Övrigt i Halland

Topp 25 övriga företag i Halland

• Tobias V
    Tobias V: Mycket bra frima som gör bra jobb
    Mats Reinhold E
    Mats Reinhold E: Enastående bra arbete med klinker och kakel i badrum. Toppen!
  • Anders J
    Anders J: Utmärkt service, bra rådgivning och trevlig personal.
    Teuta Z
    Teuta Z: Otroligt duktig kille! Bra bemötande, trevlig och väldigt lyhörd och kunnig i det han gör.
    Louise H
    Louise H: Mycket nöjd med resultatet! Rekommenderar varmt❤️
  • Ahmad E
    Ahmad E: Vi har anlitat Peters proffstjänst till renovering av badrum, kök och byggnation av uteplats! Otroligt tillmötesgående och vettiga killar! Stor kompetens och handlingskraft i ett litet bolag. Rekommenderas starkt!
    Bujar C
    Bujar C: Riktigt nöjd, tack till hela teamet
    Anna linnea jenny J
    Anna linnea jenny J: Serviceminded och helt okomplicerade att ha att göra med, gör allt för att finna en så bra och ekonomisk lösning för kunden som möjligt!
  • Habib S
    Habib S: Efter att anlitat dem för 2 jobb är jag mycket nöjd. Snabba, duktiga och har rimliga priser. Jag rekommenderar dem.
  • Pernilla Margareta J
    Pernilla Margareta J: Allt fungerade mycket bra när vi använde tjänsten styling. Fin styling och trevligt bemötande. Lätt och snabb kommunikation.
    Ráfáel O
    Ráfáel O: Jag var förbi eran butik eftersom jag känner Afrim Miftari, blev lurad till att införskaffa 23 blåmusslor för 1200kr. Vilket skämt alltså de var alla öppna och helt klart förgiftade. När jag åt musslorna på kvällen eftersom jag var lite hungrig fick jag lite mag trubbel. När jag väl la mig bredvid min fru var mina fisar så illa att hon la sig på soffan. Nu vill hon skilja sig och ta barnen. Jag hatade min fru så jag tackar er!
    Nina P
    Nina P: Rekommenderar verkligen Jebro Prodogs Hundcenter i Frillesås, Kungsbacka! 😍 Hundsimmet och lokalen den är belägen i är fräscht och snyggt. Perfekt för att träna hunden fysiskt och förebygga eventuella skador! Inte nog med det erbjuds det hundträning både mot tävling och/eller om man har problem i vardagen. Vi tränar mot IGP och blir tryggt ledsagade av Jens i både privatlektioner och träningsgrupp. Kan inte bli bättre!
  • Katarina N
    Katarina N: Fantastiskt trevlig personal. Jag har varit oerhört rädd tidigare, men är inte det längre. Jag har t o m lyckats rotfylla en tand. Tack för att ni är så ödmjuka, vänliga och proffsiga.
  • Carl mikael anders G
    Carl mikael anders G: Snabbt och smidigt från första samtal till färdigt arbete. Nogrann och kunnig.
  • Björn S
    Björn S: Absolut bästa stället i Kungsbacka/göteborg Fantastiskt service och trevlig personal som alltid ser till att man blir nöjd. Familjär och mysig stämning.
    Maximilian B
    Maximilian B: Tummen upp för utbudet och personalen!
  • Adrian E
    Adrian E: Bästa vårdcentralen i Varberg med hästlängder. Jag började gå dit för ett par år sedan och sedan dess går jag endast dit. Mycket bättre bemötande och kompetenta läkare och personal jämfört med andra vårdcentraler i stan.
  • Katarina S
    Katarina S: Mycket kunnig, gott bemötande och proffsig. Vi är väldigt nöjda med resultatet med vår renovering av fasaden och fönsterfoder på vårt hus. Kan inte bli bättre än så här.
  • Åsa T
    Åsa T: Vilken service!! Alltid hjälpsam snabb och lösningsfokuserad! Bästa verkstan jag haft att göra med!
  • Christina A
    Christina A: Otroligt bra service, trevliga och hjälpsamma. Lackeringen blev bra syns ingen skillnad på det lackerade stället och bilen för övrigt.
    Ann-louise M
    Ann-louise M: En verkstad som löser det mesta. Alla tiders!
  • Anette Gunnel B
    Anette Gunnel B: Innan jag bestämde mig för var jag skulle låta mig opereras, var jag inne och tittade på recensionerna om Lotusgården. Det vara bara bra utlåtande 🥇. Nu har Håkan och teamet hjälpt mig. Jag kan bara säga att jag är supernöjd. Så fint bemötande från alla i personalen. Så vill tacka Alla från hela mitt hjärta ❣️ Så vill önska Alla ett gott nytt år 🎊✨️🎊 Anette Berggren
  • Lisa Eva Anita A
    Lisa Eva Anita A: Jag har varit kund här länge, och alltid varit otroligt nöjd! Alltid varmt välkomnande, och superbra resultat. Fina & fräscha lokaler och man får alltid en kopp kaffe när man kommer dit. Har gjort både botox, fillers och skinpen och varit så nöjd. Rekommenderar starkt!🌸
  • Jenny P
    Jenny P: Bästa verkstaden jag varit på! Riktigt bra killar där!
1234...10