Övrigt i Östergötland

Ydre  (2 st)
Ödeshög  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Östergötland

• Ingela V
    Ingela V: Har klippt mig hos henne sen 30 år tillbaka. Nu klipper sig mina barn där med och vi är alla supernöjda. Alltid fint bemötande och ser till personens önskningar. Rekommenderar varmt.
    Suzana Lizette D
    Suzana Lizette D: Bästa service, kunnig och effektiv personal och miljö. Superfina produkter. Familjär känsla. Tack kära Nellie "Elev" som är professionell, snabb, så bra frisör, fantastisk trevlig och så kunnig i allt hon gör, redan. Ser fram emot nästa besök. Ett företag och personal jag starkt kan rekommendera. Ett första val i Linköping.
  • Suzana Lizette D
    Suzana Lizette D: Fantastiska ägare och tårtor. Godaste som har skådats genom tiderna. Bra kvalitet, snabba vid leverans, ett måste för den som söker kvalitet och en njutning vid smak av tårtor. Vackra tårtor som kan beställas i olika färger. Prinsesstårtorna är delikata.
    Roland K
    Roland K: Kanonbra, Jättetrevlig o duktig!!!
  • Björn Anders Einar G
    Björn Anders Einar G: Skar ut ett ovalt glas till ett släktfoto på. nolltid medan jag väntade. Otrolig kille !
    Jan S
    Jan S: Jag tyckte att bemötandet var väldigt bra och proffsigt. Det som lovats blev levererat i tid med kvalitet.
  • Maria Eivor Helen H
    Maria Eivor Helen H: Alltid ställt upp när vi behövt honom oavsett vad vi behöver hjälp med så är Göran den första jag ringer
  • Erik L
    Erik L: Fantastisk personal och bra bemötande
  • Lennart Edvin S
    Lennart Edvin S: Jag fick hjälp med att hitta en drivvajer till snöslungan. Vilken fin service TACK
  • Karl Göran Ingemar A
    Karl Göran Ingemar A: skulle ha oljefilter suzuki volusia inga problem stänkt överallt annars men inte här,
  • Karl-gustaf Roland B
    Karl-gustaf Roland B: Fantastiskt goda wienerbröd! Köpte lite fryst bakat. Upplevelsen blev himmelsk av det också. Underbart goda bullar. Dristar mig att skriva detta omdöme för risken att brödet ska ta slut nästa gång jag kommer! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ida Ingegerd B
    Ida Ingegerd B: Mycket trevlig och tillmötesgående. Smidigt att kunna åka förbi och hämta upp sin beställning lite när som helst. Prisvärt och mycket varierat utbud.
  • Hans Erik B
    Hans Erik B: Dit kan ni åka , ärliga , kunniga, bättre än så blir det inte 👍👍👍👍👍 Tack Hans Blomqvist
  • Thomas Rudolf S
    Thomas Rudolf S: Personligt ställe som leverar kanongod mat och fint spa.
    Caroline B
    Caroline B: Jätte nöjd med både resultat och bemötande 😊👍 5/5
    Hedvik M
    Hedvik M: Super trevliga och tillmötesgående , samt fina unika produkter.
  • Stig Arne S
    Stig Arne S: Fick efter lite besvär tag på företaget via facebook. Numret som anges på hemsidan är inte anslutet så man kan inte ringa. Det borde kanske korrigeras.
  • Maria L
    Maria L: Väldigt trevligt bemötande och snabb service, trots semestertider och mycket att göra. Jag fick en tydlig och detaljerad offert och alla frågor besvarades snabbt och professionellt. Även om jag valde att låta en annan verkstad göra arbetet denna gång, uppskattar jag verkligen den hjälpsamma och serviceinriktade inställningen. Jag kontaktar gärna Bilfix igen vid framtida service eller reparationer!
    Per Erik P
    Per Erik P: Köpte bil där jag i efterhand upptäckte brister men Autodeal tog sitt ansvar för att rätta till dessa på ett mycket bra sätt, de stod för kostnaden och jag är nöjd bilägare. Kan varmt rekommendera Autodeal AB i Norrköping.
  • Laila Anna Maria P
    Laila Anna Maria P: Tack för snabb och suverän service. Toppen 👍
  • Daniel Jan-erik L
    Daniel Jan-erik L: Bästa bilvårdsfirman i Östergötland, gör alltid ett proffsigt jobb och är bemötandet är på topp!
    Patrick H
    Patrick H: Professionellt och varmt bemötande.
  • Chris Sabina Yoo Kyung J
    Chris Sabina Yoo Kyung J: Är så tacksam för snabb hjälp när ingen annan kunde hjälpa min hund! Otroligt glad att jag fick ett bra bemötande i min oro. Och mina frågor och hoppas jag en dag kan hjälpa tillbaka! Rekommenderar starkt denna underbara veterinär för ett fint arbete och tjänster!
    Henrik S
    Henrik S: Bra service. Bra bemötande. Koll på grejerna.
    Jens J
    Jens J: "Jag brukar MAX godkänna en flyttstädning per halvår. Vad sa du att firman hette?" Det omdömet vid slutbesiktning av Heimstaden plus att besiktningsmannen skrev upp namn och telefon till Lyckohem för framtida uppdrag åt dem säger väl allt. Stans säkraste kort.
123456...12