Bemanningsföretag på Kungsholmen

2 rekommenderade bemanningsföretag på Kungsholmen, Stockholm

• 2 omdömen
    Erik G
    Erik G: Som högskolestudent är det inte alltid enkelt att få ekonomin att gå runt och att finna ett extrajobb som passar ihop med studieschemat är verkligen inte enklare. Genom en vän kom jag i kontakt med Snille Bemanning och de gav mig möjligheten att tjäna extra pengar på de tider under veckorna som stämde ihop med mitt schema. Bemötandet och kontakten jag fick med Snille Bemanning har visat sig ovärderligt då det har ytterligare genererat 3 andra jobb för mig under min studietid. När jag är projektanställd via Snille Bemanning finns en nära relation med företaget och man känner sig verkligen som en i gänget och när jag "mellan" jobb förvånas jag inte av att kontinuerligt få samtal eller e-post där de visar sitt intresse i mig. Jag är verkligen glad för kontakten jag fick med Snille Bemanning och erfarenheterna jag har fått utav min tid med dem. Jag önskar att fler får den möjligheten och om inte kan de alltid söka sig till Snille Bemanning AB.
  • Driver du bemanningsföretag i Kungsholmen?

• 3 omdömen
    ISABELLE L
    ISABELLE L: Mycket missnöjd anställd. Problem med lön och snurrig bemanninskonsult. Fick tjata tills avtal kom, fick fråga otaliga gånger om vad lönen ligger på. Ingen löneutbetalning trots löfte, påstår att någonting är konstigt och därför blir en månad förskjuten.