Karl-gustaf Roland B:
Fantastiskt goda wienerbröd! Köpte lite fryst bakat. Upplevelsen blev himmelsk av det också. Underbart goda bullar. Dristar mig att skriva detta omdöme för risken att brödet ska ta slut nästa gång jag kommer! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Maria L:
Väldigt trevligt bemötande och snabb service, trots semestertider och mycket att göra. Jag fick en tydlig och detaljerad offert och alla frågor besvarades snabbt och professionellt. Även om jag valde att låta en annan verkstad göra arbetet denna gång, uppskattar jag verkligen den hjälpsamma och serviceinriktade inställningen. Jag kontaktar gärna Bilfix igen vid framtida service eller reparationer!
Per Erik P:
Köpte bil där jag i efterhand upptäckte brister men Autodeal tog sitt ansvar för att rätta till dessa på ett mycket bra sätt, de stod för kostnaden och jag är nöjd bilägare. Kan varmt rekommendera Autodeal AB i Norrköping.
Jens J:
"Jag brukar MAX godkänna en flyttstädning per halvår. Vad sa du att firman hette?" Det omdömet vid slutbesiktning av Heimstaden plus att besiktningsmannen skrev upp namn och telefon till Lyckohem för framtida uppdrag åt dem säger väl allt. Stans säkraste kort.
Robin Arvo A:
Nicke är väldigt duktig och noggrann. Jag kan varmt rekommendera honom som trädfällare – arbetet utförs säkert, effektivt och med hög kvalitet.
Lena G:
Fantastiskt hundpensionat!!!!!! Underbar personal och hundarna trivs!!!!! Har haft tre där och alla har trivts och skrikit av glädje när vi kommit dit. De har aldrig kunnat komma fort nog in för att hälsa på personalen och de andra hundarna och det har alltid gått bra att lämna dem. När vi hämtat dem har de varit övelyckliga att vi kommit men visat tydligt med tillgivenhet att de även älskar personalen. Vi rekommenderar detta ställe varmt till andra hundägare!!!!! (Samba, Minnie) och Fabians matte Lena med familj
Jennie W:
Mycket trevliga killar som äger federal i linköping. Alltid hjälpsamma och förstående. Kommer alltid med goda råd och byte av piercing är gratis. Ett ställe där man kan lita på hygien och att de ställer upp om det händer något. Stort utbud av piercingar men även lite kläder och dylika ting.
Hanna L:
Ett mycket bra företag som arbetar med aktiviterer för både stora och små. Konferenceaktiveter eller balongskulptering, möhippor eller kompisgäng. Finns mycket för alla
johan h:
Underbart, blir bara bättre och bättre.
De är kanske i sin linda, men för varje gång så ser man att förändringens historiska vingslag tagit fart mot framtiden och nya mål.
Eric F:
Föreningen verkar på ett föredömligt sätt för att bevara intresset för sjöfarten. Var första torsdag samlas man i föreningens lokaler och diskuterar händelser som man varit med om även utbyter erfarenheter om olika fartyg.
Aagot L:
- Ansiktsbehandling
- Mycket bra, respekt av social distansering för mig som riskperson
- Ingen hade fått behandlingen i present
-Positiv upplevelse
sophie t:
här har vi de djur som man inte har i djur parken. här finns reptilerna, fiskar m.m. terarierna är gjorda på ett sådant sätt så att det ska var naturtroget så att djuren ska trivs i sin rätta miljö. man kan mata rockorna som finns i en stor bassäng. man matar de med räkor. det är även handikap anpassat och barn anpassat.
Ola Melker N:
Har använt firman till att renovera papptak på två fastigheter med mycket bra resultat
Bra kommunikation med personalen håller utlovade åtgärder o är snabba
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrköping?