Övrigt i Motala

25 rekommenderade övriga företag i Motala kommun

• 3 omdömen
    Avnor K
    Avnor K: Väldigt nöjd med jobbet. Tar verkligen ansvar. Kan varmt Rekommenderas!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Motala?

Lars Niklas Oskar J
    Lars Niklas Oskar J: Mycket nöjd med Nord58. Christian och Albin är riktigt noggranna och tar hand om bilen på bästa sätt! Rekommenderas varmt!
    Loralyn B
    Loralyn B: Bra grejer och billigt pris bästa secondhand butik.
  • Mats erik folkesson H
    Mats erik folkesson H: Ekogården är en genuin nytänkare inom hållbar jordbruksproduktion. De håller på att utveckla nytt kravmärkt hampabaserat (istf sojabaserat) inhemskt foder för sin slaktkycklingproduktion.
    Margareta N
    Margareta N: Professionellt bemötande. Väl genomförd behandling. Skapar trygghet!
  • Julia H
    Julia H: Väldigt bra, underlättar spänningarna i nacken och atlaskotan.
  • Gustav F
    Gustav F: Tre Bröder var ansvariga för catering vid mitt bröllop och jag kunde inte fråga efter bättre! Vi fick goda råd, bra pris, och utomordentlig service. Mycket profssiga och god mat!
  • Kristaps N
    Kristaps N: Snabb o bra service! Trevlig!!!
  • Bo birger robert L
    Bo birger robert L: Mycket servicevänliga.Kan sina saker.Bra utbud.🏍️🛵
    Ida Ingegerd B
    Ida Ingegerd B: Mycket trevlig och tillmötesgående. Smidigt att kunna åka förbi och hämta upp sin beställning lite när som helst. Prisvärt och mycket varierat utbud.
  • Thomas Rudolf S
    Thomas Rudolf S: Personligt ställe som leverar kanongod mat och fint spa.
    Anna F
    Anna F: Noggrann och lösningsfokuserad med stor arbetsglädje.
  • Maria B
    Maria B: Christoffer är en fixare av rang och flexibel och gör allt för kundens bästa även när han inte är ansvarig att göra det. Som neurotisk kund svarade han alltid direkt eller ringde upp efteråt när jag ville fråga saker eller rådfråga. Jag är så tacksam att jag valde just detta företag. Tack!
    Ksanet Z
    Ksanet Z: Bästa behandling jag fick . Tack
  • Nathalie Maria Elisabet K
    Nathalie Maria Elisabet K: Snabba leveranser, fantastiskt bemötande och finfina paket. En bra uppbyggd hemsida där man även kan hitta information om vilka fröer som ska sås när och hur. För en som aldrig sått blommor förut så blev det väldigt enkelt med dessa fröer som är av bra kvalitet! Trädgården har aldrig varit så fin som den är nu!
    Anders B
    Anders B: Han är snäll och trevlig och man blir nöjd med resultatet - dessutom är han billig, då kan man stå ut med lite damm i hörnen.
  • Nikola T
    Nikola T: GNS har väldigt konkurrenskraftiga priser och helt ok kundtjänst. För oss har allt fungerat klanderfritt. Rekommenderas!
  • 1 omdöme
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Motala?