Övrigt i Östergötland

Åtvidaberg  (3 st)
Ydre  (2 st)
Ödeshög  (2 st)
    Lars-eric H
    Lars-eric H: Intressant företag om nu det stämmer vad jag har hört! Jag är intresserad av AVOKADO-köp för hushåll. Önskar svar om det finns möjlighet att som privatperson köpa avokade i lämplig mängd inför sommartiden på landet? Hälsningar Lars-E Hellström 0768187174 E-mail: broderlasse825@gmail.com
  • Turid Margareta F
    Turid Margareta F: Anlitade Kulas Byggservice för att få hjälp med att bygga en altan. Trevligt bemötande, supersnabba, noggranna, kom med förslag på olika lösningar och jag är så nöjd med resultatet. På två och en halv dag gjorde de ett fantastiskt bygge åt mig. Rekommenderas å det varmaste.
  • Andreas A
    Andreas A: Mycket nöjd med min behandling jag fick, rygg och axlar känns mycket bättre.
    Max Karl Jaakko L
    Max Karl Jaakko L: Toppen företag, har hjälpt mig massor med bockning och svarvning. :)
  • Maria Cattis Catharina S
    Maria Cattis Catharina S: Bilen blev lika fin in och utvändigt, som när jag köpte den. De har gjort ett fantastiskt arbete. Även trevlig personal med bästa service.
    Amanda Elin N
    Amanda Elin N: Fantastisk massage! Rekommenderar
  • Gustav F
    Gustav F: Tre Bröder var ansvariga för catering vid mitt bröllop och jag kunde inte fråga efter bättre! Vi fick goda råd, bra pris, och utomordentlig service. Mycket profssiga och god mat!
  • Christer A
    Christer A: MH plattsättning har utfört en plattsättningsentreprenad i vårt nya hus i Tranås med stor tidsmässig precision och han uppfyllde alla våra önskemål snabbt och effektivt. Arbetet bestod i klinkersättning av hela väggar och golv i två badrum samt ett hallgolv. Golvens lutning mot golvbrunnarna fungerade utmärkt. Vi hade valt själva klinkermaterialet medan Martin Hjelte anskaffade nödvändiga kantlister samt fix- och fogmassor och utförde arbetet. Martin var lätt att hålla kontakt med och han bistod även med värdefulla och goda råd angående utförandet i detalj. Resultatet blev över förväntan och vi rekommenderar honom varmt som entreprenör. Christer
  • Henrik K
    Henrik K: Bra bemötande, hög kvalité på utfört jobb. Väldigt nöjd.
  • Ingrid E
    Ingrid E: Så trevligt bemötande och sedan resultatet efter att ha tvättat min bil in och utvändigt samt motortvätt. Så nöjd jag är! Rekommenderas varmt.
  • Karl Christian A
    Karl Christian A: Otroligt trevligt bemötande och proffsigt hantverk. Hade turen att få komma samma dag jag kontaktade företaget pga sent återbud. Lär bli fler besök.
  • Karl Göran Ingemar A
    Karl Göran Ingemar A: skulle ha oljefilter suzuki volusia inga problem stänkt överallt annars men inte här,
  • Karl-gustaf Roland B
    Karl-gustaf Roland B: Fantastiskt goda wienerbröd! Köpte lite fryst bakat. Upplevelsen blev himmelsk av det också. Underbart goda bullar. Dristar mig att skriva detta omdöme för risken att brödet ska ta slut nästa gång jag kommer! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  • Ingela V
    Ingela V: Har klippt mig hos henne sen 30 år tillbaka. Nu klipper sig mina barn där med och vi är alla supernöjda. Alltid fint bemötande och ser till personens önskningar. Rekommenderar varmt.
    Hans Ove N
    Hans Ove N: MYCKET FINA GRÖNSAKER OCH ETT STORT PLUS FÖR SALTGURKAN.
  • Maria Eivor Helen H
    Maria Eivor Helen H: Alltid ställt upp när vi behövt honom oavsett vad vi behöver hjälp med så är Göran den första jag ringer
    Jan S
    Jan S: Jag tyckte att bemötandet var väldigt bra och proffsigt. Det som lovats blev levererat i tid med kvalitet.
    Per Gösta Å
    Per Gösta Å: Arbetet utfördes mycket professionellt, helt enligt våra överenskommelser både vad gäller kvalitet och pris. Efter avslutat arbete städades området noggrant, vilket uppskattades. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera deras tjänster.
  • Thomas Rudolf S
    Thomas Rudolf S: Personligt ställe som leverar kanongod mat och fint spa.
  • Hans Erik B
    Hans Erik B: Dit kan ni åka , ärliga , kunniga, bättre än så blir det inte 👍👍👍👍👍 Tack Hans Blomqvist
    Ida Ingegerd B
    Ida Ingegerd B: Mycket trevlig och tillmötesgående. Smidigt att kunna åka förbi och hämta upp sin beställning lite när som helst. Prisvärt och mycket varierat utbud.
  • Katarina T
    Katarina T: Omsorgsfull, kompetent personal som undersökte o vaccinerade vår tik samt svarade och förklarade fint på våra funderingar. Katarina T
  • Alex K
    Alex K: 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
  • Maria Christina A
    Maria Christina A: Alltid supertrevliga och bra service!
  • Andreas R
    Andreas R: Folkpool i Norrköping kan lära andra företagare hur man ska bemöta kunder, alla i personalen är trevliga och har snabb service! Det är en fin butik, bra sortiment och detta företag förtjänar fem stycken ⭐️
12345...13