André W:
Tusen tack för all hjälp på vägen till mitt körkort, all personal är super trevliga och väldigt bra, extra stort tack till dig Lisen,
Rekommenderar verkligen kronan trafikskola
Dino J:
Bastasjö Energi & Förvaltning skapade en ny energideklaration åt min bostadsrättsförening. Vi fick många bra tips på förbättringar och effektiviseringar och blev mycket nöjda med både pris och utfört arbete.
Marie Elisabeth H:
Suthinee är fantastiskt duktig och nu har jag äntligen möjlighet att börja gå till henne igen, när min ekonomi ser bättre ut framöver. Härligt! Har bokat ny tid nästa vecka och längtar redan dit!!!
Leo Nenad M:
Fick hjälp på en Lördag !! Och trots att man inte jobbar På Lördagar,,
Att efter endast en kort beskrivning på telefon en Fredag efm från Stockholm av mitt gods problem, får hjälp dagen efter ( på Lördag morgon ) i Karlskrona !!!
Kan bara säga ,, att jag och Maria blev otroligt glada för det proffsiga bemötandet, och den hjälp vi fick ,, dessutom utan att bli rånade !
Douglas kan man lita !
Karin S:
Stötte i helgen ihop med några ornitologer då de ringmärkte och mätte fåglar på Torhamns udde. De, d.v.s. ornitologerna, var väldigt tillmötesgående och informativa och därtill trevliga :-) Vi fick bl.a. se en liten hackspett, svartmes och talltita, samt blåmesar. När vi gick ut på "piren" såg vi en havsörn! Men, den lilla hackspetten tog priset. Tack för en härlig upplevelse hälsar Karin
Frida J:
Gick dit för min första tatuering, de var mycket hjälpsamma och vi bestämde tillsammans färg, exakt placering och storlek på tatueringen. Bra stämning. Gav lite väl mycket pengar men jag är så pass nöjd med tatueringen att det är oviktigt i sammanhanget. Mycket bra!
Dennis H:
radio blekinge har alltid legat mig varmt om hjärtat. roliga men samtidigt seriösa radiopratare som livar upp vardagen. men ett minus som hände i igår var att deras sändning bröts under slutminuterna i den heta handbollsmatchen mellan hästö och aranäs
Hannes B:
Hjälpte oss att rensa ur vår Pappas hus då han hade flyttat, gjorde ett jättefint jobb.
Skurade fönster, städade inomhus och fick liv i en överbeväxt trädgård.
Allt på bara en vecka och till ett minimalt pris.
Tusen tack igen Ge & ta städ och loppis AB!
Mvh Hannes
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Karlskrona?