Övrigt i Östergötland

Ödeshög  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Östergötland

• 4 omdömen
    Vesa V
    Vesa V: De är otroligt hängivna och lätta att samarbeta med. De ställer upp i alla lägen med kvalitet i fokus. Kan inte nog rekommendera dem fantastiskt gäng som alltid levererar.
  • 4 omdömen
    Ewa K
    Ewa K: Bra och skön omvårdnad om mina fötter, väldigt skönt.
    Nils Eric Jonathan M
    Nils Eric Jonathan M: Vi använder oss av Cready AB för samtliga av våra verksamheter. Alltid ett samtal bort och får ärenden/frågor lösta/besvarade på direkten. Vi är väldigt nöjda! Tack för allt!
    Mikael L
    Mikael L: Tupac AB är ett företag som ständigt utvecklar sin fabrik med ny utrustning. Deras produkter är av hög kvalité i fråga om material,utseende samt servicegrad. De är alltid noga med leverera den produkt som du förväntar dig. Vi köper förpackningar till industrin samt i vis mån skyltställ.
    Avnor K
    Avnor K: Väldigt nöjd med jobbet. Tar verkligen ansvar. Kan varmt Rekommenderas!
  • Eva B
    Eva B: Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitat. (Jag har hunnit med många flyttar under mina 67 år). Emil och Oliver är två trevliga och arbetssamma ”flyttgubbar”. Inga problem med någonting. De är bara positiva och flytten gick snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommenderas för en trygg flytt.
    Nils N
    Nils N: Intresserad och kunnig massör som gav ett mycket gott bemötande. Anpassade massagen väl efter mina behov och förutsättningar. Rekommenderas varmt!
    Niklas R
    Niklas R: Proffesionell ljudteknik, rätt utrustning för evenemanget. Alltid uppdaterad med det senaste inom ljud och ljus. Punktlig och noggrann i alla detaljer. Fixar allt från liten scen till arena. Mycket prisvärd.
  • Mattis C
    Mattis C: Emil hjälpte mig med flera olika behov och var både proffsig och lätt att förstå. Han agerade snabbt vilket gjorde hela processen enkel. Rekommenderas varmt!
  • Carl Eric Staffan L
    Carl Eric Staffan L: Jocke bytte gråvattenkran på husbilen, snabbt och effektivt, med kort varsel. Mycket nöjd! Staffan Lannersund
  • Susanne Z
    Susanne Z: Bil och Svetsteknik är mitt enda och första alternativ. Pålitliga, förtroendeingivande och levererar alltid vad de lovar. En verkstad med själ, mänsklighet och mycket rimliga priser! Boka tid hos dem i första hand och du kommer inte bli besviken!
    Katarina J
    Katarina J: Fantastisk fotograf, lyhörd, kreativ, trygg och rolig. Jag kan varmt rekommendera henne till företagsbilder, modebilder, varumärkesbilder osv. Hon är kreativ in i själen!
  • Yanira M
    Yanira M: Katti stöttade mig när jag blev sjukskriven på grund av hög stress. Hon är en empatisk, professionell och lyhörd person som hjälpte mig att hantera och övervinna de utlösande faktorerna bakom min stress. Genom hennes vägledning fick jag en mängd användbara tips och övningar som jag fortfarande använder idag. Jag är djupt tacksam för hennes coaching och rekommenderar henne varmt till alla som behöver liknande stöd.
    Lars Niklas Oskar J
    Lars Niklas Oskar J: Mycket nöjd med Nord58. Christian och Albin är riktigt noggranna och tar hand om bilen på bästa sätt! Rekommenderas varmt!
    Sara Sigrid F
    Sara Sigrid F: Bra återkoppling och arbetsledning under hela projektet. Allt har flutit på bra och gått smidigt. Vi är nöjda med resultatet!
    Loralyn B
    Loralyn B: Bra grejer och billigt pris bästa secondhand butik.
  • Katrin A
    Katrin A: Jag rekommenderar verkligen Fest & Event i Östergötland. Trotts att jag var ute i sista sekund så var dom så hjälpsamma och hjälpte till att sätta upp tältet. Ni räddade min fest, jag anlitar er definitivt nästa gång jag ska ha ett event. Och råder alla att göra samma!
    Robin H
    Robin H: Snabb service, kompetent, noggrann, trevligt bemötande! Utförde besiktning, är mycket nöjd! Rekommenderar!
    Rikard J
    Rikard J: Trevligt, serviceinriktat och kunnigt verkstads team som reparerade min Tesla snabbt och smidigt.
    Ulrika S
    Ulrika S: Så mycket kärlek och gott kaffe det nu kan få plats i en Silverböna!!!!!!!!
  • 1 omdöme
  • Mats erik folkesson H
    Mats erik folkesson H: Ekogården är en genuin nytänkare inom hållbar jordbruksproduktion. De håller på att utveckla nytt kravmärkt hampabaserat (istf sojabaserat) inhemskt foder för sin slaktkycklingproduktion.
  • Martin G
    Martin G: Gött ställe med mumsigt bröd och bakelser. Mycket trevlig personal som lotsar en genom alla frestelser.
123...12