Övrigt i Söderköping

7 rekommenderade övriga företag i Söderköping kommun

• Inga N
    Inga N: Den bästa bilverkstad jag nånsin haft! Bra service. Så skickliga i sitt arbete. Trevliga. Bra information om bilens beskaffenhet. Och viktigast av allt, en ÄRLIG bilverkstad som gör det som behöver göras. /Inga
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Söderköping?

• Ingrid E
    Ingrid E: Så trevligt bemötande och sedan resultatet efter att ha tvättat min bil in och utvändigt samt motortvätt. Så nöjd jag är! Rekommenderas varmt.
  • Ami H
    Ami H: Mitt på rådhustorget ligger denna spanskdoftande krog- La Uva. Du känner dig förflyttad söderut med den trevliga och gemytliga stämningen som personalen sprider runt sig samtidigt med vitlöksdofterna från köket. En spansk kvarterskrog mitt i Östergötland. Även lunchen med ett väl tilltaget salladsbord är att rekommendera.
  • Olga A
    Olga A: Kläder till damer och herrar. Fint utbud som passar både "damer" och tjejer ;)))) Trevlig och hjälpsam personal bara en plus!
  • Ami H
    Ami H: Jannes Hembageri är en instution i Söderköping. Deras kanelbullar går i sanning inte av för hackor! Men smakar det så kostar det. Det är med andra ord inte det billigaste fiket. Vintertid är själva konditoridelen inte heller myciket att skriva hem om. Men sommartid kan du njuta ditt kaffe och kanelbullar vid prunkande rabatter på Hagatorget och titta ut över irrande turister.
  • Staffan R
    Staffan R: Tror hela adressen med alla är fake
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Söderköping?

• 1 omdöme
    ervin n