Övrigt i Östersund

51 rekommenderade övriga företag i Östersund kommun

• Driver du verksamhet/bolag av något slag i Östersund?

• Emma Johanna L
    Emma Johanna L: När jag träffade Therese första gången hade jag nått en punkt där all min kraft var slut. Jag kände ingen motivation eller inspiration – jag kämpade för att hålla huvudet över vattenytan. Men mötet med Therese blev vändpunkten jag så desperat behövde. Therese är en fantastisk livscoach – närvarande, lyhörd och inkännande, men samtidigt rak, ärlig och tydlig. Hon ser hela människan. Hon mötte mig precis där jag var, utan krav eller förväntningar, och började varsamt guida mig tillbaka till mig själv. Med konkreta övningar, anpassade just efter min situation och mina behov, hjälpte hon mig att skapa nya rutiner, återfinna min kraft och framför allt – att börja tro på mig själv igen. Det som gör Therese så unik är att hon alltid ger det lilla extra - för att det är sån hon är. Hon pushar när det behövs, hejar på i medvind som motvind, och hon vägleder med både hjärta och skärpa. Hon fick mig att börja skratta igen – sådär från magen, som jag inte gjort på så länge. Om du står vid ett vägskäl, har tappat riktning eller bara behöver någon som ser dig och hjälper dig framåt – gå till Therese. Hon kommer att möta dig med värme, klokskap och ärlighet. Hon gör skillnad. På riktigt!
    Nora B
    Nora B: Öppettider: Vardagar 09-19 Lör 10-16 Sön 12-16
    Mikael Sven Tage S
    Mikael Sven Tage S: Anlitade Sussie måleri för nybygget i Kälen och det vart superbra. Högkvalite på utfört arbete som består över tid!
    Paula H
    Paula H: Östersunds i särklass bästa frisör!! Med ärlighet och engagemang, skapar Sara magi med sina kunder i sin salong i centrala Östersund. Jag är alltid så otroligt nöjd och ser fram emot att träffa Sara, som är ett riktigt energiknippe med skinn på näsan!! Mina varmaste rekommendationer 🥰 Obs! Boka i tid, hon är väldigt populär!
  • Sam Elliot L
    Sam Elliot L: Den här grabben räddade mig innan skolfotot tack brushan🙏🙏 5/5 min nya frisör
  • Jennie Veronica N
    Jennie Veronica N: Fantastisk fotvård och massage! Lugn och harmonisk miljö och verkligen prisvärt. Tanja gör magi med fötterna. Rekommenderas varmt.
    Rudi H
    Rudi H: Är mycket nöjd lämnade in 5 moraknivar med div kvalitet på eggarna för slipning fick åter 5 nyslipade knivar med en skärpa som de troligtvis de inte hade när de var nya nu kan jag äntligen tälja med knivarna igen billigt och snabbt trevligt ställe att besöka, Rekommenderar varmt TL Gravyr & Smide
    Oskar N
    Oskar N: Grym service, beställde torkarblad Bosch som inte riktigt fick bort all vatten från rutan. Efter de fick en film kom en anställd hem och böjde lite på torkar armen och bytte till nya blad som funkade som de ska.
    Julia Emilie P
    Julia Emilie P: Superbra! Fint jobb med vår bastu och trevlig
  • Meta Astrid A
    Meta Astrid A: Förtroendeingivande konsultation
    Lowissa W
    Lowissa W: Mycket bra service och duktig frisör. Dessutom miljövänlig. 😊👍
    Klaudia D
    Klaudia D: Fantastisk plats med fantastiskt mat 🤩🤩🤩 Trevligt personal och mysigt ❤️
    Arne D
    Arne D: Fantastiskt engagerade. Fixade våran fina lampa på ett mycket proffsigt vis. Tusen tack för erat fina bemötande.
    Katja Theresa T
    Katja Theresa T: Kanon!!! Super service, bilen blev som ny! Återkommer garanterat.
  • Per Johan B
    Per Johan B: Riktade upp och lade nytt tak på vår fiskestuga. Mycket nöjda. Höll vad de lovade och informerade löpande. Rekomenderas varmt!
  • Erik Anders F
    Erik Anders F: Har anlitat Thorgerzon i många år. Alltid utomordentlig service och kundfokus!
  • Malin H
    Malin H: Trevliga och hjälpsamma säljare! :) Gör vad de kan för att kunden ska få en trygg och bra bilaffär! :) Rekommenderas varmt!
  • Haruna M
    Haruna M: Jag har precis börjat där faktiskt, det är rätt kul, de vill att man gör något och inte bara heckar. Det är en av sakerna som lyft mig här i livet så därför rekommenderar jag det, definitivt.
    Anders N
    Anders N: Östersunds bästa kinarestaurang! Hög kvalité på maten, och trevlig personal!
    Lm
    Lm: När du vill flyga helikopter så är det Jämtlands Flyg som gäller. Deras långa traditioner säger en del och att de som företag som har räddat liv i 50 år. Världsklass!
    Kalle Y
    Kalle Y: Ger dig gott om tid.
    Jon W
    Jon W: Herr Jan-Erik Melkersson är en sann hantverkare och konstnär av yppersta klass. De skor som han hantverksmässig tillverkar helt efter dina önskemål är inget annat än fantastisk. Bespoke shoemaking när den är som bäst, utanför Östersund i lilla Sverige! www.melkershoes.com
  • 4 omdömen
    Josephine Nicoline K
    Josephine Nicoline K: Vädligt snäll och trevlig taxichaufför. Första gången jag var i gottland och gav oss bra rekomendationer på ställen i gottland. Och även för ett bra pris.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Östersund?

• 19 omdömen