Peter A:
Inte de billigaste verktygen som finns men mycket hög kvalité och med lång livslängd. De är mycket hjälpsamma och har lång erfarenhet av verktygstilverkning.
Malin W:
Personal som alltid möter en med ett leende. Billigt fika bröd som alltid är nybakat. Rent och städat ställe som känns frächt. Bra öppetider mellan halv åtta och sex på kvällen. Är centralt belagt i Ödeshög centrum. Skulle rekomendera deras fenomenalt goda franska tårtor.
Hanna L:
Ett mycket bra företag som arbetar med aktiviterer för både stora och små. Konferenceaktiveter eller balongskulptering, möhippor eller kompisgäng. Finns mycket för alla
johan h:
Underbart, blir bara bättre och bättre.
De är kanske i sin linda, men för varje gång så ser man att förändringens historiska vingslag tagit fart mot framtiden och nya mål.
Eric F:
Föreningen verkar på ett föredömligt sätt för att bevara intresset för sjöfarten. Var första torsdag samlas man i föreningens lokaler och diskuterar händelser som man varit med om även utbyter erfarenheter om olika fartyg.
Aagot L:
- Ansiktsbehandling
- Mycket bra, respekt av social distansering för mig som riskperson
- Ingen hade fått behandlingen i present
-Positiv upplevelse
Nathalie Maria Elisabet K:
Snabba leveranser, fantastiskt bemötande och finfina paket.
En bra uppbyggd hemsida där man även kan hitta information om vilka fröer som ska sås när och hur. För en som aldrig sått blommor förut så blev det väldigt enkelt med dessa fröer som är av bra kvalitet! Trädgården har aldrig varit så fin som den är nu!
Matilda B:
Ska man köpa present till en tjejkompis så finns det alltid något på Face och man får väldigt bra hjälpa av personalen att hitta just det som man letar efter. Dessutom är det produkter som man alltid känner sig nöjd med och dem känns även lite lyxiga. Så ska man unna sig själv eller någon annan något utöver det vanliga så ska man gå till Face! Just här i Linköping har personalen varit super trevliga!
Johanna J:
Japp detta ställa ska man definitivt gå till om man vill vara säker på sin sak. Skulle det hända något så vet man att de hjälper en på bästa sätt. Känner mig trygg när jag har tatuerat, piercat mig. De är duktiga på att rita också och så klart himla trevliga.
Anton J:
Måste säga att De Klomp verkligen överlevererat nu när jag varit där (det var BRA även förut, men nu var det top-notch)! För det första: ingen störande musik utan bara glada samtal. Det är värt 5 Recos bara det. För det andra, oerhört god öl (om än lite väl dyr om du inte håller dig i skinnet). För det tredje, väldigt prisvärd barmeny. Ostbricka 75 kr. Den köper jag gärna igen! Sedan de byggde ut och fick mer plats har det bara blivit bättre och bättre. Här kan jag tänka mig att bli stammis!
Anton J:
En uppstickare i Linköping. Billiga luncher (under 60 kr) och även på andra tider (60-80kr). Väldigt stora portioner, nästan alltid gott. Sjysst thaimat perfekt för avhämtning eller lunch. Dock ingen restaurangkänsla, ej att rekommendera för den som vill äta gott och sitta länge en kväll. Bra thaimat med alltifrån kycklingspett med jordnötssås till röd- eller gröncurry-rätter. Rekommenderas, framförallt lunchtid. Snabbt gåre också!
Karin R:
Innan jag flyttade till Lnköping handlade jag bara underkläder och smink på Lindex, men sen jag flyttade hit, så har jag köpt nästan allt. De har ett brett utbud och till riktigt bra priser, jag har blivit stammis, tidigare gick jag bara in när jag måste. Det finns verkligen något för alla! Ett plus är också att personalen är väldigt trevlig.
Ami H:
Mitt på rådhustorget ligger denna spanskdoftande krog- La Uva. Du känner dig förflyttad söderut med den trevliga och gemytliga stämningen som personalen sprider runt sig samtidigt med vitlöksdofterna från köket. En spansk kvarterskrog mitt i Östergötland.
Även lunchen med ett väl tilltaget salladsbord är att rekommendera.
sophie t:
här har vi de djur som man inte har i djur parken. här finns reptilerna, fiskar m.m. terarierna är gjorda på ett sådant sätt så att det ska var naturtroget så att djuren ska trivs i sin rätta miljö. man kan mata rockorna som finns i en stor bassäng. man matar de med räkor. det är även handikap anpassat och barn anpassat.
Daniel peder emil uptempo E:
Visade sig att jag glömt kolla användarhandboken innan jag stormade in i butik, fick dock hjälp och genomgång i supporten, och fick frågan om jag behöver låne-produkt.
Ola Melker N:
Har använt firman till att renovera papptak på två fastigheter med mycket bra resultat
Bra kommunikation med personalen håller utlovade åtgärder o är snabba