Anna Maja S:
Jag bytte till RedoVi efter att jag blivit imponerad av kunskapen, och engagemanget jag tyckte mig ana vid första mötet. Har inte blivit besviken. Innan RedoVi var jag kund hos två andra bokföringsbyråer. RedoVi är den bästa jag haft. De anstränger sig för att hjälpa mig hålla nere mina bokföringskostnader och det känns mycket roligare med bokföringen efter bytet. Jag har fått jättebra och klok hjälp i varierande företagsfrågor. Känner att jag är i goda händer och har ett starkt förtroende. Personalen är förutom kunnig och hjälpsam, väldigt trevlig och glädjespridande..
Erik Gustav Johannes H:
Helena har på ett proffsigt sätt hjälpt mig att skapa en hemsida för mitt företag. Hon har öga för helheten och tillsammans kunde vi skapa något jag kan känna mig stolt över. Rekommenderas varmt/Erik
Rolf thomas N:
Glenn Hysén klass på bröderna Mats och Christian Malmström, fanns det 6 +skulle dom få det men nu får dom "bara" 5 +. Dom kom när det var sagt och dom gjorde det lilla extra. Snyggt och kompetent utfört jobb på vårt balkonggolv, trevliga killar. Tack!
Thomas Norrbin
Per F:
Har man en GM bil så är denna verkstad att rekommendera. Christer Johnsson som hand har den avdelningen är mycket kunnig på GM, räddningen för de flesta av oss som kör amerikanskt.