Arkitekt in Vasastan

6 reviewed arkitekter in Vasastan, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Arkitekter nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Anders O
    Anders O: Vi är mycket nöjda med vårt hus från Sommarnöjen Scandinavia AB och har blivit väl bemötta från första början. Även efter leveransen av huset så har vi kunnat ställa frågor när så har varit aktuellt. Vi rekommenderar dem varmt!
  • Driver du arkitektfirma i Vasastan?

• Ylva R
    Ylva R: Jeanette Karsten hjälpte mig när min lägenhet var i stort behov av renovering. Det gällde en totalrenovering av kök och hall plus att göra något åt lägenhetens golv. Resultatet blev fantastiskt! Bra och personliga lösningar, fina färgval och underbart kreativa detaljer. Jag stortrivs i min renoverade lägenhet och vill verkligen rekommendera Jeanette.
  • 1 opinion
    Jonas S
    Jonas S: Jag använde Covet för en totalrenovering av 63 kvm lägenhet i Vasastan. Proffsigt och engagerat gäng som kom med goda idéer och smarta lösningar. De utförde även alla detaljändringar och revideringar som jag önskade när de presenterat ritningarna. Personligen ser jag mig som en rätt krävande kund vilket Covet hanterade galant. Jag har tidigare erfarenhet från renoveringar och jag kan varmt rekommendera alla ni som står inför ett projekt att kontakta Covet först för att tänka igenom och planera ert projekt många rundor innan ni kör igång.
  • Christian  H
    Christian H: Rivig, kreativ och kunnig! Dock en aning tankspridd men det vägs upp av ett engagemang och en vilja att skapa något vackert.
  • annakarin u
    annakarin u: Vi har använt detta kontor vid två tillfällen och är mycket nöjda. Vi byggde bla. ett sommarhus där JRN hjälpte oss genom hela processen på ett väldigt proffisionellt sätt. TACK!! ====
  • Driver du arkitektfirma i Vasastan?

Show page: