Karin H:
Högsta tänkbara omdöme till Cecilia och hennes stora kärlek och omvårdnad hon skänker alla de djur hon värnar om. Du kan alltid vara fullständigt trygg om du lämnar din fyrbenta vän hos Cecilias smådjursgård.
Robin Arvo A:
Nicke är väldigt duktig och noggrann. Jag kan varmt rekommendera honom som trädfällare – arbetet utförs säkert, effektivt och med hög kvalitet.
Maria B:
Christoffer är en fixare av rang och flexibel och gör allt för kundens bästa även när han inte är ansvarig att göra det. Som neurotisk kund svarade han alltid direkt eller ringde upp efteråt när jag ville fråga saker eller rådfråga. Jag är så tacksam att jag valde just detta företag. Tack!
Tina Elisabeth Maria I:
Malin är otroligt förtroendeingivande, lugn, kompetent, empatisk och professionell. Det märks att hon har lång erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. Får alltid bra tips som är lättapplicerade att använda i vardagen.
Rekommenderar Malin varmt som samtalsterapeut och person .
Ingrid Marie-louise L:
Trevlig lokal och personal därtill jättegott utbud med variation av bakverk. Bra priser när det görs en jämförelse med andra kondis/ bagerier.
Har köpt matbröd, bullar, tårtor, kakor, kaffe och kondisbitar 🥳
Maria Viktoria K:
Vi ringde Bem Rörservice på en lördag då vi var helt utan vatten. Trots ledig dag guidade Morgan oss över telefon i en timme och till slut fick vi ordning på det hela och vattnet åter. Vilken service! Stort tack! 😃
Pentti Veli H:
Helt suveränt kunnande åtminstone vad gäller dieselbilar. Jättetrevligt bemötande och humana priser gör att jag anlitar alltid HR- bilservice vid behov! Rekommenderar varmt!
Sharon S:
Otroligt nöjda!!!
Vi anlitade EGs för att riva gammal taped, måla om hela lägenheten(tak och väggar).
Kommunikationen smidig genom hela processen. De höll tider, var lyhörda för våra önskemål, och super snabba, Resultatet blev över förväntan, väggarna är perfekta, kanterna knivskarpa och helhetsintrycket lyfte hela lägenheten. Det märks verkligen att de är skickliga hantverkare som är stolta över sitt arbete.
Att hitta hantverkare man kan lita på är guld värt, och det här är verkligen ett företag vi varmt kan rekommendera till alla som vill ha ett professionellt och snyggt resultat.
Stort tack för ett fantastiskt jobb! Vi kommer utan tvekan anlita er igen!
Christina H:
Hej!
Bra service och trevliga personalen. Träffade Daniel i Nkpg när han hämtade en paket hos oss, och fick bäste kundservice! Han är hjälpsam, har bra tålamod och förklarar allt väl. Ett stort tack till honom!