Övrigt i Halland

Laholm  (21 st)
Hylte  (3 st)

Topp 25 övriga företag i Halland

Igull B
    Igull B: En bra informationskanal i byn. Uppdateras flera ggr i veckan.
    David
    David: Alltid lika trevligt att gå dit och alltid lika nöjd efteråt!
  • Qpaqex
    Qpaqex: När jag åker till GBG måste jag köpa choklad hos Flickorna Kanold. Butiken på Södra Larmgatan 14 är helt unik i mina ögon. Personalen är enormt kunnig. Pralinerna är fantastiska. Jag längtar hit. Öppnar de en filial i Malmö kommer jag bli fattig. För det är ett beroende att gå dit!
    minga j
    minga j: företaget har ny adress, Eklandagatan 38
  • marie a
    marie a: Sylvi är helt grym!Hon gör så fina o fräcka tårtor, man kan i princip få vilka motiv man vill tex. golfbana, kräfta mm. Rekomenderas varmt!!!
  • Monika E
    Monika E: Fin och fräsch ridskola där hästarna mår riktigt bra! Hästarna får gå i flock ute i generösa hagar hela sommarhalvåret. Bra ridinstruktörer som tar hand om barnen och även oss vuxna elever på bästa sätt! Och om någon trllar av äter vi tårta nästa gång som "plåster på såren"
  • Bengt H
    Bengt H: Jätte bra service! Dom servade även min bil under tiden som värmaren blev lagad. Jag rekommenderar dom starkt. Jätte goa lyhörda killar!
    Rune A
    Rune A: Helt grymma på att leverera ägg och helt sanslös Kvalité
    Karl J
    Karl J: Trevligt bemötande och oerhört kunnande! Bäst i test!!!
  • Elias T
    Elias T: Kul att detta företag finns kvar på marknaden. Efter sommaren 2006 visste inte ägaren om bina kunde producera mer honung eftersom de hade fått nys om att ölbolaget Tre Hjärtans öltunna hade gått sönder och bina drack sig fulla på alkoholhaltig dryck.
  • Kristian A
    Kristian A: Trevligaste och bästa bemötandet jag träffat på. Fixar allt och är mån om oss kunder för att vi ska komma tillbaka. de behöver oss!
  • Mia P
    Mia P: För en stark vilja att lära ut och lyssna på både djur och människor, stor som liten.
  • Awara P
    Awara P: hei jeg kommer fron norge och jeg vil byne spile fotball har men jeg trenger en lag som kan trene med :)
  • Benjamin L
    Benjamin L: Otroligt bra bemötande, mycket noggrann och professionell städning till humana priser. Är kund hos de sedan flera år tillbaka och kan bara varmt rekommendera de till alla som behöver hjälp med städningen. +++++
  • Bengt O
    Bengt O: Det fungerade utmärkt och blev som planerat och bra bemötande. Nedtagning av träd som blåst ned över min ladugård.
    Peter Thomas W
    Peter Thomas W: Jag har köpt ett flertal bilar av Niklas genom åren, aldrig problem med bil, överföring av ägande eller betalningen. Bästa betyg !
    Tomas M
    Tomas M: Färsk fisk då den är som finast. Ett stort urval av olika arter av såväl fisk som skaldjur. Personalen är kunnig om vad de gör och det är möjligt att göra beställningar av större kvantiteter. Passa även på att pröva deras rökta makrill, otroligt gott!
    Niklas G
    Niklas G: Bra, modernt gym till vettiga priser. Har de viktigaste maskinerna och trevlig personal. Även Spinning och Aerobicspass för de som gillar det.
    Andreas A
    Andreas A: Mycket nöjd efter ett besök. Lugn, lyhörd och trygg personal. Bra behandlingsresultat. Enda minuset är att loken har en öppen planlösning så man hör var patienterna bredvid gör.
    Fredrik J
    Fredrik J: Härliga grabbar med bra bemötande! och mycket väl utfört arbete utav den drömaltan man ville ha. Rekommenderar starkt Genebygg AB! Funderar redan nu på nästa projekt dom skall få i uppdrag att slutföra.
  • Sten G
    Sten G:
  • 4 omdömen
    Maria L
    Maria L: Glad, trevlig och kunnig personal. Brett sortiment. Fräscha varor. Det självklara valet när jag vill ha något gott från havet.
    Linda S
    Linda S: Mycket fin och trendig butik med allt från kläder till smycken, skor, parfymer och mycket mer. Har ett sortiment som är svårslaget och har man väl kommit in i butiken är de svårt att ta sig drifrån utan att köpa något.
1...34567...10