Robin Y:
Bästa thairestaurangen jag ätit på. Alla rätter jag provat där är grymma, men buffen är klart bäst. Bröd, sallad och många sorters thaimat ingår. Kvaliten på ALLT restaurangen har att erbjuda är perfekt. Man får dock bara en liten flaska dricka, och stället är ganska trångt.
Sam J:
Jag och mina vänner var här ikväll (220825) och hade himla trevligt. Aston (Bartender) var fantastisk och både drinkar och shots var fantastiska. Karaoke var ett stort plus, men bemötandet var definitivt över förväntan.
Karl Mikael J:
Tack för hjälpen med däcket på husvagnen med spiken i ni räddade min dag otroligt bra service och vänligt bemötande. Micke från Linköping
Kim S:
Köpte ett digitalpiano som inte fick plats i bilen eftersom den redan var full av gula Gekås påsar.Erkänner mitt misstag i butiken och får svaret "inga problem,vi skickar hem pianot till dig kostnadsfritt"! Två dagar senare stod det i vårt vardagsrum. Butiken rekommenderas starkt! Vaken,kunnig personal.
Michael P:
Internationell bakgrund med kunder över hela Europa ger ett gott intryck. Man pratar om internetmarknadsföring, sökmotoroptimering och hur man kan synas på internet med klara riktlinjer samtidigt som investeringen ger tillbaka i pengarna i syfte att synas och skapa fler relationer genom internet och sociala medier.
Petter K:
Min Samsung LCD-tv gick sönder precis efter reklamationsrätten gått ut. Typiskt. Hörde av mig till Assist som direkt tog sig an uppdraget. Bemötandet var kanon från första telefonsamtal till inlämning/hämtning.
Lämnade in den på morgonen innan jobbet och den var klar till lunch. I och för sig inte det svåraste uppdraget (trasig nätel) men riktigt snabb, bra och trevlig service! Dessutom relativt prisvärt, vad jag vet.
Maud B:
Stora ljusa lokaler, rymliga boxar, stora välhållna hagar. och en bra stämning, med andra ord en toppenanläggning. Hade jag haft häst så skulle jag med glädje stalla upp den där
Raphaël G:
Bakluckan, Breared (Servering för huvudbageriet)
Trevlig personal som ger ett genuint personligt bemötande. Sådant uppskattas! Även mycket tillmötesgående vid specialbeställningar. Prisvärt.
Färskt bröd till frukost varje morgon, kan det bli bättre?
Luckan öppnar 0700 på vardagar. Då finns dock inte hela sortimentet (men mer än tillräckligt för frukost). Kring 0900 ska allt annat även vara på plats.
Kristoffer J:
Ett av sveriges största laxrökeri. Mycket bra produkter och tjänster. Kökets hemlagade maträtter är mycket goda, så sväng förbi och ta med dig nånting hem. Vill man söka jobb på laxrökeriet så är det lättast att få jobb om man söker ett par månader innan november eller December, då julruschen börjar. Lycka till!
Carro:
Mycket seriös och bra klubb, känns som att det är ordning och reda samt att de arrangerar mycket för medlemmarna. Det som jag har sett av ridskolan upplever jag bara som positivt, mycket engagerade lärare.
Eva-lena K:
Han hjälpte oss för många år sen med vår Fälttävlans häst Kung Midas, som idag har fyllt 22år, utan Per hade Midas inte haft en chans.Kan rekomendera Per på det allra varmaste och gör det till mina vänner.
elwira k:
Behöver du markiser eller persienner, tveka inte att be om offert från företaget. Humana priser, snabb leverans och professionell kundhantering. Med fakturan följer lite godis, haha. Mycket nöjd med företaget!
Lena H:
Mycket prisvärd, fullt utrustad lokal för den egna festen. Passar alla typer av arrangemang så som bröllop, födelsedag, dop mm. Här kan vara sommar som vinter, vår som höst! Det finns även plats att duka utomhus om vädret tillåter. Då Skummeslövsstrands ekocamping ligger vägg i vägg kan även långväga gäster närvara om man inte har plats hemma för nattgäster.
Marianne S:
Hasses Blommor rekommenderas för sina vackra amplar, pelargoner, perenner och mycket mera. Allt i en mycket
välskött och trivsam miljö. Där får man alltid ett vänligt bemötande och en god service.
Utan tvekan också billiga priser till den goda kvalitén man får.
Linda L:
Bra lounge under tidigare del av kvällen med trevliga soffor, bra drinkar och riktigt bra musik. Under kvällen fylls stället med folk och det blir riktigt bra fest stämning. Bra alla dagar i veckan.
Rune F:
Ett mycket bra HVB som har värdfamiljer i södra Sverige och kunnig personal. Många av de unga män som genomgått behandling ha klart sig i det dagliga livet innanför lagens råmärken.