Övrigt i Ljusdal

6 rekommenderade övriga företag i Ljusdal kommun

• Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ljusdal?

• Susanne Marie M
    Susanne Marie M: Den bästa att fixa rygg och nacke på mig svävar ut där ifrån
  • Pär B
    Pär B: Bra jobb till bra pris. Prisvärt! Håller vad han lovar. Rekommenderas starkt!
  • Elisabeth S R
    Elisabeth S R: Underbart ställe. Pernilla och Pär gör att man trivs jättebra. Hästar finns med alla olika personligheter. Jättehärliga. Hit kommer man garanterat fler gånger. Linnéa och Suzanne
  • 1 omdöme
    Elisabeth S R
    Elisabeth S R: Trevligt ställe med fika på sommaren och underbara byggnader.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Ljusdal?

• SAHIBZADA MUHAMMAD ZIA U
    SAHIBZADA MUHAMMAD ZIA U: Alfa kasasa förstörde mig vi väljer försäkringsbolag för att hantera risker. Men den jag valde Alfa Kassan är synd. väntetid 1 månad, sedan 12 veckor, sedan 20 veckor, nu i 6 månader eller mer. vem betalar mina hyreskostnader? Om det är Coronakriser ska företag inte ta hyran, Ica och coop borde inte debitera mig förrän Alfa-kassören fattar sitt beslut. Jag fick just idén, detta försäkringsbolag vill fatta sena eller inga beslut för att göra de arbetslösa så stressade att börja söka jobb och företaget sparar sina pengar. Migrationsverket söker regelbunden inkomst. migration behöver arbetslöshetsförsäkring, vet Alfakaasan inte när beslutet kommer att fattas. Jag har varit Alfa Kassa-medlem från flera åren och resultatet är skamligt. Detta kan väcka många frågor, som hur mycket nytta de får från kriser, vilken budget de får från sina källor.