Övrigt i Skellefteå

• Testföretag AB

Verifierat företag
    143 omdömen
    Björn V
    Björn V: testing testing testing testing testing
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Skellefteå?

• Per A
    Per A: 10/10 är som att komma till en finsk prins. Fint ställe och väldigt god öl
  • Carl jonas L
    Carl jonas L: De hjälpte min dotter, planerade och bokade körtider. Nu har dottern körkort :) Stort tack från en nöjd fader!
  • Klas W
    Klas W: Helt fantastisk service och kunnig personal! De försökte hjälpa mig när cykeln havererat, tyvärr hade de i te delen, men då fick jag hyra en cykel för halva priset. Halva dagen hade ju redan gått. Kul med affärer där folk vet vad de sysslar med i dagens Sverige.
    Leif B
    Leif B: Mycket fina möbler som han tillverkar I hög kvalite av tryckimpregnerat virke. Det är värt ett besök
    Lars Christer N
    Lars Christer N: Väldigt bra support från er till mig som privatperson vad det gäller reservdelar
    Mikael W
    Mikael W: Snabb, rapp service och en fantaststiskt tålmodig och kunnig personal. Ska du köpa en Mac i Norrland så köp den i någon av deras butiker som finns i Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå.
  • L
    L:
  • Lovisa J
    Lovisa J: Förmodligen Sveriges härligaste lag att se på is på deras hemmaplan vid Skellefteå kraft arena. Stämningen är helt underbar, något som måste upplevas om man gillar hockey. Ståplatserna på västra stå ger en tår i ögat, framför allt när det är derby mellan lule och skellefte. Underbart.
    Håkan R
    Håkan R: Grym personal med ett kundbemötande över förväntan! Kolla in hemsidan så förstår ni vad jag menar! Rekommenderas varmt :)
  • Johanna B
    Johanna B: superbra ställe rekomenderas varmt. Däremot finns salongen på Nygatan 56, telefonnumret är 0910-12728.
  • Kjell L
    Kjell L: Njut av Byskelax på planka, fjällröding eller oxfiléplanka.. Allt är lika gott!
    David R
    David R: En mycket bra och billig service som kan visa mina annonser över hela världen, för alla som kan vara intresserade, istället för att begränsa annonsen till lokaltidningen. Enkelt och klimatsmart!
  • Kjell L
    Kjell L: Bra företag med duktiga medarbetare, delägare och förare
  • Nils Emil Olof A
    Nils Emil Olof A: Arbetsbilen blockerade en Ambulans med blåsljus på Burtäskvägen 08:10 idag den 16:e Januari. Jag såg blåljusen 500m före avfarten till Golfbanan och viker av vid Busshållplatsen. Men Palle kör bara förbi med ambulansen i rumpan och lyser så det gör ont i ögonen att se på den. Och han fortsätter i samma takt för att sedan svänga av mot Ragvaldsträsk som om inget hänt. Men Palle är ju viktigare än alla andra såklart. Stanna för ambulansen har han inte tid med. Han ska inte ha körkort, och hans företag borde gå i konkurs.
  • 2 omdömen
    Emelie S
    Emelie S: "Norran" som tidningen kallas i folkmun är en trevlig lokaltidning som når ut till de flesta hushåll i norra Västerbotten. Intressanta artiklar som täcker det mesta i nyhetsväg. Skellefteå AIKs hockeylag som spelar i elitserien är ett hett uppslag under vinterhalvåret. De skriver väldigt bra sportartiklar, kanske beror lite på att hela stan är hockey-tokig?
  • Eva Marie Madeleine B
    Eva Marie Madeleine B: Vilket j-a skämt till företag!! Mitt paket skulle levereras 3/9 kl 12-16. Det kom inget paket. Ringde på onsdag till DSV. Dom beklagar och säger att dom kommer torsdag 5/9 kl 12-16 och chauffören ringer 30 min innan. Klockan blir 15.30 och inget paket. Ringer till Skellefteå lastbilsstation och hon vet inte så mycket, men någon skulle ringa upp mig. Ingen ringer och inget paket. Ringer till lastbilsstationen igen fredagsmorgon 7/9. Får då höra att dom har haft borta ett kolli, skulle vara fyra men dom hade bara tre. Och dom säger nu att dom får anpassa sig efter mig och att dom ska komma med det idag fredag 7/9 och chauffören ringer 30 min innan. 15.45 har ingen ringt och inget paket. Ringer tillbaka till lastbilsstationen och blir kopplad till trafikledningen. Inget svar. Ringer igen och hon säger då att hon ska kolla och att hon ska ringa upp mig idag. Det är alltså fredag 7/9 kl 16.45 och jag har fortfarande inte fått mitt paket. Ingen har ringt. Jag har suttit hemma och väntar i 3(!) dagar eftersom man måste ta emot det personligen och visa id-kort. Undra om det ens finns något paket, om man nånsin kommer få det?!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Skellefteå?

Håkan R
    Håkan R: Efter 3st dåliga arbeten kan jag inte rekommendera dessa! Scenario 1: Dom ska montera en adapter på en vattenslang, kopplingen läkte, inte åtdragen ordentligt. Scenario 2: Kommer in med ett kopparrör och behöver plugga detta, killen bakom disken har ingen lösning. Återkommer 1 månad senare (med egen idé på lösning) då kunde han fixa det! Scenario 3: Lämnar in soppapumpen till bilen för att få slangarna utbytta, får igen pumpen med dubbelt så långa slangar.. förstår inte varför? Slarvigt och fult! Att dom sen har mage att ta 30kr för en vanlig slangklämma är ännu mer PINSAMT!