Övrigt i Kalmar län

Nybro  (4 st)
Torsås  (3 st)

Topp 25 övriga företag i Kalmar län

• Anne Elisabeth J
    Anne Elisabeth J: Stort Tack Roger för hjälpen att laga vår ugn. Trevligt att träffa en riktig yrkesman som lagade spisen fort o lätt. Mvh Anne
  • Susanne N
    Susanne N: Bästa skomakare som finns. Han kan allt! Alltid vänlig och hjälpsam. Billig är han också.
    Eduardo Ego G
    Eduardo Ego G: UTMÄRKT SERVICE MED OSLAGBARA PRISER!
  • Birgit Ann-charlotte B
    Birgit Ann-charlotte B: Fick träffa en mycket trevlig och bra läkare,som va lätt att prata med och förklarade allt,mycket nöjd med mitt besök Såna läkare behövs 👍 🥰
  • Haukur Alvin F
    Haukur Alvin F: Toppen lösnIngs orienterad, trevlig service.
  • Johan J
    Johan J: Mycket bra kontakt och information, snabb hjälp med knepigt gods av skickliga medarbetare.
    Liselotte H
    Liselotte H: Jobbet gällde ett stort träd som fallit på ett uthus. Det behövdes både lyftas och sågas upp och fraktas bort. Timmy Karlsson gav både snabb återkoppling och professionellt utförande.
  • Maria-ines T
    Maria-ines T: Mycket noggrant jobb utfört av Rikard Nilsson, den trevlige husse till Kiwi. Mycket nöjd!
  • Karl Egon B
    Karl Egon B: Stort tack till er som löste vårt problem igår. Snabbt agerat och ett utomordentligt arbete
  • Jonas S
    Jonas S: Jag har anlitat Njutemåla för fasadbyte, köksrenovering samt golvbyte. Det som gör Njutemåla "unika" är att han(Magnus) är mycket bra på att kommunicera/informera, de kommer i tid och arbetar effektivt. Utöver detta så lyssnar de på kundens tankar och idéer och är uppfinningsrika för att finna bra lösningar för oförutsedda problem.
    Leonie W
    Leonie W: Han är en jätte duktig mekaniker
  • Sture Einar Viktor J
    Sture Einar Viktor J: Mycket trevlig och kompetent personal.
  • Mohamad A
    Mohamad A: En riktigt bra firma med utmärkt bemötande och hög kvalitet. Rekommenderas varmt!
    Gabriel Peter W
    Gabriel Peter W: Bra, snabb service. Rekommenderar!! Experter på skadehantering det märktes.
    Morgan N
    Morgan N: den bästa läkaren i hela sverige spanien finland norge som jag träffat så kunnig och så ödmjuk ochdessutomså 100% proffesionell, Han tog lång tid när jag var riktigt dålig och var desperat och de var ingen stress har aldrig blivit så bra bemött Enligt vad jag anser är han den enda läkare sen jag föddes som verkligen gett mig tid och lyssnat och förklarat och han är dessutom så avslappnad att du känner värme och trygghet att få träffa honom.
  • Christoffer S
    Christoffer S: FSK och Fredrik Svensson är så otroligt ödmjuk och duktig på det han gör. Jag hade höga förväntningar på det arbete som jag hyrde in FSK att utföra och FSK utförde detta arbete långt över mina förväntningar och under kortare tid än vad jobbet var satt att ta. Det är så fruktansvärt mycket kompetens i detta bolag i montage och smedjeyrket att jag erbjöd Fredrik Svensson anställning efteråt. Jag kommer alltid att anlita FSK som konsult när behovet växer igen.
    Mustafa Sfouk S
    Mustafa Sfouk S: Tack för ditt utmärkta och professionella arbete . Vi var mycket nöjda med jobbet du utförde. Mvh Familje Sandgrim
  • Ulf Arne N
    Ulf Arne N: Trevlig och välkomnade bilbesiktning. Allt gick enkelt och smidigt. Kunnig och tillmötesgående personal.
    Emma Marie Elin S
    Emma Marie Elin S: De har flyttat till Nybro, mycket trevligt företag
  • Elin W
    Elin W: Trevligt bemötande och hjälpsam vid funderingar. Rekommenderas!
  • Mikael E
    Mikael E: Var där tillsammans med bekanta och deras dotter på 4 år. Vi hade jätteroligt. Var jättekul att se henne springa runt över allt, klättra, åka rutschkana, hoppa, cykla och så vidare.
  • Markus J
    Markus J: Riktigt bra kundtjänst, snabba svar, trevliga människor och enkla att ha att göra med.
  • svengunnar ö
    svengunnar ö: Helt underbart, Peder som körde och hans medhjälpare den 4-4-14, ca 11.30, TACK! Sven-Gunnar.
  • Lasse B
    Lasse B: Mycket bra. Trevlig personal. God mat. Rekommenderas varmt. Mycket bra läge vid hamnen. Utsikt över Kalmarsund. Vi kommer att återbesöka denna restarurang igen
  • Lasse R
    Lasse R: Mycket trevliga och seriösa människor. Lycka till med satsningen på Värmvik Säteri. Lasse R.
12345...8