Övrigt i Karlshamn

20 rekommenderade övriga företag i Karlshamn kommun

• Anne Lillemor S
    Anne Lillemor S: Ett bra arbete med ommålning av vårt hus. Anlitar er gärna igen.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Karlshamn?

• 5 omdömen
    Monica Helena J
    Monica Helena J: Jag fick mycket bra service och upplevde god tillgänglighet till handläggaren William på Fordonsskador.se. Det är så ofta man hamnar i långa kösystem eller obesvarade mejl, men de har varit snabba i responsen och återkopplingen ändå från start till nu när allt är åtgärdat och hanterar.
  • Riad A
    Riad A: Bra servic och trevlig chaufför
    Linus J
    Linus J: Mycket extraordinärt arbete. Samt mycket trevlig
    Stefan Z
    Stefan Z: Utfört arbete av högsta kvalitet med rimlig kostnad. Mycket nöjd!
  • Jan-ola O
    Jan-ola O: Trevligt bemötande, håller tider och utlovad installation. Konkurrenskraftiga priser. Fick Toshiba 2m18 duo med Haori 16 installerade, mycket nöjd med detta.
  • Sara Louise L
    Sara Louise L: Så nöjd med fix och trix i vårt väntrum, blev jättebra! Rekommenderas varmt!!
  • Emma S
    Emma S: Bra kvalitet, utmärkt service
  • Birger B
    Birger B: Ett företag som kommer att växa snabbt eftersom turism är i fokus. Starkt varumärke!
  • Mikael N
    Mikael N: En mycket trevlig station bra service och har en mindre verkstad
    D
    D: Kunnig personalt som alltid är väldigt trevliga mot kunderna. Jag var lite missnöjd efter min första klippning då jag bytte till en helt ny frisyr och fick då gratis komma in och ändra och rätta till frisyren tills jag blev nöjd. Jag blev efter ett återbesök väldigt nöjd, men som sagt inget fel på frisören utan jag som bytte frisyr. En riktigt schysst frisörsalong! :-D
  • 4 omdömen
    Svante L
    Svante L: Har just avnjutit den rökta laxen från Vägga. Underbart och extremt gott Hälsningar svantele@glocalnet.net
  • 1 omdöme
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Karlshamn?