Grzegorz B:
I build houses for 10 years in Björnen, Sadeln, Åre,Duved, Tegefjäll, Storlien, , all ours work is accordance with Swedish construction rules.
We do wooden and brick buildings, interior finishing, painting, plasterboard, panels, bathrooms, tiles, etc.
Kakbloggen G:
Prisnivå (kaffe+bulle/muffin): 45 kr
Atmosfär/klientel: Mycket semestrande stockholmare, trevlig atmosfär.
Utbud: Det mesta bland bullar, klassiska kakor som hallongrottor och kolakakor samt massa matbröd där mycket är surdeg.
Service/personal: Trevlig, man känner sig välkommen och de svarar på nyfikna frågor.
Smak: Rute Stenugnsbageri har förmodligen Sveriges godaste kardemummabullar, ett måste om du har vägarna förbi.
Utseende: Rustika kakor och bullar som ser ut allt annat än fabrikstillverkade ut.
Annat: -
Läs fler recensioner på kakbloggen.se
Jens Roar K:
Väldigt trevligt bemötande, men jag ger inte mycket för den överlåtelsebesiktning som jag hade beställt (dessutom utökad). Han gick igenom huset och påpekade bara sådant som var extremt uppenbart. Och vad bestod den utökade servicen av som kostade 2000 extra? De 2-3 fuktmätningarna som gjordes i en vägg och golv i källaren och som jag bad honom att göra? Företaget stoltserar med att de är SBR medlemmar men besiktningen utfördes inte enligt dessa riktlinjer. Ingen genomgång av upplägget innan, ingen besiktning alls av garage eller förrådsbyggnad! Det enda som gav något var bedömningen av vinden via inspektion genom vindsluckan. Extremt tunn rapport som endast hänvisar till att jag bör göra vidare undersökningar av de saker som vi redan visste och var extremt uppenbara (lukt i källare, rostavfällning i duschen), ingen redovisning av (de få) fuktmätningarna som gjordes. Och detta kostade alltså 10.000 kr (inkl resa 1 tim ToR)!
Ove H:
Macken i Järpen AB, första gången där, blir knappast en andra gång, otrevligt bemötande från kassörskan, då ägaren helt undvikit någon återkoppling alls, så kan jag inte heller ge någon rekommendation att ens handla någonting därifrån!
- Det finns andra, bättre och trevligare ställen där man blir bättre bemött hos i Järpen!