Mats G:
Det är fantastiskt att man öppnar en secondhandaffär i Laholm. Det behövs med tanke på miljö och återvinning. man kan även få en slant för saker som annars slängs eller bränns upp.
Mats H:
Vilken service vi fått av Linn! Vi har fått all hjälp man kan tänka sig vid beställning och även under resan. Allt har fungerat perfekt, mycket bra val av såväl banor som boende.
Daniel S:
Jag jämförde tre olika offerter och valde detta företag, även om de inte var billigast. De presenterade en lösning som passade perfekt för mina behov – jag kunde behålla min vedpanna samtidigt som jag fick en luft-vattenvärmepump installerad. Installationen gick smidigt, och servicen var både professionell och trevlig. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem för både rådgivning och installation!
Joseph Ferenc Z:
Utan tvekan det bästa bageriet här i Kungsbacka, underbart goda limpor och solbagutten är kronan på verket, vi beställer varje vecka.
Personalen är jättetrevliga!
Ted A:
Ett toppenställe där kunden verkligen är i fokus. Det är en mindre verkstad som kör kvalitet före kvantitet. Så visst kan det vara lite längre väntetid än hos de större verkstäderna, men jag kan istället veta att allt är korrekt gjort och att ingenting missas. Han har även väldigt bra kunskap på klassiska "dolda fel" och slänger Ett getöga på det när han fixar bilen och informerar om detta. Och då menar jag sådant som går att bekräfta är fel och inte klassiska "du behöver göra ett oljebyte" "du behöver fylla på bromsvätska" "Har du bytt *någon del*? Jaha, vi borde byta den"
Så 11 av 10 bränslepumpar till denna verkstad 😀
Pia Helena M:
Professionella och härlig energi!
Vid första kontakten fick vi ett riktigt bra och professionellt bemötande. Känns seriöst och tryggt med möten och hembesök innan man bokar en nanny. Märks att de som jobbar där genuint tycker om barn. Sån glad och härlig energi! Ser fram emot lite mer Mary Poppins energi hemma hos oss nu under hösten!
Patrik Mikael Craig S:
Har låtit tillverka en rad olika smycken hos Wahlströms guldsmide, har alltid varit otroligt nöjd med både hantverket och servicen. Kan varmt rekommendera Wahlströms guldsmide om man vill köpa smycken som är specialtillverkade.