Övrigt i Gnesta

13 rekommenderade övriga företag i Gnesta kommun

• Madeleine Malou M
    Madeleine Malou M: Mycket fint bemötande och en fantastiskt god frukost. Vackert boende och fina material, trivsamt med öppen spis och sköna sängar. Vi är mycket nöjda med allt!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Gnesta?

• Sonja S
    Sonja S: Trevlig och arbetsam, gjorde det Jag bad om!
  • 2 omdömen
    Rolf Enar V
    Rolf Enar V: Bra företag med snabb respons. Vi hade ett litet problem vilket åtgärdades samma dag. Allt bara fungerar när det gäller solpaneler.
    Kerstin birgitta A
    Kerstin birgitta A: Företaget gör jättefina buketter av hemodlade blommor som vi sällan hittar i blomsteraffärerna. Buketterna blir unika, alla kan få olika uttryck, de anpassas både i form och leveranstid utifrån våra önskemål. Nu ser vi fram emot att företaget tar sig an trädgårdar och beskärningar på heltid. /Kerstin
  • Amy R
    Amy R: Trevligt och proffsigt bemötande, snabb och noggrann!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Hej GW, Det är en fröjd att ha/sedig i media. Tyvärr har jag bara sett/hört dig i Vidåkersskolan i Vingåker MEN Sverige behöver dig som saklig debattör. Önskar dig ett gott liv hälsar en Djurgårdare å jägare 😃
  • Anita D
    Anita D: Bra service, noga snabb och trevligt bemötande .
    Adriaen Bruno Marcel K
    Adriaen Bruno Marcel K: Duktig på marknadsföring, expert på SEM och performance.
  • Fredrik Tobias K
    Fredrik Tobias K: Bra service, vassa knivar och saxar
    Jussi P
    Jussi P: Väldigt nöjda. Mycket bra utfört arbete, snabbt och smidigt. Sånt uppskattas. Trevlig och kompetent hantverkare. Tack! J&H
  • Anneli S
    Anneli S: Superfin badplats barn och handikappvänlig ??kommer åka hit flera gånger
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Gnesta?