Mikael L:
Tupac AB är ett företag som ständigt utvecklar sin fabrik med ny utrustning.
Deras produkter är av hög kvalité i fråga om material,utseende samt servicegrad.
De är alltid noga med leverera den produkt som du förväntar dig.
Vi köper förpackningar till industrin samt i vis mån skyltställ.
Eva B:
Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitat. (Jag har hunnit med många flyttar under mina 67 år). Emil och Oliver är två trevliga och arbetssamma ”flyttgubbar”. Inga problem med någonting. De är bara positiva och flytten gick snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommenderas för en trygg flytt.
Najla S:
Marias kompetensinsats och stöd i sjukrivningsäreden har varit till stor hjälp för mig som läkare men vet också att det uppskattas av hela verksamheten inte minst våra sköterskor som tar emot första samtal. Det är inte alltid lätt att navigera i sjukskrivningsprocessen och samverkan med bl.a. arbetsgivare men hennes insatser har visat sig sparar tid och effektiviserar allas arbete när det blir rätt från början. Maria föreläste för oss också om sjukskrivningsprocessen och det blev så uppskattat, hel plötsligt upplevdes skrivningarna lättare att hantera för alla kollegor. Otroligt bra arbete och samarbete!
Läkare allmänspecialist på VC i Östergötland
Turid Margareta F:
Anlitade Kulas Byggservice för att få hjälp med att bygga en altan. Trevligt bemötande, supersnabba, noggranna, kom med förslag på olika lösningar och jag är så nöjd med resultatet. På två och en halv dag gjorde de ett fantastiskt bygge åt mig. Rekommenderas å det varmaste.
Kajsa jessica L:
Trevligt bemötande och bra service.
Gasolkontroll och byte av styrservopump och byte av trasig slang till värmare på vår husbil.
Vi är nöjda.
David william P:
Väldigt trevlig och kompetent kille som arbetar snabbt och effektivt. Lämnar inga funderingar då han förklarar allt på ett bra tillvägagångssätt.
Rekommenderar att anlita DaveFix till era uppdrag när det gäller elektronik och datorsystem. Imponerad över kunskaperna!
Robert mika L:
Fick information från en bilverkstad att jag skulle byta min vänstra stötdämpare fram på en Volvo V70. Åkte till James Bildemontering AB och killen i receptionen tittade på stötdämparen, och förklarade att jag bara behövde ett fjäderbensstödlager och inte hela fjäderbenet. Jag sparade många tusenlappar på det. Sedan dess handlar jag alltid hos James Bildemontering AB
Maria Cattis Catharina S:
Bilen blev lika fin in och utvändigt, som när jag köpte den. De har gjort ett fantastiskt arbete. Även trevlig personal med bästa service.
Andreas R:
Folkpool i Norrköping kan lära andra företagare hur man ska bemöta kunder, alla i personalen är trevliga och har snabb service!
Det är en fin butik, bra sortiment och detta företag förtjänar fem stycken ⭐️
Andreas R:
Emil och dom andra bilmekarna på AG's Bilverkstad i Norrköping saltar aldrig fakturorna, ställer alltid pricksäkra diagnoser, har ett vänligt bemötande, samt gör ett bra och snabbt arbete. En bilverkstad värt namnet och kan därför rekommenderas.
Martin H:
Bodde här en natt i augusti 2009. Rummet vi fick var ganska litet men fräscht. Receptionisterna var 4-stjärnigt svala, korrekta och trevliga. Lobbyn är inte stor men bra inredd, inte särskilt mysig dock. Lycka till att få uppmärksamhet på hotellets restaurang, Bishop Arms. Vi fick påkalla uppmärksamhet efter att ha lämnats otillsedda mången gång. Maten var godkänd men inget speciellt.
Frukosten var under all kritik för att vara ett 4-stjärnigt hotell. Ingen riktig ost (endast skivor av smältost/skolköks-typ). Ingen bacon(!), ingen fil (endast yoghurt), löskokta ägg vars vitor var rinniga. Plus dock för speciell barnhörna så föräldrar kan äta i fred. Våffel-stationen hade med fördel kunnat utökas med ytterligare våffeljärn samt hållas ren med jämnare mellanrum.
Aagot L:
- Ansiktsbehandling
- Mycket bra, respekt av social distansering för mig som riskperson
- Ingen hade fått behandlingen i present
-Positiv upplevelse
Lena G:
Fantastiskt hundpensionat!!!!!! Underbar personal och hundarna trivs!!!!! Har haft tre där och alla har trivts och skrikit av glädje när vi kommit dit. De har aldrig kunnat komma fort nog in för att hälsa på personalen och de andra hundarna och det har alltid gått bra att lämna dem. När vi hämtat dem har de varit övelyckliga att vi kommit men visat tydligt med tillgivenhet att de även älskar personalen. Vi rekommenderar detta ställe varmt till andra hundägare!!!!! (Samba, Minnie) och Fabians matte Lena med familj
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrköping?
Jennie W:
Mycket trevliga killar som äger federal i linköping. Alltid hjälpsamma och förstående. Kommer alltid med goda råd och byte av piercing är gratis. Ett ställe där man kan lita på hygien och att de ställer upp om det händer något. Stort utbud av piercingar men även lite kläder och dylika ting.