Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Zoofabriken Båstad AB

Zoofabriken Båstad AB

Ändra adress Lägg till information
1.1

34 omdömen om Zoofabriken Båstad AB

Soli Maria V
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Jag beställde en fågelbur 14/3 annullerade den per mail 19/3 buren kom 21/3. Jag hämtade den aldrig utan åkte personligen till Schenker och de lät den stå kvar till 4/4. Den gick då tillbaka till Zoofabriken. Jag har ej betalat 2605:- för buren. Har haft kontakt två gånger med Svea där min räkning ligger kvar nu till 8/5…. Det går inte att få kontakt med dessa så kallade ägare för firman. Tydligen många som är drabbade av denna firma. Man får verkligen se upp i fortsättningen.

Bengt Arne H
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Gjort beställning på 17 kg hundfoder i mitten på mars för 1400:- som betalats via Svea. Fick leverans idag på en 2 kg påse som kostar 243:- enl deras hemsida. Har mailat till dem och Svea och kommer ta detta så långt som det behövs. Ska ni undvika problem så beställ inte från Zoofabriken i Båstad. Mycket oseriösa

Krister Henning S
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Ingen leverans. Vid mail bara autosvar. Krävt återbetalning och fortsatt inget svar. Tydligt blufföretag!

Anna A
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Ja, ser att jag inte är ensam om att ha blivit utsatt för bedrägeri. Jag har beställt varor som inte kommit fram och får inget svar från kundtjänst. Har polisanmält, kontaktat ARN och Konsumentverket. Hoppas innerligt att de slutar med sina bedrägerier. Uppmanar alla andra som blivit utsatta att göra det ni kan för att få företaget borttaget från internet.

Lars Göran G
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Bedragare!!! Beställt men inte fått några varor. Svarar inte på mail, finns inte något telefonnummer. Lasse

Olof D

BEDRAGARE !!!!! Det kommer inga varor, ingen svarar på mail

Mitcho Miodrag B
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Det är så mycket som kokar inombords nu…DET ÄR ETT BLUFF-FÖRETAG BESTÄLL INTE FRÅN DEM!!! Blev blåst!! Betalat i förskott, ingen leverans, svarar inte på mail, finns ingen telefon. Hur kan man använda husdjur som ett blåsmedel??

Gitte J
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Beställde kattmat den 23/3-25, har fått faktura, men inga varor. Kontaktade dem via mail för 1 vecka sedan, men ännu inget svar. Har nu meddelat dem att jag vill annullera min order eftersom deras leveranstid inte hålls ! Kan inte rekommendera detta företag. När jag skickar mail om att annullera min order, då skickas bokning om frakt till Schenker. Detta utan att företaget har skickat något svar till mig angående mina förfrågningar. Jag uppfattar det som att de läser eposten man skickar men de bemödar sig inte med att svara....

Rebecca Viktoria L
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Handla INTE från denna butik! Skickar inte varor och svarar inte på mail, inget telefonnummer finns. Jag kommer polisanmäla dem.

Sven David Andreas N
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Beställde varorna för över en månad sedan, skyller på nytt leveranssystem, går inte att nå, återkopplar inte på mail. KÖP INTE HÄRIFRÅN!!!!

Mikael Bengt G
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Levererar inte trots att det står att det finns i lager. Skickar faktura innan leverans. Svarar ej på mail och går inte ringa. Avråds STARKT!

Sabina Maria A
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Varning!! Handla inte härifrån! Har blivit blåst på mina pengar då halva ordern saknas och företaget svarar inte.

Sanna K
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

VARNING!! Handla INTE härifrån! Total BLUFF! Fick aldrig min order. Mailade och fick svar att de låg efter i leveranser. Har efter flera veckor avbokat/annullerat min order skriftligt. Får INGA svar på det, och Svea vill inte ta bort fakturan.

Anna Kristina Elisabeth I
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Oseriöst företag, svarar inte på mail och har inget telefonnummer. Fick mina varor som jag dum som jag var redan betalat för efter en månad och då först efter att jag mailade att jag tänker polisanmäla dom för bedrägeri och hänga ut dom på sociala medier.

Malin Elisabeth F
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Total bluff. Har fått faktura men inga varor fortfarande efter flera veckor sen beställning. Inte ens besked om att varor har skickats. Får inga svar från Zoofabriken. Har bett dem annullera beställningen och fakturan utan resultat och jag måste nu regelbundet kontakta Svea Bank och be dem förlänga sista datum på fakturan för de påstår att de inte kan annullera fakturan utan att Zoofabriken ber om det

Hanna Selma Helena K
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Oseriöst företag, handla inte här. Mina varor har inte dykt upp efter fyra veckors väntan. Inte får man kontakt heller, annat än auto genererade svar. Betalde med swish (ska aldrig göra det igen - vara först, betala sedan, blir min nya paroll) så chansen är inte stor att jag får igen pengarna.

