Övrigt i Håbo

14 rekommenderade övriga företag i Håbo kommun

• David Lars S
    David Lars S: Mycket snabb och proffsig support per telefon. 5/5!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Håbo?

• Eva F
    Eva F: Jeanette är superduktig med hundarna. Alltid flexibel med tider. Hon är bara bäst
    Tommy olof N
    Tommy olof N: Väldigt trevlig personal kan väldigt bra om lösningar med el. Kan även söka om höga toner.
    Ann-christin S
    Ann-christin S: Fantastiskt goda smörgåstårtor, vegan, lax- och räkor, samt rostbiff och skinka med mera. Alla tre sorterna lika goda! Toppbetyg från alla i sällskapet (32 vuxna och två barn).
  • Anna lotta liselotte E
    Anna lotta liselotte E: Jonas Rosenfors är extremt bra. Så kunnig och kompetent. Rekommenderas.
    Filip Olof L
    Filip Olof L: Köpte en 20-årig bil i 15 000 kr-klassen som gått 21000 mil. Fick ett mycket trevligt bemötande, Ivic berättade vad de fixat på bilen innan de sålde den vidare till mig. Fick intrycket att de var genuint intresserade av att bilen skulle fungera och jag bli nöjd. Vid provkörning hörde jag ett dovt kluckande från höger framhjul. De beställde en ny drivknut och bytte utan diskussion. Fick sedan hjälp att byta vindrutetorkare, och fixa till lite andra småfel och göra den redo för att ge bort till min son. Jag kan bara rekommendera Ivic Cars, de är bara lite dyrare än en privatperson på blocket men är du som jag inte så bra på bilar är den eller de extra tusenlapparna värt det, risken är mindre att du gör ett dåligt köp. Sedan ska man förstå att i denna prisklass är risken fortfarande mycket hög.
    Bo A
    Bo A: En av de bästa Taxi förarna jag träffat.
    Filip anders H
    Filip anders H: RH-Markiser är helt enkelt bäst i branschen. Jag skulle inte tveka att välja dem igen för framtida behov och rekommendera dem till mina vänner och familj.
  • ÅKE B
    ÅKE B: En liten och trevlig klubb somm har fått nya brygga samt vågbrytare nya medlämmar är altid välkomna
  • Annica S
    Annica S: VI åt grilltallrik me olika sorters kött o en fläskfilerullader me fetaost me rövinssås...tsatsikin var fast o o gudomligt god o köttet var inte torrt...vi kommer helt klart igen...prisvärt var det dessutom
  • 3 omdömen
    Annika E
    Annika E: Håller med tidigare omdömen. Köp ingenting från detta företag. Lurendrejeri
  • 2 omdömen
    AMANDA H
    AMANDA H: Bluff! Fick produkt, ej svensk instruktion. Vill skicka tillbaka produkt och ångra köp. Försökt få kontakt med soniclife hur många gånger som helst för att få info om hur jag returnerar varan. De svarar inte på varken mejl eller chatt. Väldigt oseriöst blufföretag. Köp inte produkter av dem.
  • Joakim H
    Joakim H: oseriösaste firma jag någonsin har stött på. de försöker blåsa mig på pengar. polisen säger att det inte är ett polisärende så jag kan inte polisanmäla dem men jag kommer gå till kronofogen istället.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Håbo?

• Håkan O
    Håkan O: VARNING.Oseriöst företag. Blåser anställda på pengar.