de ringer och ringer, varje dag från olika numren. Jag blockerar och blockerar men de ringer varje dag igen från ett annat nummer. Man blir så less
Bonnier News Inhouse Sales AB
19 omdömen om Bonnier News Inhouse Sales AB
Alla inkommande samtal kollas upp. Alltid tyst läge. Är en hänvisning till Bonniers ett sätt att höja statusen.?.? Dessa smarta telefoner ett otyg. Tyvärr nögvändig, bla 1177 o övrig vård.
Min telefon är inställd på tyst läge för okända nummer, så jag kommer aldrig att svara på Bonniers uppringningar
Ringer och ringer, svarar aldrig, blockar och blockar, nya nummer hela tiden. Oseriöst skit.
Vad är det ni inte förstår på detta bolag kolla er lister mitt nummer är spärrat för försäljning för flera år sedan. Så gör eran jobb först!
Om man bygger ett system som ringer till folk från olika nummer under nu 1-2 är och ingen svarar - Vad bör systemet göra då... Är Bonniers eller deras underleverantör efterblivna eller bara korkade?
Nasare som är lättkränkta när man ställer frågor om dom själva. 😂
För att representera Bonniers är dessa människor bland dom trögaste i samhället. Fatta att Nej betyder Nej!
Håller på att terra i en vecka nu flera ggr om dagen. Ringer 2 signaler varje gång och kopplar bort sen. Väldigt oseriöst företag
Lol, hur många gånger skall man behöva säga nej till ett och samma företag? 😅 Please make them stop.
De bara ringer och ringer. Dåligt och oseriöst företag.
Helt förfärliga. Noll respekt. Ringer hela tiden.
Telefonterror. Att säga att man inte är intresserad hjälper inte, börjar ringas ett öar veckor senare igen.
Ringer , ringer,,,,ringer , ringer,,
Jävlar vad de ska ringa hela tiden. Kommer ALDRIG mer prenumera på er skit.
Fick kontakt med dem efter många om och men om att de skulle sluta att ringa mig. Efter ett uppehåll på några veckor så är de igång och ringer igen
Efter att min prenumeration har upphört så har dom ringt dag ut och dag in. Jag har bett dom att inte kontakta mig men dom fortsätter att ringa. Efter att jag kommit i kontakt med dem via kundtjänst så har dom slutat att ringa. Jag har ingen kontakt med Bonnier News Inhouse Sales längre.
Ringer flera gånger varje dag. Idag svarade jag, men då var det bara tyst i andra änden.
Skitföretag som ringar från nytt nummer varje dag. Kommer säga upp min prenumeration på Dagens Nyheter... (Bör inte ens ha een badboll i bedömningen ovan, men man kommer inte vidare utan att markera en av fem)