Sara Yousif Yakub E:
Gjorde HIFU hos Mello Beauty Corner och är supernöjd! Blev bemött på ett väldigt proffsigt och varmt sätt. Kände mig trygg hela tiden och ser redan resultat.
Rekommenderas starkt!😍
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eskilstuna?
Eva Marie L:
Bästa veterinären! Erfaren, kunnig, hänsynsfull, väldigt hjälpsam samt alltid jättetrevlig mot både människor och djur. Har haft honom som vår veterinär i många år, för våra olika hundar och katter. T.o.m. blyga hundar vidtar på svansen när de träffar Göran.
Caroline J:
Hos Kristall blir man alltid proffsigt och trevligt bemött - och bilen är som ny när man hämtar den! :D Jag har lämnat in bilar på regelbunden tvätt/polering, rekond inför försäljning och även fått värdefulla tips på bilvård jag kan utföra på egen hand. Jag kan verkligen rekommendera Kristall!
Sara Yousif Yakub E:
Jag varmt rekommenderar mello Beauty corner . Idag. utfört djupt rengöring behandling hos henne känner skillnad redan idag och ska förutsätta behandla huden hos henne👌🏼🔥🔥
Märta lisbet r J:
Allt proffsigt gjort rakt igenom och trevliga killar som målade och tapetserade mitt vardagsrum i ett mycket gammalt hus från 1943. Det krävs erfarenhet med att rota runt i gamla material. 👍👍👍
Annika B:
Inte fått hjälp på min vårdcentral på 1,5 år, bytte till Specialistcenter, då gick det snabbt, röntgen och operation på 6 veckor, med toppresultat. Helnöjd och kan ej med ord beskriva hur tacksam jag är <3
Suzanna R:
Fantastiskt god mat! Verkligen ett måste att testa. Så unikt med smaker från både Georgien, Spanien och Chile. Otrolig personal med färsk mat. Personliga favorit är khachapuri som är ett georgiskt bröd med fetaost/mozarella med chilenska såsen pebré. Lobio som varmrätt var sååå gott.
Erik Tobias H:
Mikael på Märlardalens Energideklarationer är mycket proffesionellt och trevlig.
Han utförde en energideklaration på våran BRF med 18 radhus under vintern 2024/2025 och han var duktig på att kommunicera och gjorde ett allmänt bra intryck.