Ann O:
Jag anlitade brödernas Allservice till min flytt. De tog även hand om allt som blev över och flyttstädade. Och dom var jättetrevliga
Jag är jättenöjd
André W:
Tusen tack för all hjälp på vägen till mitt körkort, all personal är super trevliga och väldigt bra, extra stort tack till dig Lisen,
Rekommenderar verkligen kronan trafikskola
Edward O:
Väldig kunnig hantverkare som gör sitt yttersta för att uppnå önskat resultat. Han utför arbete på ett föredömligt sätt. Han bytte taket på vår altan vilket gjorde oss jättenöjda. Dessutom gjorde han oss jätteglada för sättet han behandlade oss som kunder. Vi rekommenderar stark JPV Allservice för alla som vill uppleva hur det sett ut
i gamla tider där värme och solitt arbete värderades mer än pengar.
Märit M:
Bästa vetrinären! Rekomenderas varmt.
Kunnig och lugn, förklarar bra, nogrann och tänker på djurets bästa. Svarar alltid och snabbt på sms.
Märit.
Marie K:
Jag rekommenderar varmt Axelssons begravningsbyrå i Olofström, det kan inte bli bättre än dom! Dom har funnits med från dagen min mamma dog tills allt var avklarat, dom har hjälpt mig mer än vad dom behöver, med sånt som inte ens ligger på deras bord. Dom finns även när dom inte har öppet, man kan alltid ringa och smsa dom dag som natt. Jag är dom evigt tacksam! Hade inte klarat av någonting utan dom. Fantastiskt bemötande, fantastiska människor som har hjärtat på rätta stället!🙏❤️
Dino J:
Bastasjö Energi & Förvaltning skapade en ny energideklaration åt min bostadsrättsförening. Vi fick många bra tips på förbättringar och effektiviseringar och blev mycket nöjda med både pris och utfört arbete.
Marie Elisabeth H:
Suthinee är fantastiskt duktig och nu har jag äntligen möjlighet att börja gå till henne igen, när min ekonomi ser bättre ut framöver. Härligt! Har bokat ny tid nästa vecka och längtar redan dit!!!
Annica B:
En professionell fotvårdare utöver det vanliga. Mycket stor kompetens som hon pedagogiskt överför i form av kunskap som jag som kund kan använda för att mellan besöken ta hand om mina fötter, som ju ska bära mig genom livet. Stor kram till Pernilla
Jan-ola O:
Trevligt bemötande, håller tider och utlovad installation. Konkurrenskraftiga priser.
Fick Toshiba 2m18 duo med Haori 16 installerade, mycket nöjd med detta.