Nöjda med vårt fritidshus från Husverket! Vi beställde ett fritidshus av modellen Klassisk K3.100 från Husverket och är överlag mycket nöjda med både processen och slutresultatet. Även om kommunikationen stundtals varit något tyst har vi alltid fått tag i vår säljare när vi haft frågor och blivit hänvisade vidare till rätt person, vilket har skapat trygghet genom hela projektet. Själva huset motsvarar våra förväntningar. Kvaliteten är bra, detaljerna väl genomförda och helhetskänslan genomtänkt. Snickarlaget som monterade...
Husverket AB
11 omdömen om Husverket AB
Hej Anna-Karin, Stort tack för ert fina omdöme och för att ni valde oss som Leverantör! Det gläder oss att ni är nöjda både med processen och slutresultatet. Vi tar till oss av synpunkten kring kommunikationen och arbetar kontinuerligt för att göra den ännu tydligare och mer aktiv. Det är också väldigt roligt att höra att ni upplevt trygghet i kontakten med er säljare. Ett extra stort tack för de fina orden om vårt snickarlag, vi är mycket stolta över deras professionalism och engagemang. Önskar er många härliga stunder i ert nya fritidshus! Vänliga hälsningar, Husverket
William har hela tiden varit trevlig, tydlig, noggrann och snabb med sina svar.
Hej Maria, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevt William som trevlig, tydlig och noggrann genom hela processen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framåt. Med vänliga hälsningar, Husverket teamet
Jag blev bemött på bra sätt. De har hittills uppfyllt kraven helt och hållet. Jag håller på att beställa ett nytt sommarhus som ska byggas på tomten.
Hej Jerzy, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du känner dig väl bemött och att vi hittills kunnat uppfylla dina krav. Spännande med det nya sommarhuset, vi ser fram emot att få följa dig genom nästa steg på resan och hjälpa dig hela vägen fram till ett färdigt hem på tomten. Med vänliga hälsningar, Husverket teamet
Vid produktionsmötet sa Husverket att produktions tiden är ca: 19 veckor. Det blev nästan 40 veckor. Inte Ok. Till en början flöt allt på med alla tillstånd. När väl huset var på plats, visades att uttag för grundventilationen inte var gjord med ytterligare väntan på åtgärderna. I nuläget väntar jag på elektriker, rörmokare ,kyltekniker och grundfixning. Huset är jag och familjen väldigt nöjd med.
Hej Bo, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen glada att du och din familj är nöjda med huset, men vi beklagar samtidigt de förseningar och brister som upplevts under processen. Produktionstiden blev längre än vad vi först kommunicerade, och det avviker från våra egna ambitioner att leverera i tid och med hög standard. Vi fortsätter att arbeta aktivt för att slutföra alla återstående moment så snart som möjligt och återkopplar löpande tills allt är klart. Tack igen för din ärlighet och ditt...
Än så länge bara positivt, vi är i en inledningsfas av ett planerat bygge. William, ”vår” säljare/projektledare är trevlig och kunnig, återkopplar snabbt utan att vara pushig.
Hej Anna, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni hittills haft en positiv upplevelse och att William har kunnat ge snabb, kunnig och trevlig återkoppling. Vi ser fram emot att följa er genom hela byggprocessen och fortsätta stötta er på bästa sätt. Med vänliga hälsningar, Husverket teamet
Jeg er fornøyd med huset. Skulle ønske at jeg fikk vite på forhånd at kostnadene kunne bli større enn antatt. Har tatt litt lang tid før huset ble levert.
Hej Jannicke, Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med huset, men vi beklagar att kostnaderna blev högre än väntat och att leveransen tog längre tid än planerat. Vi tar till oss dina synpunkter för att bli tydligare i framtida projekt och uppskattar verkligen att du delar dina erfarenheter. Med vänliga hälsningar, Husverket teamet
Fantastiskt mottagande redan från start. När huset skulle levereras öppnades en härlig och självklar kontakt med byggledare Ahmed och Hussein och Alex. Deras sätt att lösa bygget var verkligen annorlunda utifrån att det aldrig fanns en sur min eller hopplös suck. Det fanns en värme och vilja att göra klart alla åtaganden. Och superbra blev det. Inom tidsramen! Alla som kommer förbi ger oss uppskattning som jag i min tur kan tacka Husverket för.
Hej Åke, Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att ni har upplevt ett så positivt mottagande och en smidig process med Ahmed, Hussein och Alex. Det gläder oss att arbetet har kunnat genomföras med värme, engagemang och inom tidsramen, och att huset blev så uppskattat av er och era besökare. Vi tackar för att ni delar med er av er upplevelse och ser fram emot att fortsätta leverera hög kvalitet till våra kunder. Med vänliga hälsningar, Husverket teamet
För tidigt att säga egentligen, vi har ännu inte fått leverans av hus så betyg kan gå både upp och ner. Hittills blir det väldigt olika betyg på de olika delarna i processen vi varit med om hittills. Väldigt bra start, och därefter ett fall utför i kvalitet. Väldigt bra start på processen med trevlig, engagerad säljare (Charlie), sedan har processen och informationen ofta varit bristfällig. Svårt att få kontakt och information. Långa svarstider, besked som ändras. Svårt att få kontakt med underleverantörer (t.ex. elektriker...
Hej Lars, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att starten med Charlie varit positiv, men beklagar att kommunikationen och kontakten med underleverantörer inte levt upp till förväntningarna. Vi tar till oss din feedback om projekt- och processledning och arbetar aktivt för att resten av processen ska gå smidigt. Med vänliga hälsningar, Husverket teamet
Vi anlitade Husverket för en totalentreprenad för några år sedan. Genom hela projektet uppstod olika problem, bristande/obefintlig kompetens hos projektledare, felaktiga ritningar/leveranser, dålig samordning, bristande kompetens hos hantverkare, problem med ventilation, isolering, grund, tätskickt, golvlutning i badrum och installationer. Vi fick själva agera samordnare trots att det skulle ingå. Huset blev aldrig helt klart enligt spec... Vi orkade inte tjata mer på dem så vi gav tillslut upp.... Jag avråder starkt alla att anlita Husverket!
Hej Erik, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna över att projektet inte levde upp till dina förväntningar och beklagar de problem och brister du har upplevt. Det är aldrig vår avsikt att våra kunder ska behöva ta på sig samordningsansvar eller uppleva att huset inte blir klart enligt specifikation. Vi tar all feedback på största allvar och använder den för att förbättra våra processer, kompetens och kvalitetssäkring framåt. Vi skulle gärna boka ett möte med dig för att gå igenom dina erfarenheter...
För en tid sedan ingick vi ett totalentreprenadskontrakt med Husverket vilket innefattade ett nyckelfärdigt hus inklusive markarbeten, VA, el samt alla tillstånd mot kommunen. Överlämning av huset skedde först senvintern 2024 vilket var ca 9 månader senare jämfört med vad Husverket angav vid kontraktsskrivningen. Under projektets gång gick det mesta snett som kunde gå snett. Exempelvis felaktiga ritningar (till markentreprenör, till fabriken som byggde huset, till installatör av värmepump / värmegolv), Husverket blev osams...
Följer ej ARNs rekommendationer i tvist. Håll er borta bara medfört problem och ångest för vår familj.