Arkitekt i Solna

2 rekommenderade arkitekter i Solna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Arkitekter nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Annakarin W
    Annakarin W: Nöjda med vårt fritidshus från Husverket! Vi beställde ett fritidshus av modellen Klassisk K3.100 från Husverket och är överlag mycket nöjda med både processen och slutresultatet. Även om kommunikationen stundtals varit något tyst har vi alltid fått tag i vår säljare när vi haft frågor och blivit hänvisade vidare till rätt person, vilket har skapat trygghet genom hela projektet. Själva huset motsvarar våra förväntningar. Kvaliteten är bra, detaljerna väl genomförda och helhetskänslan genomtänkt. Snickarlaget som monterade huset har varit särskilt imponerande, professionella, hjälpsamma och lösningsorienterade. De har inte bara byggt upp huset på ett föredömligt sätt utan även hjälpt till med några ytterligare arbeten på fastigheten. Vi avslutar med ett betyg på 4 av 5, då det alltid finns förbättringspotential i olika delar av processen. Men vi skulle ändå varmt rekommendera Husverket och deras skickliga snickarlag till andra som planerar att bygga fritidshus.
  • Driver du arkitektfirma i Solna?

• Patrick E
    Patrick E: Vi vär väldigt nöjda med den snabba och goda hjälpen vi fått av Pnthaus. Väldigt seriöst.