Karl Rasmus S:
Beställde slipning av golvet i stugan, blev hur bra som helst.
Kristoffer var även enkel att göra med, och uppdaterade en direkt om det var något bekymmer. Tack!
Gerd Marie C:
Snabbt svar. Vänligt, proffesionellt bemötande. (Rosmarie) Från att ha varit en frustrerad hjälplös äldre dam blev jag en glad tacksam kund hos Vattenfall.😊
Lukas Z:
Great vet ordination nearby. Kind and very helpful specialists on their place. I can 100% recommend for their professionality, humane and understanding approach.
Pär E:
Jag är otroligt nöjd med tatueringarna hon gjorde på mig så jag kommer att återkomma till henne så länge jag har kvar hud som kan bli tatuerad.
De tatueringar som jag är mest nöjd med har jag gjort hos henne. Hon levde upp till alla mina förväntningar och är väldigt professionell och noggrann. Det märks att hon vill att kunden ska känna sig nöjd med resultatet.
Ingela H:
Jag har varit kund på Wow i många år och haft en rad olika frisörer, de har en tendens att vilja skaffa sig barn mina favoriter. De är lyhörda på kunden, bjuder på kaffe och ger huvudmassage vid hårtvätt. De får en att känna sig exklusive. Miljön är modern och fräsch.
Staffan W:
Utmärkt bemötande av kompetent personal. Ulf Bertheim har visat både mig och min numera avlidna sambo stor omtänksamhet. De utförda behandlingarna var mycket prisvärda. Kliniken rekommenderas varmt. 2010-11-16
Johan A:
Har lämnat in fälgar, mc-ramar och diverse annat gods genom åren och alltid blivit väldigt nöjd. Ett seriöst och bra företag som alltid ser till kundens bästa.
Snabba leveranser, schysta priser samt kunnig och trevlig personal.
Rekommenderas!!
Amar K:
Torgny är trevlig, kunnig och tillmötesgående. Det är bara att droppa förbi och köpa en burk. Honungen är mycket aromatisk och smakrik. Vi lär säkerligen återkomma i september för en burk färsk honung!
LISA N:
Fd Veterinärn på Röbäck. Hon tog 500kr för att klämma på katten i ett par minuter. Sa att katten gått in i svält så musklerna förtvinat. Ansåg att det var "onödigt" att ta prover på en gammal katt & uppmanade oss att inte vänta för länge med avlivning. Gick till en annan klinik som tog blodprov & konstaterade förhöjda värden. Katten fick specialfoder och är idag frisk. Sätter aldrig min fot här igen!
Facebooksidan fick för dåliga recensioner så de skapade en ny där kunder inte kan skriva inlägg på sidan eller sätta betyg.
Ingela H:
Stans absolut bästa frisörkaffe, dessutom är de duktiga på att klippa, färga med mera. Gammalt anrikt familjeföretag som fått en ansiktslyftning utan att tappa sin charm.