Övrigt i Strömsund

9 rekommenderade övriga företag i Strömsund kommun

• Mikael A
    Mikael A: experter på området ,snabba och effektiva ,tänker på kundens säkerhet
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Strömsund?

• Håkan K
    Håkan K: Bästa campingen.........bästa personalen.......bästa miljön....
    Karin F
    Karin F: Jag har haft nöjet att vara med på flera kurser i Backe och jag kan rekomendera dem till det varmaste. Allt var upplagt att vara deltagarna till gagn och man blev bjuden på lokalhistoria, naturupplevelser och frisk luft samt lämplig motion. Kroppen fick sitt med bra rum, fantastisk mat och en otrolig personal, som alltid satte gästen först.Jag kommer tillbaka så fort jag bara kan.
  • M
    M: Skickade in min turbo för renovering. Ligger bra i pris och min turbo såg ut precis som ny när den kom tillbaka. Har fungerat bra hittills (2600mil) och kan verkligen rekommendera TurboTech!
    Emma K
    Emma K: Blev anställd och allt kändes jättebra. Fick ett samtal en fredag kväll, kunde helt plötsligt inte få jobbet pga "personliga skäl". Jag skulle inte ta åt mig personligen för felet satt inte hos mig...? Fick ingen anledning alls egentligen. Hoppas det inte drabbar någon mer.
  • Pelle J
    Pelle J: Totalt Kalle Anka,ICA Valla Frösön,påtalade(Nissen i Lögncharken)att de inte sålde nog av 800g köttförsrullarna så de hade gått över till mindre g ?.Så då får man säga Lögnnissarna finns överallt.Må dåligt framöver
    Jim P
    Jim P: Marknadsför sig med hjälp av spamutskick via cloudmailer.se. Oseriöst! Kolla fysiska adressen för andra spammande företag med samma moderbolag.
    Jim P
    Jim P: Marknadsför sig med hjälp av spam via automailer.se. Oseriöst! Kolla även fysiska adressen för flera andra oseriösa bolag som arbetar på samma sätt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Strömsund?

Jim P
    Jim P: Marknadsför sig med hjälp av spam via automailer.se/cloudmailer.se. Oseriöst! Kolla även fysiska adressen för flera andra oseriösa bolag som arbetar på samma sätt.