Elisabeth T:
Mycket bra utfört arbete. Noggranna. Proffsig och bra kommunikation under hela arbetet med takläggare och administration. Vi rekommenderar dem varmt.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sundsvall?
Hans-ola E:
Det var en sann fröjd att anlita Jens, JLs Trädfällning. Vi erbjöd en tuff uppgift att röja en mängd sly och även fälla främst ett större antal granar som utgjorde en total solbarriär för oss. Arbetet utfördes oerhört professionellt och outtröttligt! Dessutom är Jens en mycket trevlig och kommunikativ person. Vi kan varmt rekommendera alla att anlita honom. Hans-Ola&Lena i Sunnansjö
Helén Christina H:
Emma och övrig personal är mycket bra och trevliga. Man möts av hög kompetens, trygghet och trevligt bemötande. De har alltid varit tillmötesgående och tagit emot med kort varsel om man drabbats av akuta tandproblem.
Idamarie Silva Elisabeth Å:
Super! Löste mina nackproblem sedan 20 år i ett nafs…
Jag har gått till andra minst en gång i månaden, han löste det på en gång sedan har jag inte haft problem (2 år nu)
Karl Gunnar N:
Snabb och effektiv. Med dagens avdrag på 50% av arbetskostnaden blir det väldigt billigt. Per byggde ett altantak hos mig inklusive stomme.
Mats Gunnar B:
Fick en fantastisk hjälp när min Caddy började krångla på väg mot Bispgården. Otroligt trevligt bemötande och snabb hjälp. De räddade min resa o helg, så tacksam.
Jens B:
Väldigt nöjd med MJ! Han kom snabbt när jag behövde hjälp och höll vad som lovades. Arbetet blev snyggt gjort, han förklarade allt på ett enkelt sätt och priset var rimligt. Trevligt bemötande och man kände sig trygg genom hela processen. Rekommenderas starkt!
Lisbeth E:
Duktig reparatör av symaskiner, mycket kunnig, enligt mig. Hade tidigare lokal i gamla brandstationen, runda tegelbyggnaden vid Norra Järnvägsgatan. Har trevligt bemötande, inga långa väntetider. Rekommenderas.