Övrigt i Skellefteå

27 rekommenderade övriga företag i Skellefteå kommun

• Björn V
    Björn V: testing testing testing testing testing
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Skellefteå?

• 4 omdömen
    Magnus L
    Magnus L: Väldigt kunnig och utför arbete mycket bra !
  • Lars Stefan L
    Lars Stefan L: Rådgivning och byggnation av kök: Väldigt flexibel, god kommunikation, kunnig och dök upp enligt planerat. Grymt nöjd med köket Jocke hjälpte oss med. Rejäl bilning i betongvägg och massa annat. Fixade även ventilationsrör med ett lokalt plåtslageri på väldigt kort tid när de normala rören från butik inte passade och till ett väldigt bra pris. Rekommenderar starkt!
  • 2 omdömen
    Björn T
    Björn T: Deltagit på kursen Återfallsprevention. Mycket bra kursledare.
  • Per A
    Per A: 10/10 är som att komma till en finsk prins. Fint ställe och väldigt god öl
  • Carl jonas L
    Carl jonas L: De hjälpte min dotter, planerade och bokade körtider. Nu har dottern körkort :) Stort tack från en nöjd fader!
  • Klas W
    Klas W: Helt fantastisk service och kunnig personal! De försökte hjälpa mig när cykeln havererat, tyvärr hade de i te delen, men då fick jag hyra en cykel för halva priset. Halva dagen hade ju redan gått. Kul med affärer där folk vet vad de sysslar med i dagens Sverige.
    Leif B
    Leif B: Mycket fina möbler som han tillverkar I hög kvalite av tryckimpregnerat virke. Det är värt ett besök
    Lars Christer N
    Lars Christer N: Väldigt bra support från er till mig som privatperson vad det gäller reservdelar
  • Eva Susanne H
    Eva Susanne H: Trevlig personal Proffsiga frisörer Ett mysigt ställe att spendera sin tid
  • Harry U
    Harry U: Kunnig och trevlig tandläkare. Fick tandimplantat snabbt, utan lång väntetid och helt smärtfritt. Rekommenderar Tandvård Bureå för trygg och professionell tandvård.
    Roger A
    Roger A: Bra utfört jobb vid flyttstäd. Trevligt bemötande.
    Mikael W
    Mikael W: Snabb, rapp service och en fantaststiskt tålmodig och kunnig personal. Ska du köpa en Mac i Norrland så köp den i någon av deras butiker som finns i Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå.
  • L
    L:
  • Lovisa J
    Lovisa J: Förmodligen Sveriges härligaste lag att se på is på deras hemmaplan vid Skellefteå kraft arena. Stämningen är helt underbar, något som måste upplevas om man gillar hockey. Ståplatserna på västra stå ger en tår i ögat, framför allt när det är derby mellan lule och skellefte. Underbart.
    Håkan R
    Håkan R: Grym personal med ett kundbemötande över förväntan! Kolla in hemsidan så förstår ni vad jag menar! Rekommenderas varmt :)
  • Johanna B
    Johanna B: superbra ställe rekomenderas varmt. Däremot finns salongen på Nygatan 56, telefonnumret är 0910-12728.
    Johan Erland L
    Johan Erland L: Mycket skickliga hantverkare som är snabba men utan att göra fel. Kompletterar varandra väldigt bra. Kommer med tips och råd när man kanske kört fast själv i någon tankevurpa. Gör väldigt bra jobb med kakel och klinker. Går lite den extra milen för kunden. Bra på att hålla tidsplanen och försöker hitta vägar förbi om det blir oförutsedda händelser så man inte står utan arbete. Byggde både hus och garage inom utsatt tid. Det var bra uträknat med material. Mycket nöjd och kan varmt rekommenderas.
  • Kjell L
    Kjell L: Njut av Byskelax på planka, fjällröding eller oxfiléplanka.. Allt är lika gott!
    David R
    David R: En mycket bra och billig service som kan visa mina annonser över hela världen, för alla som kan vara intresserade, istället för att begränsa annonsen till lokaltidningen. Enkelt och klimatsmart!
  • Kjell L
    Kjell L: Bra företag med duktiga medarbetare, delägare och förare
  • 2 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Skellefteå?