Övrigt i Halland

Hylte  (3 st)
    Mostafa S
    Mostafa S: Ej fått min vinst på 70 kr andel
  • Veronica Viola Elisabeth O
    Veronica Viola Elisabeth O: Har gått till Claes i många år och pga honom så fungerar min kropp hyfsat i alla fall, han är jätteduktig. Rekommenderar starkt!
  • Thomas N
    Thomas N: Sparade 30k på att laga min airbagsbox 😁 helt otroligt
    Johan Erik Jörgen L
    Johan Erik Jörgen L: Bra service och snabb återkoppling!
    Erika Linnéa D
    Erika Linnéa D: Ted är verkligen fantastisk med sin service och skräddarsydda lösningar. Jag kan varmt rekommendera Spik och Spade!!
    Ronjia N
    Ronjia N: Toppen 👍 Post och paket hämtning, godis av bästa kvalitet och trevlig personal
  • Christian Jim S
    Christian Jim S: Fantastisk service och trevligt bemötande
  • Lovisa Kristina T
    Lovisa Kristina T: Snabb hjälp, fint bemötande och väl utfört arbete!
  • Linnéa Maria Therése B
    Linnéa Maria Therése B: Vill du ha riktigt städat. Kontakta Katarinas städtjänst. Mvh Heléne
    Jonas Birger S
    Jonas Birger S: Lackade 2 framskärmar och lagade rost på min Saab 93, gjorde ett fantastiskt jobb,samt trevligt bemötande 🙂
  • Marie J
    Marie J: Fantastisk entertainer på alla språk - vi som arrangerade fick komplimanger för fantastisk feststämning. Tack Thomas!
  • Mats H
    Mats H: Vilken service vi fått av Linn! Vi har fått all hjälp man kan tänka sig vid beställning och även under resan. Allt har fungerat perfekt, mycket bra val av såväl banor som boende.
    Angelica F
    Angelica F: WOW! Vilken fantastisk kvinna och oj vad Emilia berör, ända in i själen. Underbar upplevelse med silent yoga på en utav varbergs vackraste ställen. Är ny på yoga och det här gav mig mersmak och massa wake up calls ❤️ tack !
    Elvedin K
    Elvedin K: Köpte batterier till motorsågen via Tradera. Otrolig snabba med att svara på mejl och på att skicka varorna som beställdes.
  • Mia P
    Mia P: För en stark vilja att lära ut och lyssna på både djur och människor, stor som liten.
  • Kristian A
    Kristian A: Trevligaste och bästa bemötandet jag träffat på. Fixar allt och är mån om oss kunder för att vi ska komma tillbaka. de behöver oss!
    Anna S
    Anna S: Supermysig butik vid lilla torg! Aldrig sett så mycket fint från Lisbeth Dahl nånsin. Hon i kassan hjälpte mig att sätta ihop ett presentpaket som blev perfekt. Presenten blev jätteuppskattad. Kommer handla där fler gånger.
  • Ilse C
    Ilse C: Detta företag rekommenderas varmt! Företaget har en gedigen kunskap och sätter alltid kunden i fokus. Företaget är fexibelt och kan även producera de mindre kvantiteterna samt de produkter som kräver mera handgjorda moment.
  • Monika E
    Monika E: Fin och fräsch ridskola där hästarna mår riktigt bra! Hästarna får gå i flock ute i generösa hagar hela sommarhalvåret. Bra ridinstruktörer som tar hand om barnen och även oss vuxna elever på bästa sätt! Och om någon trllar av äter vi tårta nästa gång som "plåster på såren"
  • marie a
    marie a: Sylvi är helt grym!Hon gör så fina o fräcka tårtor, man kan i princip få vilka motiv man vill tex. golfbana, kräfta mm. Rekomenderas varmt!!!
    Igull B
    Igull B: En bra informationskanal i byn. Uppdateras flera ggr i veckan.
    David
    David: Alltid lika trevligt att gå dit och alltid lika nöjd efteråt!
  • Qpaqex
    Qpaqex: När jag åker till GBG måste jag köpa choklad hos Flickorna Kanold. Butiken på Södra Larmgatan 14 är helt unik i mina ögon. Personalen är enormt kunnig. Pralinerna är fantastiska. Jag längtar hit. Öppnar de en filial i Malmö kommer jag bli fattig. För det är ett beroende att gå dit!
1...34567...11