin B:
Restaurangen har ett fint läge men maten var en riktig flopp. Jag beställde en gyrostallrik! Den ser livsfarlig ut ur miljösynpunkt och den smakade absolut inte bra! En blandning av varm och kall strimlad fläskkarre! En magsjuka och en sjukanmälan från jobbet känns inte långt borta! Ät inte här!
Lars Å:
Akta er för att anlita BP rör . Jag anlitade BP rör för att göra några enkla arbeten i vårt hus på Öland. Blev lovad att jobbet skulle göras dagen efter men inget hände. Nu har det gått mer än en månad utan att man gjort något trots löften flertal gånger att man kommer dagen efter. Absolut sämsta bolaget jag någonsin använt.
Evelina A:
Tyvärr riktigt usel service. 4 pers i sällskapet beställer mat samtidigt, vi får den serverad utspritt över en timmes (!) tid. Påpekar det fyra gånger med rätt otrevliga svar. Dessutom fick jag fel mat två ggr. Trist eftersom maten ändå var okej, men middagen blev fördtrd.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Borgholm?
Ann-charlotte H:
Har valt att handla lokalt och köpt olika produkter hos Björnes. Sist en tv som vi betalade ca 1000-2000kr mer för än om vi handlat lika dan i ett större varuhus i Kalmar, men vi vill gynna våra lokala handlare. Efter att ha blivit demonstrerad hur enkelt det var att installera den nya tvn åkte vi hem och inget på vår tv såg ut som i affären. Ringde dagen därpå, blev lovad att säljaren skulle ringa upp för att guida mig vid installationen. Nu har det gått två dagar sen och fortfarande har ingen ringt. Är sjukt besviken och kommer aldrig mer att handla där. Detta hade aldrig hänt på Björnes tid.
Lotta Hallgren