Övrigt i Kalmar

Mörbylånga  (7 st)
Högsby  (7 st)
Torsås  (3 st)
    Eduardo Ego G
    Eduardo Ego G: UTMÄRKT SERVICE MED OSLAGBARA PRISER!
  • Birgit Ann-charlotte B
    Birgit Ann-charlotte B: Fick träffa en mycket trevlig och bra läkare,som va lätt att prata med och förklarade allt,mycket nöjd med mitt besök Såna läkare behövs 👍 🥰
    Haukur Alvin F
    Haukur Alvin F: Toppen lösnIngs orienterad, trevlig service.
    Maj Ingeborg Birgitta P
    Maj Ingeborg Birgitta P: Trimmade två Norwishterrier och vi är mycket nöjda med resultatet. Trevligt bemötande och rastypiskt trimmat.
    Stefan J
    Stefan J: Trevligt utbildningsföretag med fina lokaler och mycket bra personal. Bra med parkeringsmöjligheter utanför. Kan verkligen rekomdera detta. Stefan Johansson Hultsfred.
    Joacim G
    Joacim G: Kanonbra att ha o göra med och fina resultat på arbeten.
    Emma Marie Elin S
    Emma Marie Elin S: De har flyttat till Nybro, mycket trevligt företag
    Mattias F
    Mattias F: Topp bästa lackering ! Super fint! Är så nöjd.
    Rudolf B
    Rudolf B: Gerald är en extremt bra snickare - Ren, punktlig, mycket mångsidig och mycket rimligt prissatt!! Min rekommendation.
    Emma Daniella O
    Emma Daniella O: Trevlig och får jobbet gjort. Rekommenderas 👌🏻👌🏻
  • Tom W
    Tom W: Fantastisk service och bemötande och snabb leverans!
    Mustafa Sfouk S
    Mustafa Sfouk S: Tack för ditt utmärkta och professionella arbete . Vi var mycket nöjda med jobbet du utförde. Mvh Familje Sandgrim
    Hussein K
    Hussein K: Brorsan va nere på Öland under sommarn, han köpte honung till oss därifrån som present. Jag ljuger inte när jag säg att det var den godaste honungen jag har smakat! Speciellt den med citronsmak. Jag håller burken nu i min hand, det står "Sommar på burk" på den, så sant! Men tyvärr tog min sommar slut nu och vet inte vart jag ska hitta sommar på burk här i Norrland! Oavsett, tack för en mycket god honung!
    Tomas M
    Tomas M: De är väldigt duktiga och lyhörda, tack för all hjälp!
    Leonie W
    Leonie W: Han är en jätte duktig mekaniker
  • Karl Egon B
    Karl Egon B: Stort tack till er som löste vårt problem igår. Snabbt agerat och ett utomordentligt arbete
  • Maria-ines T
    Maria-ines T: Mycket noggrant jobb utfört av Rikard Nilsson, den trevlige husse till Kiwi. Mycket nöjd!
    Liselotte H
    Liselotte H: Jobbet gällde ett stort träd som fallit på ett uthus. Det behövdes både lyftas och sågas upp och fraktas bort. Timmy Karlsson gav både snabb återkoppling och professionellt utförande.
  • Johan J
    Johan J: Mycket bra kontakt och information, snabb hjälp med knepigt gods av skickliga medarbetare.
  • Anne Elisabeth J
    Anne Elisabeth J: Stort Tack Roger för hjälpen att laga vår ugn. Trevligt att träffa en riktig yrkesman som lagade spisen fort o lätt. Mvh Anne
    Maria Ida Sofie O
    Maria Ida Sofie O: Trevligt bemötande från första kontakt. Noggrant utförd flyttstädning och fina fönster. Rekommenderas varmt!
    Christina Elisabeth R
    Christina Elisabeth R: Trevliga, kompetenta och lyhörda.
    Kathrin Madeleine R
    Kathrin Madeleine R: Alltså detta är SJUKT! Tomas satte mycket omsorgsfullt och petnoga några kulor i ena örat och nålar i det andra och MITT NIKOTINBEHOV FÖRSVANN TOTALT! I ca 2 veckor "glömde" jag helt och hållet bort snus (cigaretter, nikotinspray, name it..). Efter ca 2 veckor började kulorna ramla bort och jag fick ett lätt sug emellanåt. Nu ca 3 veckor senare har jag börjat få lite mer sug efter mat och godis, så nästa vecka tar jag en tur till Borgholm och försöker få en ny tid hos denne makalöst noggranne herre. Fattar inte hur det kan bli såhär, men man behöver kanske inte förstå allt här i världen.
  • Chatrine Tintin H
    Chatrine Tintin H: Jag har inte ångrat en sekund att jag har listat mig hos Slottsfjärdens Läkarmottagning. Alltid lika trevligt att komma dit, man känner sig sedd. Min husläkare Sabrina är noggrann och lämnar inget åt slumpen. Josephine har inga problem med att hitta mina rullande blodkärl så provtagningen går som en dans. Rekommenderas varmt. Från en mycket nöjd patient Chatrine Tintin Hultman
  • Pontus Ivar J
    Pontus Ivar J: Mycket bra hyresvärd och mycket bra fastighetsskötsel.
12345...9