Renoveringsgruppen AB

Strids Gata 13, 586 63 Linköping — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Renoveringsgruppen AB

 • David Johannes L

  2020-09-09

  Spontant omdöme
  David Johannes L skrev om Renoveringsgruppen AB
  Fönsterbyte av Renoveringsgruppen i Östergötland AB

  Huset som jag har en lägenhet i fick fönster bytta av Renoveringsgruppen. Nu är jag och mina grannar glada att det är över och sura över att behöva plocka skruv, spik, skrot, virke, gamla matförpackningar, bitar av isolering, kvarglömda tröjor och kvarlämnade sopsäckar efter dessa "hantverkare".

  Anledningen till att jag lägger citationstecken runt ordet handlar om att de inte lyckats byta fönster utan att göra märken i fönstren, märke/hål i en av grannarnas vägg, lämnat spik i lister snett och halvt islagna, inte skarvat listerna i 45 graders vinkel utan lämnat omålade kap-ytor på listerna.

  Andra anledningar är att de gick in i grannens lägenhet utan att ge förvarning om att täcka möbler med plast. Sedan går de loss med tigersågen i gips, trä och betong så att lägenhetens möbler, TV, elektronik m.m. blev täckta av ett tjockt dammlager.

  Ytterligare anledningar är att de lämnade bitar av isolering i soffan hos grannarna (som har småbarn). Hos mig lämnade de bortbrutna träbitar i badrummet.

  Vill ni ha fler anledningar? Ja men visst!

  De började med att byta ut samtliga fönster i huset innan de började lista. Det kan iuf ha exempelvis logistiska anledningar som är godtagbara, men resultatet blev att samtliga gäster fick hålla lägenheterna ommöblerade och/eller inplastade under fem dagar då det inte utfördes något arbete i lägenheten. Oavsett om det var nödvändigt eller inte så resulterade det i att man var jäkligt glad (av fel anledning) när det äntligen kom någon och gjorde klart lägenheten.
  Jag var hemma då företaget kom och listade min lägenhet. Jag var glad över att få jobbet gjort så att jag kunde ställa tillbaka allt. Då spenderar personen i fråga ca 30 minuter av sin arbetstid, mitt framför mig, på att snacka racing med sina polare på mobilen. Under tiden pillar han lite tafatt på någon list, lyfter en stege från ett ställe till ett annat. Sen när han är klar med de två samtalen går han iväg och hänger med sina polare på altanen. Detta är inte under lunchtid eller fika.

  Sammanfattning:
  Vill ni ha ett amatörarbete utfört, bli sjukt irriterade, städa efter vuxna karlar (trots att vi sagt till muntligt och med lapp), nojja över att era barn ska käka isolering, sanera möbler från byggdamm, gå på skrotjakt på parkeringen för att inte få punka på bilen, få en lägenhet i sämre skick än när företaget kom (bortsett från att faktiskt fönstren blev bytta) ... Så för all del, anlita Renoveringsgruppen i Östergötland AB.
  Jag har jobbat inom bygg själv (både som målare och som byggnadsplåtslagare) och det var praxis att man städade efter sig och lämnade stället så som det var när man kom. Spendera sista halvtimman av varje arbetsdag med att plocka ihop och städa. Tänk på de som bor där du bara spenderar arbetsdagen! Läs mer
  gillar detta
Kategorier