Sofie R:
Fantastiskt skickliga och pålitliga snickare! Vi anlitade Nordfals för att bygga tre entrétak, varav ett var mer som en amerikan porch. Vi visade bara ett par bilder på vad vi önskade, och Nordfals både designade och byggde. De påbörjade och slutförde extremt snabbt och kom alltid i tid. Trevliga och kreativa människor som tog ansvar för att vi skulle bli nöjda! Rekommenderas varmt.
Seraphina P:
Underbar ridskola, underbar personal!
Bra service, perosnalen var mycket intresserade av både djuren och om dig! Mycket trevlig stämning med "mys" i luften. Helt klart värt priset! Skulle inte kunna tänka mig ett annat ställe!
UNDERBAR!
kajsa m:
Mycket kompetenta och duktiga dressörer och fotografer. Fina möjligheter att träna i bra miljö med stor variation. Mycket nöjd och vänder mig gärna dit igen.
CHRISTINA S:
Proffsiga, snabba och bra teamwork mellan kollegorna. Ytterdörrens lås havererade och de var på plats och konstaterade att det behövdes bytas, men en kollega kallades in till dagen därpå då han hade rätt verktyg. Kom i tid och var effektiv och trevlig. Vi passade på att beställa nya cylindrar till övriga ytterdörrar och garage så huset har samma nyckel till alla dörrar. Även de byttes snabbt. Gick lite fort då de inte hann meddela att de även skulle byta handtag och det blev snygga men inte i stil med huset. Efter kontakt med dem så fick jag länk med vilka handtag som passade till huset så vi kan byta till det vi vill ha.
Hans H:
Usel kundtjänst, ingen återkoppling alls, inte kontaktbara på vare sig telefon eller epost. Nu 11 dagar utan leverans eller förklaring. Kan inte ge mindre än 1 i betyg, tyvärr.
Inga lill N:
en vän använder den här städtjänsten och när jag försökte ställa en fråga kunde de två tjejerna som var där och städade inte ens ett ord svenska eller engelska för den delen! Hur i helvete kan man jobba i ett land och inte tala ett jäkla ord om landet man är i??! Ingen i det företaget kan svenska! Om vi var i deras ursprungsland, om vi inte lärde oss deras språk skulle vi bli stenade till döds!! Lär dig svenska era idioter, det är gratis att gå och lära sig det! Inte bara det utan deras service är helt fruktansvärd! Jag har städat i över 30 år och har aldrig sett en sådan grym städning efter att de är klara! Undvik till varje pris, kan inte svenska och hemskt hemsk service.
Gunilla Maria T:
Dålig kvalitet på markiser, dålig montering och dåligt kundbemötande.
De var toppen inför köp och monterade på utsatt tid. Sedan började problemen, dålig montering, markiserna satt löst. Åtgärdades dock men nu efter mindre än 4 år har två av tre markiser gått sönder och företaget går ej att nå. Undvik!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Strängnäs?
Rickard D:
Företaget satte ut lediga tjänster till vilka jag ringde till utv.chefen för att höra mig mera. En sur, irriterad gubbe svarade med irrelevanta svar till mina frågor samt ifrågasatte mig kraftigt.
Att en arbetsgivare har sådana anställda med den attityden bör tolkas som om företaget går illa, varsel på gång, flyttas eller läggas ner....
Kan också vara att gubben fick nyss utskällning från någon. Illa gjort i alla fall för den arbetsgivaren om man söker kompetent folk.