Malin Christina M:
Sofia är fantastisk! 🌟 Hon ser hela människan och har hjälpt mig med stel rygg, nacke och höft. Professionell, varm och med härlig energi. Rekommenderas varmt.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Örnsköldsvik?
Per Erik Uno E:
Jättebra service, kunnig och tillmötesgående personal som hjälpte mig att få igång min v70. Jag är jättetacksam för hjälpen jag fick.
Väldigt nöjd v70
upplänning
Kerstin Anita S:
Kunde knappt röra mig, pga huggande smärta i höger höft. Åsa förstod redan vid första besöket vart problemet låg och jag var betydligt rörligare och hade minder smärta redan efter första besöket. Valde att boka en 5 gångers behandling och är idag helt smärtfri. Rekommenderar verkligen Åsa. /Kerstin
Charlotta E:
Det sitter en rekryterare i stockholm som rekryterar folk.......inte lönt man söker då!!!!
Kan det mesta !!!!
SNABB EFFEKTIV DUKTIG baseras på tidigare jobb genom åren tex.
LIDL ÖVIK
KONSUM EXTRA HÖRNETT
BARNOMSORG
BILVÅRD
LOKALVÅRDARE SJUKHUSET
jag är DUKTIG baserat på chefen på LIDL......KLOCKREN'T en kvinna =nuvarande CHEFEN DÄR!!!
ULRIKA
Ulf Petrus J:
Vi har anlitat S. Lauber till röjning, trädfällning och installationsuppdrag. Mycket nöjda med hans tjänster och hans arbetsförmåga. Kan verkligen rekommendera honom.
Cecilia Paraiso R:
Mycket trevlig ställe med mycket intressanta evenemang, dans, teatern etc. En hel dela aktiviteter förekommer. Varit bättre förut då det fannas bibliotek.
Alexander L:
Astor Karlsson är bra, är macken stängt, kan man ringa och han kommer och öppnar eller så plingar man på hemma hos honom och frågar om man får handla då kommer han ner och öppnar så får man gå in å handla det måste vara den bästa mack jag handlat på!
Mathias B:
Behöver ditt kalhygge återplanteras? Då ska du ringa Näslunds friplant! Fristående plantlag av ungdomar från Örnsköldsviks kommun som kommer Återplantera din skog med största möjliga nogrannhet!