Marie A
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Väntat över en vecka på mina varor. Kontaktat kundtjänst utan återkoppling. Jag har nu bett dem annuelera min beställning och återbetala mina pengar, då jag tyvärr betalade med swish. Jag inser att chansen att jag får beloppet återbetalt är liten efter att ha läst alla dåliga recensioner med samma upplevesle som jag har haft. Ångrar mig att jag inte sökte på omdömen innan jag la min beställning så hade jag sluppit bli blåst på mina pengar.

Caroline B
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Beställde varor för 3 veckor sedan som fortfarande inte har kommit.

Kajsa Johanna A
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Totalt bluff, handlade i början februari och betalade direkt (tyvärr). Svåra att att få tag på och utebliven återbetalning trots att de bekräftat avbeställningen och lovat att pengarna ska komma tillbaka. Köp inte här!

Jeanette P gillar detta
Jeanette P
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

BESTÄLL INTE NÅGOT!!! Beställde hundmat 25 februari som jag betalade med Swish (tyvärr). När jag inte hört något skrev jag och undrade var beställningen tagit vägen. De svarade: "Hej, Vi vill be om ursäkt för det strul som uppstått kring din order. På grund av att vi nyligen bytt VMS-system (lagerhanteringssystem) har vi tyvärr hamnat lite efter i arbetet. Vi arbetar intensivt för att komma ikapp och din order är nu prioriterad. Vi förväntar oss att kunna skicka din beställning inom de närmaste 3 dagarna. Du kommer att få...

Mathilda Ida Emilia A
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Bluff företag, handla inte där ifrån!!

Helena Sofia Margareta B
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Beställde varor till företaget, ingen mailbekräftelse fick. Pengarna tog de däremot. Inget telefon nummer finns så man kan ringa dom. Fick till slut ett mail med samma ursäkter som många andra skriver om i sina omdömen. Mailat dom flera ggr efter det, en gång svarade de att min order var prioriterad och skulle skickas om 3 dagar. Mailat igen när det gått en vecka och får inget svar

Sandra Linn Maria D
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Har inte fått mina varor som jag beställt i för 4 månader sedan. Dom svarar ibland på mail och har massa olika ursäkter om leverantörproblem eller systemfel osv. Betalar inte tillbaka pengar. Beställ inte från detta företag!!! Jag ångrar mig grovt att jag ville stötta ett mindre företag men dom har bara blåst mig på pengar. Anmälan är gjord

Ulla Margareta B
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Beställde hundmat för nästan 2 månader sen. Faktura kom men ingen leverans. Först skyllde de på leverantören, sen var det något vmsystem och nu har de slutat svara på mail. Bluff, bluff ⚠️⚠️

Margaretha S
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Beställde torrfoder till mina hundar för 3 veckor sedan betalade över 600 kr har fortfarande inte fått..kommer aldrig mer beställa härifrån, kommer även polisanmäla ..fy sjutton..

Gustav Ulf Johan S
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Undvik dessa gossar som scammar folk. Skickar inte de varor man beställt utan lovar de kommer senare. Sen svarar Hussein Oweid och Elias Elyadini inte på mail längre. Riktigt tråkigt att läsa att så många råkar ut för samma sak, lätt att se alla trådar på FB om detta. Önskar jag gjort samma innan jag la min order.

Linda H
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Sämsta skit jag varit med om La en beställning för 2,5v sedan som inte har kommit De svarar ej på mail beställ ej här

Jesper L
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

De packade och skickade min order först efter att jag kontaktade dem på mail - två veckor efter att jag lade ordern. Den skulle enligt dem då skickas samma dag - gick iväg först två dagar senare. När jag väl fick den så var det en annan modell av varan som de hade skickat. Mailade dem om det men har fortfarande, en månad senare, inte hört någonting.

Jan Christer H
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

VARNING!!! BLUFFÖRETAG!!! Rent internetbedrägeri, polisanmälda av flertalet kunder pga uteblivna leveranser, felaktiga leveranser samt uteblivna återbetalningar!!! VARNING!!! BLUFFÖRETAG!!!

Eva Marie Madeleine B
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Varning! Dom lovar snabba leveranser på 1-3 dagar. Det enda dom levererar snabbt är fakturan! Någon vara får man inte. Beställde 22 januari och har fortfarande inte fått mitt paket. Skickat flera mail utan framgång

Anna R
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Jättefina stövlar, fick leveransen snabbt.

Finn David Lars E
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Oseriöst företag, osjäligt långa leveranstider. Massa svammel om mycket beställningar och andra ursäkter, lovar skicka då och då, men det blir inte så ändå. Extremt knöliga och få kontakt med.

Kathrin Monika G
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

Har nu väntat i snart 4 veckor på återkoppling om mitt ärende. Finns endast kontakt via Mail. Inget telefonnummer eller kundtjänst. Oseriöst företag. Rekommenderar ej!

Bo Karl Ö
Skrev om Zoofabriken Båstad AB

De levererar inte beställda varor utan bara en faktura via Svea Bank Skyller på att de samt deras leverantör är sjuka ( detta återkommande) utan att leverara VARNING för detta företa verkar vara ett företag som inte levererar annat än fakturor