Artister i Malmö

5 rekommenderade artister i Malmö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Artister nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Julian B
    Julian B: Jag säger bara The Rumble! Enda klubb man behöver, är en gång i månaden, dansa natten lång
  • Driver du showbiz i Malmö?

• Ingvar S
    Ingvar S: Hög servicenivå, anpassade underhållningen till kundens behov
  • Kerstin A
    Kerstin A: Blå båten. De har t om en hemsida. Dock ska poängteras, det ser inte riktigt ut som på bilden ;) Vi bokade in oss och hade vår firmafest på denna båt som ligger still i kajen. Det var inte en vacker båt vi möttes av. jag trodde personligen att detta var ett skämt. När du däremot steg in så blev det liite bättre. Det serverades jättegod mat och sedan satt iofs trångt, men glädje och humor tog över upplevelsen för sedan kom allsången. ett häfte designat just för denna båt delades ut. Sedan spelade mannen på pianot och allsången ljöd genom båten. Det var allt ifrån lasse berghagen till äldre visor. Så, 4/5 recos till Blå Båten.
  • Ami H
    Ami H: En fantasktisk orkester med en spännande repetoar och duktiga musiker. Förra hösten hade man en intressant serie med konserter med anldning av att det var 100 år sedan Sjostakovich. Varje konsert inleddes ´med ett kortare föredrag om kompositören och den tid han levde i. För dig som uppskattar och är nyfiken på denna typ av "klassisk" musik är Malmö Symfoniorkester något att besöka och ta del av.
  • Driver du showbiz i Malmö?

• SARA O
    SARA O: Jag fick flertalet inplanerade möten avbokade. När vi väl skulle ha mötet fick jag vänta över 30 min. Fick då besked att aktuell person var för upptagen med ett annat mål och därför inte kunde träffa mig. Jag fick ombokas till en annan dag.