Övrigt i Eskilstuna

59 rekommenderade övriga företag i Eskilstuna kommun

• Sara Yousif Yakub E
    Sara Yousif Yakub E: Gjorde HIFU hos Mello Beauty Corner och är supernöjd! Blev bemött på ett väldigt proffsigt och varmt sätt. Kände mig trygg hela tiden och ser redan resultat. Rekommenderas starkt!😍
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eskilstuna?

• Eva Marie L
    Eva Marie L: Bästa veterinären! Erfaren, kunnig, hänsynsfull, väldigt hjälpsam samt alltid jättetrevlig mot både människor och djur. Har haft honom som vår veterinär i många år, för våra olika hundar och katter. T.o.m. blyga hundar vidtar på svansen när de träffar Göran.
  • Håkan E
    Håkan E: Superbra och kunnig inom träning
  • 3 omdömen
    Abdulsamad K
    Abdulsamad K: Proffsigt och vänligt bemötande,fick mycket bättre pris för min bil än andra firmor. Rekomenderar dom väldigt mycket
    Caroline J
    Caroline J: Hos Kristall blir man alltid proffsigt och trevligt bemött - och bilen är som ny när man hämtar den! :D Jag har lämnat in bilar på regelbunden tvätt/polering, rekond inför försäljning och även fått värdefulla tips på bilvård jag kan utföra på egen hand. Jag kan verkligen rekommendera Kristall!
    Sara Yousif Yakub E
    Sara Yousif Yakub E: Jag varmt rekommenderar mello Beauty corner . Idag. utfört djupt rengöring behandling hos henne känner skillnad redan idag och ska förutsätta behandla huden hos henne👌🏼🔥🔥
    Ture L
    Ture L: Duktig lugn och trevlig rekommenderas
    Marcus christian S
    Marcus christian S: Artis skapade vår reklamfilm och vi är otroligt nöjda. Kreativt innehåll, snygga effekter och väldigt prisvärt. 10/10!
  • Märta lisbet r J
    Märta lisbet r J: Allt proffsigt gjort rakt igenom och trevliga killar som målade och tapetserade mitt vardagsrum i ett mycket gammalt hus från 1943. Det krävs erfarenhet med att rota runt i gamla material. 👍👍👍
  • Robert T
    Robert T: Mycket bra Service! Bilen blev super fin!
  • Barbro Elisabeth R
    Barbro Elisabeth R: Kunnig, lätt att ha att göra med. Snabb och noggrann. Mycket väl utfört jobb.
  • Johan S
    Johan S: Vänlig och skicklig. Löser det mesta och till ett pris som gör det värt att reparera. Rekommenderas varmt.
    Ahmad J
    Ahmad J: Mycket bra bemötande! Trevlig ägare och mycket bra priser!
    Anders Martin E
    Anders Martin E: Kunnig, supertrevlig, jättebra service. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera denna firma
    Åke J
    Åke J: Bra och snabb service. Räddade upp min gamla snurra när jag misslyckats med att byta impeller och inte fått ordning på växelmekanismen. mm.
  • Annika B
    Annika B: Inte fått hjälp på min vårdcentral på 1,5 år, bytte till Specialistcenter, då gick det snabbt, röntgen och operation på 6 veckor, med toppresultat. Helnöjd och kan ej med ord beskriva hur tacksam jag är <3
  • Suzanna R
    Suzanna R: Fantastiskt god mat! Verkligen ett måste att testa. Så unikt med smaker från både Georgien, Spanien och Chile. Otrolig personal med färsk mat. Personliga favorit är khachapuri som är ett georgiskt bröd med fetaost/mozarella med chilenska såsen pebré. Lobio som varmrätt var sååå gott.
  • Martin Andreas L
    Martin Andreas L: Underbar kundvård, snabba leveranser, rekommenderas varmt
  • Erik Tobias H
    Erik Tobias H: Mikael på Märlardalens Energideklarationer är mycket proffesionellt och trevlig. Han utförde en energideklaration på våran BRF med 18 radhus under vintern 2024/2025 och han var duktig på att kommunicera och gjorde ett allmänt bra intryck.
    Kajsa S
    Kajsa S: Rent och fräscht, man är alltid välkommen. Bästa solariet i stan. Har använt både solariet och IR bastun.
  • Carina J
    Carina J: Som bokföringsbyrå.. Sån ordning och reda! Behöver aldrig oroa mig och får allt förklarat. Mycket proffsigt.
  • Kristoffer K
    Kristoffer K: Mycket bra firma: lyhörda, professionella och effektiva.
  • Samira H
    Samira H: Bra service och punktlig samt bra pris
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Eskilstuna?

Marcus S
    Marcus S: Bästa barhänget i stan. Restaurangen håller även den hög nivå både mat och personalmässigt. Garanterat bästa pizzorna i Eskilstuna.