Jan-ola O:
Trevligt bemötande, håller tider och utlovad installation. Konkurrenskraftiga priser.
Fick Toshiba 2m18 duo med Haori 16 installerade, mycket nöjd med detta.
Leo Nenad M:
Fick hjälp på en Lördag !! Och trots att man inte jobbar På Lördagar,,
Att efter endast en kort beskrivning på telefon en Fredag efm från Stockholm av mitt gods problem, får hjälp dagen efter ( på Lördag morgon ) i Karlskrona !!!
Kan bara säga ,, att jag och Maria blev otroligt glada för det proffsiga bemötandet, och den hjälp vi fick ,, dessutom utan att bli rånade !
Douglas kan man lita !
Veronika E:
Serviceminded, proffsig, effektiv och trevlig! Kan varmt rekommendera Robin, som utan att tveka körde ut en fredagseftermiddag och hjälpte oss vid misstänkt vattenläcka. Toppbetyg från återkommande kund! Känns bra att gynna ett lokalt litet företag.
Linda Charlotte Ellinor E:
Franchisetagare hos Verisure. Telefon numret tillhör bokningsavdelning för service- & installationsbokning i Biekinge & Kalmar.
Karin S:
Stötte i helgen ihop med några ornitologer då de ringmärkte och mätte fåglar på Torhamns udde. De, d.v.s. ornitologerna, var väldigt tillmötesgående och informativa och därtill trevliga :-) Vi fick bl.a. se en liten hackspett, svartmes och talltita, samt blåmesar. När vi gick ut på "piren" såg vi en havsörn! Men, den lilla hackspetten tog priset. Tack för en härlig upplevelse hälsar Karin
Peter N:
Behöver egentligen inte kommenteras, måste upplevas.
Har 10 festivaler under bältet (-09) och det känns fortfarande lika spännande att åka dit.
Festivalen har utvecklats enormt genom åren, inte minst så har faciliteter som vatten och toaletter förbättrats genom åren.
Stämningen och folket är oslagbara, åk dit eller ångra dig..:)
Anders L:
Jag anlitade Svets & Montage för ett balkongräcke i varmförzinkat smide till min nybyggda villa i gammal stil. Tillsammans spånade vi fram utformningen som sedan Svets & Montage förverkligade och monterade på plats klappat och klart. Det hela gick snabbare än vad ens vågat drömma om och mina höga förväntningar infriades med råge.